Jarett Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Já bych si chtěl jednou pořídit svoje vlastní atomové cesiové hodiny ! Včera o nich byl shodou okolností pořad v tv. ... to je podle mě cíl cesty. edit: ještě fotka velikost už je celkem přijatelná Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak jestli je do Vánoc neprodáš, nebo k nim do tý doby něco nepřikoupíš, máš u mě příště v Jablonci metr piv. OK, pisu si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Osobně si myslím, že vývoj bude pokračovat. Zůstat stát na místě málokoho z nás dlouhodobě uspokojí. Vesměs většina z nás má potřebu zkoušet nové hodinky, posuvat se, objevovat Otázkou je, kam bude vývoj směřovat? Rozhodně to bude značka prestižní a kvalitní (asi swiss). Současně to musí být hodinky koupitelné (okouknutelné) a servisovatelné u nás. A samozřejmě relativně cenově dosažitelné. Co to bude, a kdo s tím přijde, netuším. Ale bude to stejně jako zatím vždy: první proráží, ostatní následují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) Zůstat stát málokoho z nás dlouhodobě uspokojí. To, z dlouhodobého hlediska, není špatnej "achievement". Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 ted jeste, jestli bysme se shodli v definici chrono dlouhodobosti pro me je rok neskutecne dlouha chrono doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 OK, pisu si No myslím, že si to píšeš zbytečně, ale kdyby náhodou, tak nezapomeň černý uhlý, imodium nebo endiaron. Jestli bude to pivo jako minule, tak se to může hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 No myslím, že si to píšeš zbytečně, ale kdyby náhodou, tak nezapomeň černý uhlý, imodium nebo endiaron. Jestli bude to pivo jako minule, tak se to může hodit. Metr piv stejne nevypiju, tak se bat nemusis, ale hodinky si kupovat nebudu, protoze me to uz nebavi, jedine kdybych nasel neco s lepsim pomerem cena/uzitek nez mam u aktualnich Etern a to myslim brzo nebude a na novej rok si koupim Navitimery a pak se na to vykaslu, protoze nic lepsiho stejne neni a na Hubloty nabo AP budu muset setrit krapet dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Metr piv stejne nevypiju, tak se bat nemusis, ale hodinky si kupovat nebudu, protoze me to uz nebavi, jedine kdybych nasel neco s lepsim pomerem cena/uzitek nez mam u aktualnich Etern a to myslim brzo nebude a na novej rok si koupim Navitimery a pak se na to vykaslu, protoze nic lepsiho stejne neni a na Hubloty nabo AP budu muset setrit krapet dyl Starou bačkoru cena/výkon. Ty si je necháváš, bo Ti je všichni chválíme. Stačí naočkovat tři lidi odsud (co maj trochu MI ), aby o nich řekli, že jsou hnusný jak p.del a do tejdne jdou z domu. P.S. Doufám, že Tě nebaví jen kupovat x prodávat x kupovat x .... ,ale hodinky jako takový Tě bavit nepřestaly. Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Jak to tu pročítám, tak mám dojem, že vlny se odrážejí dle síly marketingu daných firem Takový přehled značkového luxusu.... JAK TEDY VIDÍTE LETOŠNÍ VLNU? Která značka tady dle vás válcuje ty ostatní? No až tady v Čechách začnou prodávat hodinky, a zajisí nám pořádnou mediální masáž, tak to bude Pequignet - výše zmíněné požadavky na poměr cena/výkon, splňují na 100%, ale to by to nesměli být Francouzi a museli by nás/vás víc masírovat. A až se nám zvedne životní úroveň o 350% tak to bude Chrystophe Claret Upraveno 9. července 2011 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 ..... JAK TEDY VIDÍTE LETOŠNÍ VLNU? Která značka tady dle vás válcuje ty ostatní? ....... ROLEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Jo, jo, letos to tady Rolex válcuje... a ani se moc nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Na Chronomagu teď podle mě taky frčí Rolex. Mě osobně to překvapuje, ale stejně mě po pár letech neúčasti tady překvapilo uznávání digitálek. Asi přirozený vývoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 No až tady v Čechách začnou prodávat hodinky, a zajisí nám pořádnou mediální masáž, tak to bude Pequignet - výše zmíněné požadavky na poměr cena/výkon, splňují na 100%, ale to by to nesměli být Francouzi a museli by nás/vás víc masírovat. A až se nám zvedne životní úroveň o 350% tak to bude Chrystophe Claret nefrčí už ani rolex, jeho vlna skončila na přelomu roku, resp. dozněla na jaře, teď už se tu běžně válí rolexy v prodejní sekci jako jiné hodinky ( 2x vintage, DJII, nové suby se prodávaly přes měsíc), kdo je chtěl je má, kdo je nemá je buď nechce nebo nebo na ně zkrátka nemá a to je vše... vlny nejsou, už si jde každý vlastní cestou vydlážděnou omyly a vykoupenou poznáním . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 to je fakt, už i PAM který se dřív prodaly do hodiny i když byly vystavený v 6 ráno se dneska prodávají několik týdnů... nechápu, možná okurková sezóna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Dle mého subjektivního názoru je to otázka rozdílnosti povah. Jsou tu lidé, kteří se nechají vláčet davem, módou/trendem. Potom také i jedinci, kteří si za přispění Chronomagu udělají svůj názor a potom si jdou vlastní cestou. Ne všichni tady čtou všechno (já taky ne) a ne všichni, se díky tomu dostanou tam, kam zbytek, který vše přelouskal.... Otázka finančních možností je také nezanedbatelná.Mě osobně, některé značky fascinují, některé mě nechávají chladným. A to přesto, že jsem některé zkoušel i na ruce. Možná se to bude časem měnit, ale zatím jsem věrný Panerai. Tím neříkám, že jsou PAM nejlepší, nebo že ty ostatní stojí zaprd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Jednoznačně ROLEX, pokud je cena zajímavá, prodají se hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Pokud je cena zajimava, proda se vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Souhlasím s Cyrilem.Je zde registrováno široké spektrum lidí různého vkusu, věku, příjmů, profesí a samozřejmě každý požaduje od hodinek něco trochu jiného. Navíc vkus a nároky se časem mění, chronomagoři si časem tříbí vkus. Někdo píše a fotí víc, někdo méně. Proto jsou některé kousky ,,vidět´´ častěji. Ať je to tak, nebo tak, netroufnu si tipovat vlnu, ale jako stálici bych viděl Seiko. Má skutečně široký záběr i když někdo Japonce nemusí, myslím ,že většina je má, měla, bude mít nebo o nich aspoň uvažovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Mám pocit, že přijde pár nových kousků Grand Seiko. Jen to musí uzrát, protože každý ví, že jejich "likvidita" nebude zrovna vysoká, není, kde je odzkoušet, takže je to sázka do loterie podle fotek a rozměrů.Hodně by tomu taky napomohlo opravdové servisní centrum někde blízko v Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Chronomag už sám o sobě má nějaký věk, "starý páky" si tu ve vlnách vyzkoušeli masově provařený ikony jako Breitling, Panerai, Rolex. Značek bylo víc a tipuju, že v dosažitelných cenách už ani jiný nejsou. Cokoliv bude teď, nebude to ve vlnách, ale budou to osobní cesty jednotlivých novějších členů. Jediný vlny tu můžou být v typu hodinek. Letěly tu pilotky, tak nějak pořád frčí divery... Tady se ještě může lecos udát. Edit, osobně se divím, že v naší zmagnetizované době tu nefrčí víc hodinky s antimagnetickými vlastnostmi. Protože s tím se potkáváme skutečně denně, narozdíl od mořských hloubek Tady vidím největší potenciál pro další vlnu. Upraveno 10. července 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se