Přejít na obsah

IQ test

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pokud chcete celkem spolehlivý IQ test je tady. Nemusí se nic platit, posílat předražené SMS, výsledek se dozvíte hned. Test je dlouhodobě ověřený, používají ho i někteří psychologové, dá se zkusit i u dětí (od školního věku). Pro relevantní výsledek je potřeba dodržet časový limit.

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

...Děkuju, ale mám strach. Hvězdných výšin jako před patnácti lety bych stejně nedosáhl. Ačkoliv se číslo s věkem spíš nemění, mám pocit, že spousta práce a 3 děti vměstnané do šesti let mě zblbly natolik, že občas mám problém se koncentrovat na stavbu holé věty.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Hvězdných výšin jako před patnácti lety bych stejně nedosáhl.

Ono to ani nejde, je stavěný jen do 135. Takže kdo má 60 správně nebo jednu chybu z přehlédnutí, dosáhl by v těžším testu pravděpodobně více. Ale pamatuju si, že jsem ho před lety dostal od psycholožky (za nekřesťanský peníz) kvůli zbrojnímu průkazu. Poslal mě tam obvoďačka jako součást celkového vyšetření. I když jsem dodneška nepochopil, co má inteligence společného se způsobilostí nosit a používat zbraně. Příkladem budiž Hannibal Lecter.:D

EDIT: Počáteční otázky jsou lehčí, dojeďte to až dokonce.:) A jeden malý detail: u úkolu č. 50 je v zadání pravý horní obrázek špatně, imho.

Odesláno

Tak jsem si ho udělal a mám to jako ve 4. třídě, pořád stejný! A pak že alkohol zabíjí mozkové buňky. :smile_anim:

A u tý otázky č. 50 máš pravdu čuměl jsem na to dobu a pořád mi to nehrálo a podle výsledků vidím, že to tam mají blbě!!!

můj výsledek: 130

Odesláno

56 bodu, potazmo udajne IQ 128.

Tak nevim, kdyz mi ho pred lety na stredni merili panove z Mensy, asi nekde udelali chybu... :wacko:

A nebo jsem fakt od te doby zblbnul - musim se priznat, ze na otazku c. 56 jsem nedokazal odpovedet. A do teto chvile mi spravna odpoved neni jasna... :blink:

Odesláno (upraveno)

50 je v poho, ale u 55 jsem to nedal a nevím proč...

EDIT: No výsledky tu radit nebudu...

post-3263-092041500 1289927672.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

carpaccio: určitě se nespletli. Mensovní testy byly za mých časů do 160. Takže v počítání IQ v horních 10% gaussovy křivky bylo přesnější.

TY BESTIALNI VRAHOUNE BAZANTU,cekal sem,kdy vstoupis s nakou premoudrelou myslenkou............doufam,ze tentokrat ti po ceste na sraz,nezdechne ta prasifka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...