Jakubisko Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jsem zpatky! Vítej zpět slaďouši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jsem zpatky! Tys někde byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Tys někde byl? Nojo, mel jsem od mistnich mocipanu tyden neplaceneho volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jsem zpatky! To je dobře. A koukej se chovat slušně ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 To je dobře. A koukej se chovat slušně ! Kdyz dostanu cokoladu, tak o tom mozna budu premyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 ................ od mistnich mocipanu ................. Tado, mírni se ve výrazech. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Kdyz dostanu cokoladu, tak o tom mozna budu premyslet. Když na to půjdeš takhle, tak dostaneš tak akorát BANán s čokoládou. A abych nebyl off topic, tak mě dnes potešilo počasí a taky jak mi šla práce na baráku pěkně od ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 den doma naviac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Dneska jsem vystřílel 3. místo na závodech z pistole. Bez trénování paráda.A pak jsme (po deseti letech střílení po sobě automatama - airsoft) zkusili koupit si manuály za 300,- a byla to taková bomba, že bych fakt nevěřil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 potěšil mě policajt který mi řekl že nemam parkovat v Karlíně když mam v autě věci a nechci o ně přijít... na vysvětlenou mezi 06:55 až 07:10 si nějakej blb udělal na mym autě brigádu a vydělal : pouzdro s kreditkama a dokladama,ipad,mikinu thor steinar,eos 350d,kleště victorinox...nenechal jsem to na sedadle,auto stálo na hlavní a nikdo si nevšiml že mi tam někdo vysklívá okýnko... tak mam zas ponaučení...aby toho nebylo dost tak ipad nebyl muj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ducati.corse: A sakra, ja v Karline docela casto parkuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 jenze ty jsi ozbrojeny a nebezpecny, tobe by si nikdo nedovolil vloupat se do MX5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 jenze ty jsi ozbrojeny a nebezpecny, tobe by si nikdo nedovolil vloupat se do MX5 a to já jsem malinkatej 185 cm hubeňourek 118 kg a okýnko mi rozbil u stařičké X5... ani se nestyděl ta svině,ozbrojenej jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 jenze ty jsi ozbrojeny a nebezpecny, tobe by si nikdo nedovolil vloupat se do MX5 No, když bych v ní seděl, tak asi ne, ale co když zrovna sedím na srazu chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) No, když bych v ní seděl, tak asi ne, ale co když zrovna sedím na srazu chronomagu... Si dej za čelní sklo místo parkovacího lístku tu svoji legendární fotku a netroufne si ani Rom, ani tanková brigáda. Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Si dej za čelní sklo místo parkovacího lístku tu svoji legendární fotku a netroufne si ani Rom, ani tanková brigáda. Co?! Tuhle fotku jsem nějak změškal To je ten typ fotky "Už dlouho dává své fotky se zbraní na internet, ale koho mohlo napadnout, že vystřílí školu"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ta fotka je brutalny humor vzdy ked ju vidim sa musim pousmiat, sorry Tada, nic v zlom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Si dej za čelní sklo místo parkovacího lístku tu svoji legendární fotku a netroufne si ani Rom, ani tanková brigáda. no pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Tadova fotka... ta mě spolihlevě pobaví vždycky a výhled počasí na tento týden... Denní maxima od 18. do 24. dubnaPondělí16 - 20 °CÚterý17 - 21 °CStředa18 - 22 °CČtvrtek19 - 23 °CPátek 20 - 24 °CSobota20 - 24 °CNeděle20 - 24 °C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Bratr nepostižen chronobundusem si vybírá nové hodinky, začal u mechanik, nechal si poradit a dokáže dohodnout slevu i pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky