Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

od jisté doby na míru.

jinak poslední kup byl od CK. Zkoušel jsem si svetr a potřeboval jsem k němu nějakou bílou košili na test.
Sbalil jsem první, co jsem viděl. Něco za 300Kč. Byla to hrůza.

Slečna mi přinesla CK a nakonec jsem si koupil jen košili a svetr žádný :)

V Le Premier to začíná na míru od 1800,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v květnu se teda máme na co těšit, hlavně na ten věrnostní program a exkluzívní nabídku pro "zákazníky z centrální evropy", čti opičáky. Jebky, táhněte v p...l.

Jestli to ušití na míru zákazníkům z centrální a východní Evropy bude znamenat navýšení ceny o 25% tak u mne tahle značka končí definitivně.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Tmlewin ma zase n....l. Furt mi chodia mailove offery ze paradna ponuka a nakupujte a special pre vas a ked na tie linky kliknem tam bud page not found alebo ma to presmeruje niekde kde ani neni eshop a tu akciu nemozem vyuzit. Tak som napisal na customer desk ze nech idu do pice (v skratenom preklade), oni ze sorry ze buduju novy superbombaspica eshop iba pre mna nech este vydrzim (v skratenom preklade), ja na to ze nech fakt idu do pice ze ich jebem (v skratenom preklade). Nasledne som bol zaradeny do regionalnych customer struktur a doslo mi od nich ze:) :

Vážený pane Taky_a_taky,

Děkujeme za Váš podnět a velice nás těší Váš zájem o produkty T.M.Lewin. Britská společnost T.M.Lewin and Sons provozuje několik regionálních on-line obchodů za účelem zvýšení kvality zákaznického servisu v jednotlivých regionech. Hlavními výhodami těchto regionálních obchodů jsou zejména doprava zdarma a možnost výměny zboží na prodejnách namísto zasílání zpět do UK, což výrazně spoří peníze zákazníků. Marketingové aktivity v těchto regionech jsou řízeny lokálními pobočkami a tudíž dochází  k rozdílným promo akcím v jednotlivých obdobích. Cenový rozdíl, který uvádíte vychází z porovnání bežných cen v České Republice s výprodejovou akcí v UK. 

Rádi bychom Vám doporučili se zaregistrovat na www.tmlewin.cz tak, aby jste byl informován o promo akcích platných pro region střední a východní Evropy. Pro Vaši informaci, v minulých týdnech probíhaly v kamenných pobočkách a on-line obchodě v regionu CEE následující akce: obleky za 179EUR, kravata zdarma k zakoupené košili, 40sleva na všechny košile a další. Bohužel jste momentálně porovnal ceny v období, kdy kolegové ve Velké Británii mají výprodej se standardními cenami v ČR. Nicméně vzhledem k odlišným marketingovým aktivitám a odlišné sezónnosti se s podobnými rozdíly budete setkávat častěji.  

Velice se omlouváme za způsobené komplikace nicméně věříme, že změny provedené v posledních měsících přispějí ke zkvalitnění našich služeb. Pokud jste zaregistrován na www.tmlewin.cz, tak určitě v budoucnu budete informován o všech promo akcích.

Vzhledem k dané situaci Vám posíláme jednorázový slevový kód deleted na slevu 10% z celého nákupu, který můžete uplatnit na svůj příští nákup.

S pozdravem,

Team T.M.Lewin

No da sa na to teraz odpisat nieco ine ako ze ale teraz uz fakt chodte do pice (v skratke)? Aka odlisna sezonnost, co v UK maju posunute rocne obdobia oproti strednej europe ? K0k0ti

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Včera jsem vyrazil na nákup košilí, spíš takový street styl. Začal jsem ve dvou skateshopech, v jednom absolutně ignorovali velikost XXL, v druhém měli krásné košile od Quicksilver ale bohužel, XXL mi prostě není přes ramena, občas jedině regular fit, slim fit bych při zavazování tkaniček rozerval.

Nakonec jsem koupil 3 kousky v Marks&Spencer, docela mě překvapil i matroš. Aspoň že XXL trika ještě (většinou) oblíknu...

Odkaz ke komentáři

tak v ramci relaxu si dopisujem s TMLewin. Na henten mail vyssie od czech customer department som im odpisal ze

Dobry den

Dakujem Vam za reakciu. Mozno som to zle pochopil, ale mam tomu rozumiet tak, ze spolocnost T.M.lewin mi znemoznuje nakup v GB a nuti ma k nakupu v CZ ? V europskej unii je zaruceny volny pohyb tovaru a sluzieb. Vas sucasny pristup je podla mojho nazoru v rozpore so zakladnymi obchodnymi pravidlami EU, poskodzuje ma ako spotrebitela a zvazujem ze sa svojich prav budem domahat. Pre istotu sa este raz spytam, ako mozem nadalej vyuzivat sluzby tmlewin.co.uk a vyuzivat svoj stary ucet ? Kedze mi stale chodia z GB akciove ponuky, mam pravo a chcem ich vyuzivat.

S pozdravom
ten_a_ten

A odpisali mi ze:

Dobrý den,

Omlouváme se za případné nedorozumění. V žádném případě Vám T.M.Lewin neznemožňuje nákupy v GB. Veškeré zboží, které kupujete on-line kupujete ve Velké Británii od společnosti T.M.Lewin & Sons Ltd. Pouze zákazníci v ČR a SR, kteří se rozhodnou pro nákup v kamenném obchodě nakupují zboží od české nebo slovenské společnosti, která vlastní franšízovou licenci pro danou zemi. Veškeré internetové obchody jsou celosvětově výhradně vlastněny a provozovány mateřskou společností. T.M.Lewin nicméně mění v těchto týdnech úroveň svých služeb a zavádí (pro země, kde mají kamenné pobočky) on-line obchod v lokálním jazyce, možnost reklamací a výměny zboží v obchodech a zdarma doručení.  Dále se mění systém marketingových a slevových akcí tak, aby reflektovat sezónnost v daných regionech.

V případě jakýchkoli nejasností nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,

Team T.M.Lewin

myslim ze ma to uz prestalo bavit...

Odkaz ke komentáři

Pokoušel jsem se nakoupit pres cizí IP a ani me to nedovolilo se prihlasit, stvou me tím.<br /><br />Takže jsem nakoupil v ctshirts.co.UK i když Lewin me sedi lepe..<br /><br />Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odkaz ke komentáři

Včera jsem chtěl nakoupit v akci na TML UK, jenže jsem neměl u sebe kartu na zaplacení. Chtěl jsem to udělat dnes ráno, protože jejich slevová akce měla vypršet dnes v poledne. Jenže ouha! Ráno přijdu do práce a stránky bez téhle nabídky. Tak jsem jim napsal komentář na facebook ve smyslu, že je to sad... A před chvílí se mi ozvala pracovnice z custom service a omluvila se, že šlo o technickou chybu a nabídla prodloužení nabídky na mnou vybrané košile. 

Uvidím, jak to dopadne. Dvě z těch co jsem chtěl mezitím vyprodali. Ale dávám body plus za to, jak se k tomu postavili.

Odkaz ke komentáři

Jakubisko a ako chodis na tml co.uk ? Cez nejaky anon proxy ?

Maju tam seriu Joh Francomb ci jak sa to volalo ? Ked nie, asi sa na to vykaslem,  o to jedine mi slo.

http://www.hawesandcurtis.co.uk/ ste uz niekto vyskusal ?

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

obnovim. neporadite mi, kde bych sehnal kosili, ktera nema "ohrnovaci" limecek? v podstate to vypada jako by jste meli kravatu pres limec rozepnutyho pola, kterej trci nahoru. neboli kravata, kde obvykle kolem krku videt neni - najednou videt je, protoze ji nic nekryje. :photo:

Odkaz ke komentáři

Jestli správně chápu tvůj popis, tak sháníš frakovku (košili do fraku).. Zkus na Vácalváku Dům módy, tuším 3.patro... Karl Lagerfeld to prodává taky, mají ho snad i dole na Václaváku v tom velkým outletu Van graf...  Nebo potom Na příkopech v Myslbeku je nějaká košilo-kravatárna. A je tam taky Kníze (bávalý Adam) a tam to budou mít 100%, jen nevím, jestli v neděli mají otevřeno... Ale bude to v každém případě pálka :)

obnovim. neporadite mi, kde bych sehnal kosili, ktera nema "ohrnovaci" limecek? v podstate to vypada jako by jste meli kravatu pres limec rozepnutyho pola, kterej trci nahoru. neboli kravata, kde obvykle kolem krku videt neni - najednou videt je, protoze ji nic nekryje. :photo:

Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s košilemi na míru od české značky hedval ? přijde mi to celkem sympatické, takže je možná vyzkouším. Momentálně nosím hlavně košile od ermedegildo zegna v outletu na masné je mají za super ceny. Normálně ty oblekové košile z manžetou od nich začínají na 200e. Ale asi nejvyšší kvalita oblečení, které jsem měl. Navíc ta outletová cena je na úrovních marks and spencer.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...