Přejít na obsah

Davová psychóza na Chronomagu

Frantik

Doporučené příspěvky

Ale to se přeci nevylučuje. Pokud se zde objeví u nějakého zasloužilého člena nějaká "nová" značka, třeba právě mnou zmíněný Hublot, spousta lidí se o ni najednou začne zajímat (ať již z důvodu určitého vzoru, či jen z důvodu zvědavosti co k tomu toho zasloužilého člena vedlo).

Hublot má navíc docela propracovaný marketing (tedy i všeobecné povědomí o značce) a vlastní obchod v Praze.

Pokud se bude jednat o hodinky s libivým a snadno zapomatovatelným designem a zároveň budou ve "střední třídě" (zkrátka AL&S a PP se masovkou nestanou), tak mají potenciál být další v řadě Omega, B..., Zenith, Rolex, ***

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

si teda jako myslím, že žádná vlna nebude... Chronomag je tady někde od roku 2005. Za tu dobu se už to tvrdé jádro probilo Fortisy, Omegami, Breitlingy, Zenithy, Panerai, Rolex. V této klase už není prázdné místo.

Ohodnotilo se a probralo tisíce hodinek. Značky s velkým potenciálem Doxa, Sinn, Anonimo, JLC, Arnold & Son (moje mínění)neuspěly a nestaly se ikonou ani na chvíli.

IWC neprorazilo. Prodalo se tady pár aquatimerů a pilotek, krásné Da vinci myslím Sibirnaya tady ani neprodal.

Extravagantní hodinky tahle komunita nenosí (Zenith Defy jsou tady myslím tak čtvery nebo patery) Z toho důvodu lámu hůl třeba nad Grahamy a Nardin. Hublot je nad finanční možnosti většiny členů a je podle mě hrozně rizikovou investicí pro další kšeft.

B-Uhr má většina prospektorů za sebou a modely námořních chronometrů taky.

Jedinými kdo tady buší do inovativních modelů je dknespl a snow. Jinak tady kluci spokojeně šmrdlají svoje primky, nováčci se prokousávají Seikem a někteří Rusákama.

Takže si myslím, že to tady pozvolna směřuje k virtuální hospodě na tlachání lidí, kteří mají jeden společný jmenovatel, ale ten už není tím nejdůležitějším.

Moje tajné přání... kdyby se to tady rozjelo na chvíli pod taktovkou Anonima a Jörga Schauera s vlastními modely

Odkaz ke komentáři

Maurice Lacroix!!

a především doufám, že Seiko skončí a už se nikdy nevrátí... to je pro mě opravdu ta největší a nevysvětlitelná psychóza tady na fóru, jak je každý nováček zavalen desítkami modelů Seiko se stejným masovým strojkem, téměř stejným masovým designem a brutálně přesvědčen o tom, že tyhle hodinky mají duši, vždyť je to přece automat...

Ano! A proto "viva la Maurice Lacroix", tradični výrobce hodinek jenž si dal do názvu fiktivní jmeno, který vyryje na stejně masově vyráběné strojky "ML XX" a tvaři se jako prestižní manufaktura. Nic proti ML, ale takhle kritizovat Seiko a přitom navrhovat zrovna ML :sad01_anim:

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...