rorda Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) nejake vyhrady vuci olympu?me jsou jejich kosile celkem sympaticke.....Mně jsou jejich košile také sympatické ... Z důvodu jejich pravidelného nošení už více než 10 let si dovolím jejich krátké hodnocení ... Vystřídal jsem od nich cca 30 košil různých řad a za tu dobu mi přijde, že se jejich kvalita zhoršila ... Ty košile, které jsem kupovával zpočátku, tak byly naprosto precizně šité, německá kvalita, nikdy se mi nestalo, že bych měl problém s nitěmi nebo ještě hořší, s křivými švy ... Co jsem nakoupil posledních pár kousků minulý rok, tak u jedné košile jsem objevil špatně našitý rukáv s hlavním dílem, jakoby nedošité a špatně založené před přišitím rukávu, u dalších se hodně rychle projevilo "opotřebení", přičemž jich střídám poměrně dost ... To mi zrovna u košile za cca 2tis. Kč nepřijde jako úplně ideální vlastnost, abych ji po cca roce nemohl nosit, protože se na různých místech zeslabí materiál a nebo poškodí látka na límečku, takže prosvítá bílý základ ... Chystám se na další doplnění svého pracovního šatníku a tak jsem si řekl, že je čas na změnu a ten pravý prostor na vyzkoušení něčeho nového ... No a když se tu rozvinula diskuze na téma košil, tak jsem zavětřil ... Podle toho, co říkali mě, tahají látku povětšinou z Anglie (na zajímavější vzory/materiály se nějakou chvilku čeká), šije se to tady. Totéž obleky, boty jim ale dělají v cizině... Za těch 1800 je opravdu výborná košile, druhý cenový "level" jsou cca 4.000Kč za ještě o kousililínek luxusnější látku a kravinky jako lepší knoflíčky, monogramy atp.Vidíš, ani nevim, že je nějakej druhej cenovej level. Monogramy mám už teď . Tak se příště zeptám.Tak to jsem na ně zvědavý, vyrazím se na ty košile podívat ... Je otázka, co je pro ně "luxusnější látka a lepší knoflíčky", aby to nebyl standard u většiny anglických košil za cca 2tis. Kč ... Upraveno 2. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Já to nechápu u toho T.M. Lewina. Když mám krk 16,5", tak jak dlouhej mám mít rukáv, když mám ruce úplně normálně dlouhý? To si mám měřit ruku vodkaď - od krku nebo fakt od páteře? EDIT: Tak už jsem si to přečet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Já to nechápu u toho T.M. Lewina. Když mám krk 16,5", tak jak dlouhej mám mít rukáv, když mám ruce úplně normálně dlouhý? To si mám měřit ruku vodkaď - od krku nebo fakt od páteře? EDIT: Tak už jsem si to přečet... ty voe, ty nos dal tilka, to si slusi stejne nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Dnes jsem udělal první objednávku z Anglie, tak jsem na to zvědavý ... První vyzkouším Charles Tyrwhitt, vzal jsem rovnou 4 košile v akci za 100 GBP, což je vynikající cena, doufám, že kvalitativně to bude také stát za to ... No a pak uvidíme, co a jak dál, Harvie and Hudson se mi také zamlouvá, ale tam už ten výběr barev a vzorů není tolik dle mého gusta a navíc nemají všechno v mé velikosti, čímž se to ještě více zužuje ... Kdo všechno používáte košile Charles Tyrwhitt a jak jste s nimi spokojeni?!? Upraveno 8. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 Čím dál více věřím tomuto vyjádření zkušených : "Nechat si košili nebo oblek ušít na míru v Hong Kongu, Thajsku nebo Číně" Mám odezvy několika známých a nemůžou si vynachválit. Kamarád si nechal ušít 5 obleků za 15 tis. v Thajsku a naprostá spokojenost za 30% cenu v EU o svatebních šatech ani nemluvě, to je tam skoro zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 Až tam pojedu, můžu to zkusit, zatím musím ale od stolu, takže Anglie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 Šijí to bez problémů po internetu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Šijí to bez problémů po internetu.... tak nebuď tolik stručnej a přidej link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Máte tip na košili s krátkým rukávem (ve sportovnějším stylu)? Barva černá nebo nějaká modrá kostkovaná. O cenovém stropu jsem nepřemýšlel, ale na monogramy atp. s..u. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 něco takového Leošu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Zase tak pěknou ne. Já už si na výšivky a odznáčky nepotrpím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Už mám ty košile od Charles Tyrwhitta na poště, zítra pro ně jdu, tak sem pak napíšu, jak jsem spokojený s kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 JOKA Klatovy...znam, a je vyborna! Chvalim Andrease Nejlepsi jsou bily nebo blede modry košile se svislejma proužkama nenapadnejma. Muj kamarad mel normalne košili s vyšitym znakem Omega na kapse - ta byla pěkná - a k tomu mel Seamastery Dobra kombinace. Když už to tady někdo oživil.... Nedávno jsem si přes internet koupil někollik košil české firmy Joka - na bežné nošení do práce si je nemohu vynachválit. Příjemný materiál, dobrý volnější střih... A navíc za hubičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Muj kamarad mel normalne košili s vyšitym znakem Omega na kapseSuper, tyhle detaily mám rád. Když jsem míval Moonwatche, nosil jsem kravatu Zegna s malým logem omega. Dnes omegy nemám a tak kravata zahálí... Hodinky mám zenitky, protože jsem už za zenitem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 JOKA Klatovy...znam, a je vyborna! Chvalim Andrease Nejlepsi jsou bily nebo blede modry košile se svislejma proužkama nenapadnejma. Muj kamarad mel normalne košili s vyšitym znakem Omega na kapse - ta byla pěkná - a k tomu mel Seamastery Dobra kombinace.Starý znak německé značky košil Olymp byla právě omega ... Pár košil od nich ještě s původním znakem doma stále mám ... Takže anglické košile Charles Tyrwhitt už jsou doma, dovolím si malé zhodnocení ve vazbě na předchozí dlouhodobé zkušenosti s německým Olympem: - Vysoká kvalita provedení mě až překvapila, nikde žádná vyčuhující nit, švy pravidelné, přesné, kam se na to hrabe německý Olymp. - Ačkoliv to jsou košile v průměru za poloviční cenu než od Olympu, nevidím na nich žádné nedostatky, bavlna je prvotřídní. - Slim fit střih je opravdu slim, takže je hodně vyštíhlený. - Límečky mají vložky jako nejdražší košile dělané krejčovským způsobem na míru. Pak připojím další zkušenosti po jejich používání, každopádně určitě doporučuji, jdu objednat další čtyři za 100 GBP ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Můžu se zeptat za jak dlouho od objednání dorazily? Už netrpělivě vyhlížím pošťáka ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Minulý víkend objednáno, balík hned v pondělí odeslali, toto pondělí byl na poště určení, v úterý jsem tam pro něj byl. Upraveno 19. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Marina Yachting je fajn, ale nic od nich nemam, GANT mam jednu košili a je fakt nestárnoucí klasická s proužkama, libej se mi botky od nich a taky saka...jen jsou drazsi nez obvykle ale udelaj spoustu parady to jo, a hlavne je to kvalitka. kosile: gant, marlboro classic a yachting marina, nesnasim kosile s prisadami umelotin, coz napr u markse a spencera je pravidlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 pááni - já mít Zenithky tak budu klidně za zenitem Ale rozhodne to neni pravidlo preci kosile: gant, marlboro classic a yachting marina, nesnasim kosile s prisadami umelotin, coz napr u markse a spencera je pravidlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se