Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je přesně o co mi jde. Mít doma měsíční spotřebu ... Bohužel já nemám dobrý sklep a proto chci nějakou vínotéku.

Jenze pokud to s vinem myslis alespon trochu vazne, tak stylem naplnity lednicku a rychle ji celou vypit moc fungovat nemuzes ... musi to byt prestupni stanice mezi sklepem a stolem.

a pronajmout si nekde slusne misto neni az tak velky problem

Odesláno

Marně se dívám, kde jsem něco takového napsal. Sklep mám u tchána, dle mého názoru dobrý, ikdyž se nachází v severnějších šířkách. Nechce se mi tam moc často jezdit, tak proto chci mít vínotéku doma. Nemusím vypít 30 lahví za měsíc (třeba je dám za dva), ale opravdu se mi jezdit do sklepa každý týden.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, používáte někdo nějaký program na evidenci vín (sklep, vinotéka). Hledám něco na Android. Jeden používám, ale moc nevyhovuje, některé atributy nejdou zobrazit v přehledech, ...

A ideálně pokud by měl i evidenci pohybu vín (nákup, spotřeba, ...).

• po 3 týdnech...
Odesláno

O menší vinotéce jsem také nějakou dobu přemýšlel. Jen nemám takovou spotřebuju, abych ji nezbytně potřeboval. Ikdyž jako vkusný doplněk domácnosti... No každopádně jsem ji zatím nekoupil. Tak proto, že mám kousek od domu velkou vinotéku Ampelos, takže si chodím tam když mám chutě. Navíc u mě dlouho nic nevydrží, hned to vypiju :D

• Po letech...
Odesláno

Za mě jebky! Kvalitné asi jen Liebherr, Dunavox. Miele. Miele je v poctatě liebherr. Dělá se to ve stejné fabrice.... 

Doma mám tohle a ok:

http://www.chladnickanavino.cz/Chladnicka-na-vino-Dunavox-DX-30-80DK-d174.htm

Možná budou mít i jinde la lepší cenu. Já to kupoval přes známého. 

Ahoj, trochu jsem hledal na fóru, ale nic nenašel ohledně vinoték.

Potřeboval bych poradit od někoho, kdo se v tom orientuje. Plánuji nákup nové domácí vinotéky. Nic velkého, cca 50 lahviček, abych měl kam dát svoji skromnou zásobu. Piji jak červené, tak i bílé, tedy vinotéka by měla umět dvě teploty. Jinak moc požadavky nemám, chci ji zavřít do komory, takže vzhled a hlučnost neřeším. Jde mi hlavně o kvalitu výrobku (značka), dobré chlazení, kvalitní oddělení zón, udržení správné vlhkosti a pod.

Protože se v této oblasti moc neorientuji, našel jsem jen dle parametrů něco na webu. Prosím o pomoc s výběrem, nebo doporučení i jiného výrobku, či obecnou radu. Vůbec netuším, která z níže uvedených značek je lepší, která se danou oblastí zabývá a která to má jen okrajově. Díky za rady.

Samsung

Fagor

Haier

Baumatic

• po měsících...
Odesláno

Znovu to tady otevřu.

Stavěli jste někdo sklep na zahradě? Vždycky jsem sklep na víno chtěl a nyní to vzhledem k počtu lahví začíná být nutné. Než kupovat vinotéku na 150-200ks, které musím teď uložit, nechal jsem vyhrabat díru a vybetonovat desku a postavím to z těhle prefabrikátů

http://www.prefabet-beton.cz/produkty/prefabrikovany-sklepni-segment

celkem 5 metrů délka, vnitřní šířka 2,7m. Izolaci chci udělat kontaktní pěnou a do betonu udělat nade dveřma a v zadní stěně větrací otvory.

Provozujete někdo něco podobného? 

Odesláno (upraveno)

Bal bych se trochu malé izolace. Měl jsem někde tabulku, jaký je rozptyl teplot ve sklepě při různých vrstvach zeminy. Pamatuju si, že to bylo docela dost abys udržel stabilní tzn +-3 stupně. Zkusim najít a postnout.

Upraveno uživatelem xbraj19
  • po měsíci...
Odesláno

A co LIEBHERR? MIELE? Obojí dělají ve stejné fabrice v Německu. A obojí myslím špička totální. 

Za mě ještě Dunavox. Střed co může konkurovat vzdáleně kvalitou. Philco a Baumatic - výsměch..... Když kluci vyřizují dole reklamace, tak to je dooost slyšet :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...