Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

At je Blesk jakej chce, tak díky takovejm stouravejm novinářům, se leccos provalilo, a tím nemyslím nějaké skandály celebrit.A tím, že štouraj do všeho, tak víceméně odvádí dobrou práci.Nevím jakou dobrou práci odvádí tyto hodinky

Rozdil to je, hodinky se nosi na ruce a noviny v ruce. Nicmene paralela mezi Bleskem a hodinkami Graf/Calvaneo/Ingersoll atd. funguje velmi dobre.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Ale piše, že přidá certifikát ...

A k tomu, že jsou orignál čína to nevím....

http://gvmw.de/index.php a podiívejte se na pánské hodinky a stranu 22...

A co chceš jako slyšet? Názorů padlo dost, a furt se nás snažíš přesvědčovat, že to je něco supr? Si je kup a jdi se chlubit kámošům.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

At je Blesk jakej chce, tak díky takovejm stouravejm novinářům, se leccos provalilo, a tím nemyslím nějaké skandály celebrit.A tím, že štouraj do všeho, tak víceméně odvádí dobrou práci.Nevím jakou dobrou práci odvádí tyto hodinky

lol, tak to si ty hodinky s kreativním názvem klidně kup :)
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Proč bych si je kupoval?Tys nepochopil co jsem psal?Zkus si přečíst, celou diskuzi:))

lol, tak to si ty hodinky s kreativním názvem klidně kup :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 5
Odesláno

Re:

Počuj vykašli sa na certifikáty, tie hodinky nemajú s kvalitou nič spoločného...Ak chceš normálne hodinky za pár korún za ktoré sa nebudeš musieť hanbiť, tak sa popozeraj napríklad po sortimente značiek Seiko, Orient, Archimede atd...Graf von Monte Wehro a jemu podobné kvázi hodinárske značky stoja jedine tak za prd - či už s certifikátom, alebo bez...

Odesláno

U těch se zase brzy provalí teploměr a vlhkoměr. Ven.
  • Dát hlas 1
Odesláno

http://gvmw.de/index.php a podiívejte se na pánské hodinky a stranu 22...

Čteš vůbec co Ti tady lidi píšou? A přečetl sis taky článek z odkazu, který jsem zde dával? Bóže Blážo! Jo a dneska jsem prckovi udělal v photoshopu certifikát, že je mašinfíra, myslíš, že tím pádem může řídit i Pendolíno?

Odesláno

Proč bych si je kupoval?Tys nepochopil co jsem psal?Zkus si přečíst, celou diskuzi:))

Kup je, ofoť ten certifikát a flákni ho sem. Myslím, že je tu víc lidí, kteří by rádi viděli, jak takový certifikát může vypadat.

Odesláno (upraveno)

mno, já nevím.... ale jsou wehro. A wehro zní dost luxusně. Mají 6 cm. To znamená, že za svý prachy dostaneš velký hodinky. A velký je lepší než malý. Mají humidity. Kdo z vás vy chytráci má humidity? Nikdo z vás chytráci nemá humidity. A dneska mě bral čert, že jsem nevěděl, kolik fárnhajtů je venku. S nima bych to věděl.

Já bych je prostě koupil. Na tuty

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Hlavne rozmer ciferniku 6 cm, to jsou skuteční obři. To jedině Onion že by nosil Posted Image

Velikost by mi nevadila.. ale ten luxusní design by mě s.al :)
Odesláno (upraveno)

Já nevím jak Vám, ale mně učarovaly... Já chtěl vždy vědět kolik je venku stupňů a jaká je vlhkost a mít tam ten měsíček a sluníčko  :speak_cool: Vidím to tak, že střelim co teď mám a půjdu do nich  :D

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Já nevím jak Vám, ale mně učarovaly... Já chtěl vždy vědět kolik je venku stupňů a jaká je vlhkost a mít tam ten měsíček a sluníčko  :speak_cool: Vidím to tak, že střelim co teď mám a půjdu do nich  :D

...len aby si tie svoje hodinky predal ked je tu taky paradny "wehro" :D .
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...