Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Koukám, že jak sem nedám fotky, tak tady budu za kecala. Lepší foto nemám, přivezl mi to v noci. Ta hromada na zemi má na šířku přes 7m a na výšku tak 1,8m.Tak co, odborníci dřevorubci, ošidil mě nebo to sedí? tak vidim, ze ta tu s tymi recami uplne zdeptali - ale v klude, ved ked tvrdis, ze je to tak, tak nemame preco pochybovat!a nebudes sidit seba sameho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Tý jo, ten malý Lukáš, taký kliďas... Sara11 gratulace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ošidili.Tak kolik tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) ono vacsina si asi pod tatrou predstavila toto janko, tatra s navesem a 55 kubiku... zas nejsme uplni chuji Koukám, že jak sem nedám fotky, tak tady budu za kecala. Lepší foto nemám, přivezl mi to v noci. Ta hromada na zemi má na šířku přes 7m a na výšku tak 1,8m.Tak co, odborníci dřevorubci, ošidil mě nebo to sedí? nevim no, 53 kubiku je fakt velky cislo... ze by to bylo 2x tak velky nez co berem... i na zatizeni navesu je to dost... kasli na to, zpracuj to, premeris to ulozeny a budes vedet... Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Koukám, že jak sem nedám fotky, tak tady budu za kecala. Lepší foto nemám, přivezl mi to v noci. Ta hromada na zemi má na šířku přes 7m a na výšku tak 1,8m.Tak co, odborníci dřevorubci, ošidil mě nebo to sedí? Jestli ošidili netuším, ale kua to bude práce to zpracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 S fotky žádnou přesnou cifru nezjistíš. Podle toho co jsem viděl, to tipuju tak na 43. Ale nejsme tady v žádné tipovací soutěži. Změř a spočítej to na zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 gandalf the black and his white horse named lazyNo je zcela jisté, že ten Gandalfův bílý kůň je líný, ale dle majitele prý prudce inteligentní a dokonce prý tou leností maskuje tu inteligenci................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 tak a je po krasnej akcii.... dobre jedlo, hudba. fajn pitie a fajcenie ( vdaka Bobovi, co sa teda cigara tyka....)pekne baby, metrove stehenne kosti :-)potesilo!Tak a dobru noc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Zatim nepotesilo, ale snad potesi...Zapnete Eurosport, prave to zcina (9:30) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Včera rozhovor s Tonym Fitzjohnem v pořadu Na plovárně. A na ruce měl tuším hranatý géčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 hm... krasne slnecne rano!dufam, ze vsetci budeme mat pekny den!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) berdych dobre tie break! edt.: .. ale asi bych na nej v tuhle chvili nevsadil.. Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 tak nic moc výkon....ale bejt mezi top4 je gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Hrál celkem smutně mi přišlo, zbytečně kazil.. přitom servis už snad má lepší, než míval. Škoda, ale s podobnejma výkonama na grandslamovej titul nebo TOP3 asi nemá. A taky mě štve, že náš nejlepší hráč musí bejt takovej chronickej nesympaťák, sakra chvílema jsem skoro fandil Murraymu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 po kom jen to dite je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Co ty dvě 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 to je z rustiny a z obcanske nauky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Tak v tom případě je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Jo, na prvni tridu docela dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 ked uz nic ine, tak aspon presnost hodiniek...od 5.1. dodnes to robi cca +1 sekundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky