Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

jj, takže vlastně javor s klasickým listem, jen červenou barvou :) Javor je poměrně vitální dřevina :) Ty jsi koupil 2,5 m vysoký?

Odhadem. Kmen má kolem 2 metrů a z něj trčely při nákupu půl metrový větvičky/šlahouny s rašícíma listama. Teď už je obrostlej a místama vyrazily větve nový :).

Ale pozor - bylo to v 5-litrovym květináči, nic velkýho, spíš takový tyčka :).

Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků :suicide_anim: )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše..

Super, v týdnu mi přivezou 110 malinkejch habrů na plot :D. Chtěl jsem koupit už vzrostlejší keře, ale paní mi vysvětlila, že za 27 Kč/kus mi udělaj lepší službu ty malý, že rostou až 60 čísel za rok ;).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odhadem. Kmen má kolem 2 metrů a z něj trčely při nákupu půl metrový větvičky/šlahouny s rašícíma listama. Teď už je obrostlej a místama vyrazily větve nový :).

Ale pozor - bylo to v 5-litrovym květináči, nic velkýho, spíš takový tyčka :).

Kolik stojí takový rybářský prut? :D
Odkaz ke komentáři

Ohdaduju asi jako palec, neměřil jsem :).

Pro srovnání. Fotka v květináči je ze středy 13. 4., na zahradě 5 minut stará (mázlá, já vim).

Koukám, že bydlíš na poli :D

Já tyhle rádoby vysokokmeny nemusím :) To jsem zvědav, jak ti půjdou :)

Odkaz ke komentáři

Manželka, která do pátku odjela s prckem k tchýni.

A můj novej červenej javor, kterej po tejdnu od zasazení nejenže nechcípnul, ale naopak vyrazil nový větve a listy.

To první potěšení jsem měl také, bohužel už se mi to krátí :crying_anim02:.

O tom druhém nemám ani páru, ale těší mne, že radost mají jiní:smile_anim:.

Odkaz ke komentáři

Koukám, že bydlíš na poli :D

Já tyhle rádoby vysokokmeny nemusím :) To jsem zvědav, jak ti půjdou :)

Momentálně bydlím v kombinaci pole/staveniště. Ale je to tu fajn :).

To není vysokokmen. Strom vyroste max do 4 metrů, kmen už by se protahovat neměl, naopak by měla růst koruna a kmen maximálně sílit do šířky :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Potesilo a zaroven nastvalo...

Nova masinka - plus je, ze kafe je rychly a, po nejakem tom iniciacnim ladeni, i celkem dobry. Dalsi, zasadni, plus je to, ze se to libi manzelce - nemusi kafe mlit, pechovat do portafilteru, zapnout a vypnout, hlidat, cistit, penit mliko v konvicce... proste jenom zmackne cudlik a ma kafe. Zmackne jinej a ma penu. Timto u nas zarizeni na pripravu kavy prestalo byt nezadouci :)

Me ale ty obrady okolo prave chybej, byt to kafe je na chut fakt celkem oukej (akorat to sparuje podezrele kratkou dobu, tak15-20 sec maximalne...)

Asi si dam starej presovac do kanclu a budu se odreagovavat pripravou kafe :)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Hadicku das do mlika, koleckem otocis na pozadovany produkt (teple mleko - horke mleko - ridka pena - husta pena) a zmacknes cudlik. Chvili to pise, ze nahriva a pak to dela strasny zvuky a prska to, co jsi navolil koleckem.

Bebu musim zkusit timhle zpusobem pripravit - je nejakej figl, jak takhle pripravit horkou cekuladu z prasku bez michani, kdyby to fungovalo i na tu bebu... :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...