fobus Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Razantne nastúpia značky Oris a Bell and Ross.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 To jako že jsem průkopník, nebo naolejovanej nudista? Ale né, čéče Libe každej tam vidí co chce... A já tím myslel, že fotíš nádherný fotky přírody, odražený ve sklíčku rolád... Nothing more. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Ale né, čéče Libe každej tam vidí co chce... A já tím myslel, že fotíš nádherný fotky přírody, odražený ve sklíčku rolád... Nothing more. Tak to jo Muzu jit v klidu na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 nejspíš bude bodovat německá výroba v čele s Damasko, Archimede. Horní patra se asi moc měnit nebudou, není proč, takže Zenith, Rolex, Breitling na bednách, v masový nástup JLC, AP, BP, GP ani Chopard nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Když ne tedy UN, tak HUBLOT....stačí aby si je koupil Spiderer (kdysi z nich byl hotovej) a pak už tady budou kolovat a postupně na sebe nabalovat nové a nové kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 nevím nevím, Hublot je davová psychóza mezi čutálisty má je Jarda Starka nebo Maradona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Ale to se přeci nevylučuje. Pokud se zde objeví u nějakého zasloužilého člena nějaká "nová" značka, třeba právě mnou zmíněný Hublot, spousta lidí se o ni najednou začne zajímat (ať již z důvodu určitého vzoru, či jen z důvodu zvědavosti co k tomu toho zasloužilého člena vedlo). Hublot má navíc docela propracovaný marketing (tedy i všeobecné povědomí o značce) a vlastní obchod v Praze. Pokud se bude jednat o hodinky s libivým a snadno zapomatovatelným designem a zároveň budou ve "střední třídě" (zkrátka AL&S a PP se masovkou nestanou), tak mají potenciál být další v řadě Omega, B..., Zenith, Rolex, *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Pokud se zde objeví u nějakého zasloužilého člena nějaká "nová" značkaTak co si mám sakra koupit. Když jsem na začátku druhého kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Tak co si mám sakra koupit. Když jsem na začátku druhého kola... Tenhle rok ještě Rolexky Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Tak co si mám sakra koupit. Když jsem na začátku druhého kola... podle nastaveného formátu Damasko Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem quequeek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 MPM-Prim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 MPM-Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 davová psychóza je tohle vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 si teda jako myslím, že žádná vlna nebude... Chronomag je tady někde od roku 2005. Za tu dobu se už to tvrdé jádro probilo Fortisy, Omegami, Breitlingy, Zenithy, Panerai, Rolex. V této klase už není prázdné místo.Ohodnotilo se a probralo tisíce hodinek. Značky s velkým potenciálem Doxa, Sinn, Anonimo, JLC, Arnold & Son (moje mínění)neuspěly a nestaly se ikonou ani na chvíli. IWC neprorazilo. Prodalo se tady pár aquatimerů a pilotek, krásné Da vinci myslím Sibirnaya tady ani neprodal.Extravagantní hodinky tahle komunita nenosí (Zenith Defy jsou tady myslím tak čtvery nebo patery) Z toho důvodu lámu hůl třeba nad Grahamy a Nardin. Hublot je nad finanční možnosti většiny členů a je podle mě hrozně rizikovou investicí pro další kšeft.B-Uhr má většina prospektorů za sebou a modely námořních chronometrů taky.Jedinými kdo tady buší do inovativních modelů je dknespl a snow. Jinak tady kluci spokojeně šmrdlají svoje primky, nováčci se prokousávají Seikem a někteří Rusákama. Takže si myslím, že to tady pozvolna směřuje k virtuální hospodě na tlachání lidí, kteří mají jeden společný jmenovatel, ale ten už není tím nejdůležitějším. Moje tajné přání... kdyby se to tady rozjelo na chvíli pod taktovkou Anonima a Jörga Schauera s vlastními modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Maurice Lacroix!! a především doufám, že Seiko skončí a už se nikdy nevrátí... to je pro mě opravdu ta největší a nevysvětlitelná psychóza tady na fóru, jak je každý nováček zavalen desítkami modelů Seiko se stejným masovým strojkem, téměř stejným masovým designem a brutálně přesvědčen o tom, že tyhle hodinky mají duši, vždyť je to přece automat... Ano! A proto "viva la Maurice Lacroix", tradični výrobce hodinek jenž si dal do názvu fiktivní jmeno, který vyryje na stejně masově vyráběné strojky "ML XX" a tvaři se jako prestižní manufaktura. Nic proti ML, ale takhle kritizovat Seiko a přitom navrhovat zrovna ML 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Řekl bych, že neprávem opomíjená je Eterna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 silny nastup bude mat Bremont 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) hmmm, nakoniec sa tu vymenuju vsetky ako tak este cenovo dostupne znacky a urcite potom nejaky tip vyjde edit: a vlastne k comu to potrebujeme vediet...? Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 hmmm, nakoniec sa tu vymenuju vsetky ako tak este cenovo dostupne znacky a urcite potom nejaky tip vyjde edit: a vlastne k comu to potrebujeme vediet...? Jen tak, predikce epidemie je vzdy důležitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se