Návštěvník Kamil Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Pokud chcete celkem spolehlivý IQ test je tady. Nemusí se nic platit, posílat předražené SMS, výsledek se dozvíte hned. Test je dlouhodobě ověřený, používají ho i někteří psychologové, dá se zkusit i u dětí (od školního věku). Pro relevantní výsledek je potřeba dodržet časový limit.
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 ...Děkuju, ale mám strach. Hvězdných výšin jako před patnácti lety bych stejně nedosáhl. Ačkoliv se číslo s věkem spíš nemění, mám pocit, že spousta práce a 3 děti vměstnané do šesti let mě zblbly natolik, že občas mám problém se koncentrovat na stavbu holé věty.
šíma Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 piece of cake: 366 To znám, to je přestupný rok.
miccalek Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Já jsem došel do otázky č.28, pak mě to přestalo bavit (respektive to začlo být nějak moc náročné Ale jen jedna chyba. Já myslím, že těch 110 bodů bych naškrábal.
jankoxxx Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 zvladol som polovicu a sef sa ma zacal vypytovat ze co to zase robim polovicu som zvladol na 90 cize tych 110 - 120 by to hadam bolo.. (snad )
Návštěvník Kamil Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Hvězdných výšin jako před patnácti lety bych stejně nedosáhl.Ono to ani nejde, je stavěný jen do 135. Takže kdo má 60 správně nebo jednu chybu z přehlédnutí, dosáhl by v těžším testu pravděpodobně více. Ale pamatuju si, že jsem ho před lety dostal od psycholožky (za nekřesťanský peníz) kvůli zbrojnímu průkazu. Poslal mě tam obvoďačka jako součást celkového vyšetření. I když jsem dodneška nepochopil, co má inteligence společného se způsobilostí nosit a používat zbraně. Příkladem budiž Hannibal Lecter. EDIT: Počáteční otázky jsou lehčí, dojeďte to až dokonce. A jeden malý detail: u úkolu č. 50 je v zadání pravý horní obrázek špatně, imho.
JiříR Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Tak jsem si ho udělal a mám to jako ve 4. třídě, pořád stejný! A pak že alkohol zabíjí mozkové buňky. A u tý otázky č. 50 máš pravdu čuměl jsem na to dobu a pořád mi to nehrálo a podle výsledků vidím, že to tam mají blbě!!! můj výsledek: 130
redd Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Věnoval jsem tomu 20 minut: výsledek 128
Filipes Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 superiorní inteligence, jsem mírně zklamán - cítím v sobě génia!
carpaccio Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 56 bodu, potazmo udajne IQ 128.Tak nevim, kdyz mi ho pred lety na stredni merili panove z Mensy, asi nekde udelali chybu... A nebo jsem fakt od te doby zblbnul - musim se priznat, ze na otazku c. 56 jsem nedokazal odpovedet. A do teto chvile mi spravna odpoved neni jasna...
Filipes Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 č.3 - zůstanou vždy jen jedinečný bílý body
carpaccio Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 č.3 - zůstanou vždy jen jedinečný bílý body A jo, ja jsem trotl Asi jsem fakt zblbnul
ricous Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) 50 je v poho, ale u 55 jsem to nedal a nevím proč... EDIT: No výsledky tu radit nebudu... Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem ricous
Hellé Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 130...som vynimocne inteligentna zena..bacha na mna
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 carpaccio: určitě se nespletli. Mensovní testy byly za mých časů do 160. Takže v počítání IQ v horních 10% gaussovy křivky bylo přesnější.
XXXfazerXXX Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 carpaccio: určitě se nespletli. Mensovní testy byly za mých časů do 160. Takže v počítání IQ v horních 10% gaussovy křivky bylo přesnější. TY BESTIALNI VRAHOUNE BAZANTU,cekal sem,kdy vstoupis s nakou premoudrelou myslenkou............doufam,ze tentokrat ti po ceste na sraz,nezdechne ta prasifka
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 xxxlutztatafazerxxx ...musím teď bejt doma hodnej abych dostal propustku, ale už jsem to s ricousem probíral, to bych nechtěl tentokrát pros.at.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se