sery.vlk Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Mno, pokud chcete nejen Vy vracet košile, ale aby též CT vrátil peníze, jak to ten CT má udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Pisat niekam udaje z karty? To ako ked si niekto napise na kartu PIN Vratit to maju zo svojho systemu ako navrat tovaru, pride to na ucet, resp. na kartu ako opak debetnej transakcie ked to platila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 no pytam sa len preto, lebo uz som vracala tovar viacerym eshopom v zahranici a nikdy cislo karty nechceli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Ani u mna. Tak to s nimi vykomunikuj. Je to kazdopadne nestandardne (minimalne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 ja ked som vracal do CT, tak..........si vlastne nepamatam co po mne chceli . Tak nedaj cislo karty a uvidis co sa bude diat......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Pánové nebude někdo objednávat košile z Hawes & Curtis? Nechce se mi kupovat jednu košili za plnou cenu+poštovné a zas tak pěknej výběr tam momentálně není....Kdyžtak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 https://www.johnpaul.cz/ http://ditafil.com/panska_moda_kosile.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 http://suitandme.cz/kosile-na-miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 http://www.leomacenauer.com/showroom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Řekl jsem si, že už jsem ve věku, kdy dopřát si nějaké košile na míru nemusí být úplně od věci. Třeba někoho budou zajímat mé zkušenosti: 1) Koutný Prostějov: Objednávka v srpnu přímo ve firmě. Chybou asi bylo, že přes telefonní domluvu nebyla na prodejně osoba, která se měřenkami zabývá a míry a objednávku brala paní majitelka. Cena 2000 Kč za jednu z nejlepších látek, dodání do tří týdnů, čekal jsem min. o dva více. Bohužel límeček košile odstával hrozivě a byl moc vysoký, rukávy krátké. Přešívalo se, opět hodně přes měsíc... Výsledek už jsem vzal, i když třeba se šířkou manžety pořád moc spokojen nejsem. Košile rozhodně není non-iron, i když je tak psaná. Celkové hodnocení: Už opakovat nebudu, v celém procesu mi chyběl pocit exkluzivity a vysoké kvality služeb, připadal jsem si spíše jako při výběru maturitního obleku před 20 lety. Nakonec i tu košili vám zabalí do pytlíku a igelitky... 2) Janek Rožnov: Objednávka v říjnu přímo ve firmě. Měření i objednávka s pracovnicí, která tomu evidentně rozumí. Výběr látek i možností zcela nesrovnatelný s Koutným, fakt si můžete vymyslet prakticky cokoliv. Cena 2400 Kč, látka opět jedna z lepších. Výsledek do tří týdnů a skutečně byl. No, připadám si jak na Pitti Uomo, košile sedí jak druhá kůže, ale je opravdu šíleně těsná, vzít si jí na raut bude špatná volba. Popravdě když stojíte, je vše perfektní, při usednutí a příkazu "nejsou zde holky" už to tak efektní není Také není non-iron, ale ani neměla být. Celkové hodnocení: Chtěl jsem těsnou, mám těsnou, takže případné výčitky mohu mít akorát vůči sobě. Každopádně služby zde na úrovni, košile v krásné krabici, ta v papírové tašce atd. Provedení košile mnohem kvalitnější. Suma sumárum jsem nicméně z meřenek trochu zklamaný, zdá se mi, že pokud máte aspoň trochu konfekční postavu a už znáte míry u nějakého slušného výrobce (já třeba u Tyrwhitta), tak člověk dostane za mnohem menší částku produkt, který v zásadě není ničím horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Eshop Janek = paráda. Čtyřiačtyřicítka slim-fit se zkráceným rukávem, krásná světlemodrá látka a mohl jsem si vybrat snad z tuctu límečků. Za jejich ceny bych tu v Aussigu sehnal nanejvýš "značkovou" polyesterku od Ganta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tak ja jsem zatim velmi spokojeny s delorem, v utery si tam jdu kosile vyzvednout, tak uvidime. Pristup a chovani super a jeste je pani stylistka pekna a sympaticka. Navic bere svou praci vazne a je prava profesionalka, protoze vypada spokojene i kdyz se bavi se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Paní Kopecká http://www.hannahill.com/kosile-na-miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 P. Dařílek http://www.firmy.cz/detail/684702-platinum-inc-praha-horni-pocernice.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Už mě začalo štvát, že platím hlavně za značku a kvalita jde stranou. A tak jsem si nechal ušít první košili na míru. Už je to 5 let a ona je stále jako nová, i přes to, že ji téměř pořád. Nechal jsem si ušít další 3 a teď je všechny střídám. Tímto bych chtěl doporučit studio springer, řekl bych nejlepší krejčovství v praze, mají skvělé ceny a vyjdou ve všem vstříc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Neber si to osobně, ale na to, že máš 4 košile, je docela odvážný tvrzení, že nějaký krejčovství je nejlepší v Praze . Od doby, co mě nas...li v Deloru a do původních měřenek se nevejdu, se snažím najít nějakou alternativu a už jsem toho oběhal celkem dost a popřípadě mám možnost vidět výsledky u kolegů a dovolil bych si maximálně říct, kam určitě nejít, ale ne naopak, v tomhle segmentu se roztrhl pytel a je toho všude strašně moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Přesně, FriendlySuits, Lepremier, Bernhardt, John and Paul a podobní se rozjeli parádním způsobem k radosti nás košilářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Neber si to osobně, ale na to, že máš 4 košile, je docela odvážný tvrzení, že nějaký krejčovství je nejlepší v Praze . Od doby, co mě nas...li v Deloru a do původních měřenek se nevejdu, se snažím najít nějakou alternativu a už jsem toho oběhal celkem dost a popřípadě mám možnost vidět výsledky u kolegů a dovolil bych si maximálně říct, kam určitě nejít, ale ne naopak, v tomhle segmentu se roztrhl pytel a je toho všude strašně moc ...Cim Te nasrali v Deloru ? Ja uprimne taky nevim, jako pristup super ( bereme tam veci jako firma a dostali jsme moc prijemnou slecnu) ale takvalita fakt nevim. Predne jsem chtel u kosil at se nemusi zehlit a to teda vubec. No a ten strih fakt nevim, nektera konfekce mi sedne lepe.... Asi vyzkousim priste nekoho jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Cim Te nasrali v Deloru ? Ja uprimne taky nevim, jako pristup super ( bereme tam veci jako firma a dostali jsme moc prijemnou slecnu) ale takvalita fakt nevim. Predne jsem chtel u kosil at se nemusi zehlit a to teda vubec. No a ten strih fakt nevim, nektera konfekce mi sedne lepe.... Asi vyzkousim priste nekoho jineho.Nechci ti brát iluze, ale nežehlivá košile neexistuje. Obzvlášť, pokud chceš, aby byka košile příjemná, čili bavlněná bez nějaký umělých přísad aby se košile nekrčila, ale pokud to bude bavlna, bude se krčit více, či méně vždy. A polyesterovou košili si myslím, že by nikdo nosit nechtěl, ačkoliv ta by se možná opravdu nepokrčila, ale zase bys v ní byl zapocený jak dveře od chlíva:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Nechci ti brát iluze, ale nežehlivá košile neexistuje. Obzvlášť, pokud chceš, aby byka košile příjemná, čili bavlněná bez nějaký umělých přísad aby se košile nekrčila, ale pokud to bude bavlna, bude se krčit více, či méně vždy. A polyesterovou košili si myslím, že by nikdo nosit nechtěl, ačkoliv ta by se možná opravdu nepokrčila, ale zase bys v ní byl zapocený jak dveře od chlíva:-)No právě, e mám bavlněné košile, které když dobře pověsíš a protřepeš ještě mokré z pračky, tak v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se