Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

booknuta letenka na december do Kuala Lumpur a spat vo First Class za 1100? :) ...uvidime ci to British Airways nechaju tak alebo to zrusia kvoli chybe v rezervacnom systeme :)

Pokud jsi to rovnou zaplatil, tak je velká naděje, že poletíš. Jestli máš jenom rezervaci, tak ti ji klidně můžou zrušit.

Odesláno

zaplatene kartou, uz aj blokovane na ucte a v maily elektronicka letenka tak uvidime co s tym bude BA robit.

traja kamosi to iste smer Auckland a spat za neskutocnych 1591e/ks :)

post-34553-0-48059800-1440086780_thumb.jpg

Odesláno

Mě dnes potěšil výšlap na Milešovku. Už dlouho jsem se tam chtěl podívat. Dohlednost byla vcelku dobrá, dokoukli jsme až na Ještěd.

A protože jsme toho neměli dost, tak jako bonus jsme si dali ještě výšlap na Řip. No a pak cestou do Prahy jsme se stavili v Panenském Týnci - jen na skok dočerpat energii. Ufff, doufám, že zítra ráno vstanu:-)

Odesláno (upraveno)

Gratulujem. Tak to ja musím ešte deň počkať, zajtra obhajoba dizerty :shutup:

Upraveno uživatelem tico1
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

som dnes uspesne ukoncil statnicami skolu.... konecne pokoj 

super!!!

:cheers:

Odesláno

zaplatene kartou, uz aj blokovane na ucte a v maily elektronicka letenka tak uvidime co s tym bude BA robit.

traja kamosi to iste smer Auckland a spat za neskutocnych 1591e/ks :)

Nic, standardní postup - ztracené kufry :)

Odesláno

díky chlapi vám všem  :cheers:  hodinky jsem jí ještě nevybral, na to si musí počkat  :lol2:  

Afri: Zuzanka ;-)

Gratuluji Gustíku, Zuzanka se jmenuje moje nejstarší ;)

Odesláno

Nic, standardní postup - ztracené kufry :)

ja beriem len prirucnu batozinu, snad ju nestratim :)

btw, potesilo ma ze uz skoncil tento "blaznivy" pracovny tyzden 

Návštěvník enrico156
Odesláno

Tak se dnes vrátila máma po měsíci z Itálie a celá rozzářená mi předala dárek a musím říct, že se dárek opravdu moc líbí. Jasně je to z tržnice, takže to vydrží jen chvilku, ale opravdu mi to udělalo velkou radost

post-35364-0-92281400-1440227477_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...