KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 jj, takže vlastně javor s klasickým listem, jen červenou barvou Javor je poměrně vitální dřevina Ty jsi koupil 2,5 m vysoký? Odhadem. Kmen má kolem 2 metrů a z něj trčely při nákupu půl metrový větvičky/šlahouny s rašícíma listama. Teď už je obrostlej a místama vyrazily větve nový . Ale pozor - bylo to v 5-litrovym květináči, nic velkýho, spíš takový tyčka . Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše.. Super, v týdnu mi přivezou 110 malinkejch habrů na plot . Chtěl jsem koupit už vzrostlejší keře, ale paní mi vysvětlila, že za 27 Kč/kus mi udělaj lepší službu ty malý, že rostou až 60 čísel za rok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Odhadem. Kmen má kolem 2 metrů a z něj trčely při nákupu půl metrový větvičky/šlahouny s rašícíma listama. Teď už je obrostlej a místama vyrazily větve nový . Ale pozor - bylo to v 5-litrovym květináči, nic velkýho, spíš takový tyčka . Kolik stojí takový rybářský prut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Kolik stojí takový rybářský prut? 475 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 475 Kč Poslední dotaz Kolik cm to má ve výšce 130 cm v obvodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Poslední dotaz Kolik cm to má ve výšce 130 cm v obvodu? Ohdaduju asi jako palec, neměřil jsem . Pro srovnání. Fotka v květináči je ze středy 13. 4., na zahradě 5 minut stará (mázlá, já vim). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Che, magazín Bédy Trávníčka... KFL: 60cm asi ne, ale 30-40 fakt jo. Úmrtnost po prvním roce 2%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Ohdaduju asi jako palec, neměřil jsem . Pro srovnání. Fotka v květináči je ze středy 13. 4., na zahradě 5 minut stará (mázlá, já vim). Koukám, že bydlíš na poli Já tyhle rádoby vysokokmeny nemusím To jsem zvědav, jak ti půjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Manželka, která do pátku odjela s prckem k tchýni. A můj novej červenej javor, kterej po tejdnu od zasazení nejenže nechcípnul, ale naopak vyrazil nový větve a listy. To první potěšení jsem měl také, bohužel už se mi to krátí . O tom druhém nemám ani páru, ale těší mne, že radost mají jiní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 novy album beastie online http://hotsaucecommittee.com/ http://blog.beastieboys.com/post/4932388706/good-people-unfortunately-due-to-circumstances Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Nač tolik habrů? Měl to být živý plot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) Koukám, že bydlíš na poli Já tyhle rádoby vysokokmeny nemusím To jsem zvědav, jak ti půjdou Momentálně bydlím v kombinaci pole/staveniště. Ale je to tu fajn . To není vysokokmen. Strom vyroste max do 4 metrů, kmen už by se protahovat neměl, naopak by měla růst koruna a kmen maximálně sílit do šířky . Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Německé okresky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Německé okresky Cožeto v tom Německu mají? Už abych měl zpátky ty papíry, ještě 7 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Jejich okresky jsou super. Široké, volné, nikdo ti nebrání předjíždět a smí se tam jezdit stovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Jejich okresky jsou super. Široké, volné, nikdo ti nebrání předjíždět a smí se tam jezdit stovkou a zatáčky tam mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Mají, výborný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Potesilo a zaroven nastvalo... Nova masinka - plus je, ze kafe je rychly a, po nejakem tom iniciacnim ladeni, i celkem dobry. Dalsi, zasadni, plus je to, ze se to libi manzelce - nemusi kafe mlit, pechovat do portafilteru, zapnout a vypnout, hlidat, cistit, penit mliko v konvicce... proste jenom zmackne cudlik a ma kafe. Zmackne jinej a ma penu. Timto u nas zarizeni na pripravu kavy prestalo byt nezadouci Me ale ty obrady okolo prave chybej, byt to kafe je na chut fakt celkem oukej (akorat to sparuje podezrele kratkou dobu, tak15-20 sec maximalne...)Asi si dam starej presovac do kanclu a budu se odreagovavat pripravou kafe Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 ...a malýmu tam, koukám, dáváte Bebu Má to nějakou konvičku na mlíko nebo tu hadičku dáš do hrnečku a přístroj si čerpá sám podle navolenýho produktu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Hadicku das do mlika, koleckem otocis na pozadovany produkt (teple mleko - horke mleko - ridka pena - husta pena) a zmacknes cudlik. Chvili to pise, ze nahriva a pak to dela strasny zvuky a prska to, co jsi navolil koleckem.Bebu musim zkusit timhle zpusobem pripravit - je nejakej figl, jak takhle pripravit horkou cekuladu z prasku bez michani, kdyby to fungovalo i na tu bebu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 dnes ma velmi potesili oficialne vysledky z vysokoskolskej ligy plavanie.. vyhrali sme!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky