Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Kdyz dostanu cokoladu, tak o tom mozna budu premyslet. :)

Když na to půjdeš takhle, tak dostaneš tak akorát BANán s čokoládou. ;)

A abych nebyl off topic, tak mě dnes potešilo počasí a taky jak mi šla práce na baráku pěkně od ruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem vystřílel 3. místo na závodech z pistole. Bez trénování paráda.

A pak jsme (po deseti letech střílení po sobě automatama - airsoft) zkusili koupit si manuály za 300,- a byla to taková bomba, že bych fakt nevěřil!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

potěšil mě policajt který mi řekl že nemam parkovat v Karlíně když mam v autě věci a nechci o ně přijít... na vysvětlenou mezi 06:55 až 07:10 si nějakej blb udělal na mym autě brigádu a vydělal : pouzdro s kreditkama a dokladama,ipad,mikinu thor steinar,eos 350d,kleště victorinox...nenechal jsem to na sedadle,auto stálo na hlavní a nikdo si nevšiml že mi tam někdo vysklívá okýnko... tak mam zas ponaučení...aby toho nebylo dost tak ipad nebyl muj.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

jenze ty jsi ozbrojeny a nebezpecny, tobe by si nikdo nedovolil vloupat se do MX5 :)

a to já jsem malinkatej 185 cm hubeňourek 118 kg a okýnko mi rozbil u stařičké X5...:D ani se nestyděl ta svině,ozbrojenej jsem :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

jenze ty jsi ozbrojeny a nebezpecny, tobe by si nikdo nedovolil vloupat se do MX5 :)

No, když bych v ní seděl, tak asi ne, ale co když zrovna sedím na srazu chronomagu... :D

Odkaz ke komentáři

No, když bych v ní seděl, tak asi ne, ale co když zrovna sedím na srazu chronomagu... :D

Si dej za čelní sklo místo parkovacího lístku tu svoji legendární fotku a netroufne si ani Rom, ani tanková brigáda.

post-1118-089285300 1303118022.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Tadova fotka... ta mě spolihlevě pobaví vždycky :D

a výhled počasí na tento týden...:)

Denní maxima od 18. do 24. dubnaPondělí16 - 20 °CÚterý17 - 21 °CStředa18 - 22 °CČtvrtek19 - 23 °CPátek 20 - 24 °CSobota20 - 24 °CNeděle20 - 24 °C

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...