Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste jim u Superbu ale chybi udaj o tom v jakem case prumerny zlodej na prazskem sidlisti vymontuje mlhovky a navigaci ... to me u tech koncernovych vozu desi vzdycky nejvic ... ale jinak to auto vypada fakt dobre :-)

Odesláno (upraveno)

Konečně udělali a vymysleli pěkné auto :)

No snad jo. To co zatim brazdi silnice je hnusny jak pr.el :-(

post-7085-0-14398600-1424264757_thumb.jpg

post-7085-0-43882800-1424264787_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Dneska dorazila opravená Praktica BC-1, to je tak fajn, že jsou tady pořád lidi, co tu umí a mají díly. Z radosti jsem vycvakal celej film v Praze, tak se nemůžu dočkat, až to bude vyvolané :)

Odesláno

Kolegyně dneska překvapila, když řekla, že by chtěla czech made Primky. Bohužel, když jsem jí nastínil ceník, tak jí to přešlo.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dneska dorazila opravená Praktica BC-1, to je tak fajn, že jsou tady pořád lidi, co tu umí a mají díly. Z radosti jsem vycvakal celej film v Praze, tak se nemůžu dočkat, až to bude vyvolané :)

to este fotis na film? 

dovod?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ved nic v zlom,len ze aky je dovod fotit este na film...

Odesláno

Náhodou Practica je klasika. Naprosto JMB chápu. Já třeba fotim ještě na svitkove filmy. Teda když mám náladu.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Náhodou Practica je klasika. Naprosto JMB chápu. Já třeba fotim ještě na svitkove filmy. Teda když mám náladu.

ok, cize nejaka nostalgia....

tak ja uz som cca 10 rokov na digi a teraz som uz celkom rad, ze nam to dava take moznosti - pretoze sa mi to zda celkom narocne a komplikovane fotit na film

Odesláno

ok, cize nejaka nostalgia....

tak ja uz som cca 10 rokov na digi a teraz som uz celkom rad, ze nam to dava take moznosti - pretoze sa mi to zda celkom narocne a komplikovane fotit na film

to jo, ale chybí tam to těšení jestli ty fotky vyjdou tak jak jsi zamýšlel, nebo nééééé............ B)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to jo, ale chybí tam to těšení jestli ty fotky vyjdou tak jak jsi zamýšlel, nebo nééééé............ B)

ja uz mam na to skresny pohlad, pri praci su ine priority ! (spracovanie, vyrezy, bla bla ) a aj cena a skladovanie...

ja som s nostalgiou skor v Hi-Fi strojoch ( stare kotucaky a pod.), ale tam nepotrebujem funkcnost.

ale fotit na film to akoby som si nahraval kazety ci vhs video

Odesláno

to este fotis na film? 

dovod?

Tak, baví mě to, plus se mi ty fotky líbí, navíc dobře oskenovaný kinofilm má naprosto brutální rozlišení :D

Není to o nic těžší než fotit s digitálem, jen je tam navíc krok změření expozice a její nastavení - ale třeba Praktica už má měření expozice automatické a i nastavení závěrky jde přepnout na automatiku s prioritou clony.

Odesláno

Znáte to. Vleze vám do hlavy melodie a nemuzete ji vytřást. Jednou jsem si broukal 2 dny "Ljublju Vaňu maladca". Peklo na Zemi. Dnes při sbídani opět blik a v hlavě byla Metalinda a Jan Ámos džínový. Pro mladší - 30 let starý slovenský pop rock. Tak mě to nadchlo, že jsem svoji pani s pomocí youtube přezpíval tenhle kus, Slnko nevychadzaj a Zalubenu žabu. Bože, jak jí se to nelíbilo :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...