Andrew Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Nemáte někdo slevový kupon pro UK TM Lewin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Při koupi nad 100 liber sleva 15 liber- kod HUNDRED Na nic víc jsem nenarazil. Případně při první objednávce je 10% na celou objednávku, kód - FIRST A jinak kdybys chtěl, můžu poskytnout přes mail slevu na Tyrwhitta, všechny košile za 19,95 a hedvábná kravata k tomu zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 19.95 asi neplazi na luxury edition ze? Ja ted u Tyrwhitta objednaval poprve a sampzrejme blbou velikost rukavu 34. Takze posilam zpet a chci 36. No jsem zvedavej jestli nebudu vracet znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 19.95 asi neplazi na luxury edition ze? Ja ted u Tyrwhitta objednaval poprve a sampzrejme blbou velikost rukavu 34. Takze posilam zpet a chci 36. No jsem zvedavej jestli nebudu vracet znovu Na všechny, kromě Luxury a Evening edice, jinak na vše. To už by asi ani nešlo za tuhle cenu z egyptské bavlny, i když není egyptská bavlna, jako egyptská bavlna, ale nikdy jsem ji od nich neměl, takže nevím tu kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 A jak to od Lewina dostáváte do Čech? Nějaká přeposílka? Nebo kámoš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) RedAce666: Oprava... Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3346-ko%C5%A1ile/page-39&do=findComment&comment=1617020 Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak jsem byl o víkendu v Londýně, nedalo mi to a zaskočil jsem do Lewina. Pohoda. Košile ve slevě za 15?, v rámci multibuy (4ks) 20?/ kus. Podobně Merino svetr za 25?, u nás takto: http://eshop.tmlewin.cz/on/demandware.store/Sites-tmlczh-Site/cs_CZ/Product-Show?pid=54829&cgid=Mens-Knitwear&start=0#cgid=Mens-Knitwear&start=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak jsem byl o víkendu v Londýně, nedalo mi to a zaskočil jsem do Lewina. Pohoda. Košile ve slevě za 15?, v rámci multibuy (4ks) 20?/ kus. Podobně Merino svetr za 25?, u nás takto: http://eshop.tmlewin.cz/on/demandware.store/Sites-tmlczh-Site/cs_CZ/Product-Show?pid=54829&cgid=Mens-Knitwear&start=0#cgid=Mens-Knitwear&start=3Já už u nich kvůli téhle cenové politice nenakupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) No jo, tomu rozumím. Já to beru pragmaticky. Tady na ně pr*ím, v Londýně si za ty prachy rád něco koupím, protože košile i svetry mi vyhovujou. Nicméně mě taky prudili, když jsem si chtěl nějaký košile vyzkoušet, tak mi cpali ty zkušební kusy. Nakonec jsem je přesvědčil, že mi nechali zkusit ty konkrétní košile co jsem chtěl koupit. Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 No jo, tomu rozumím. Já to beru pragmaticky. Tady na ně pr*ím, v Londýně si za ty prachy rád něco koupím, protože košile i svetry mi vyhovujou. Nicméně mě taky prudili, když jsem si chtěl nějaký košile vyzkoušet, tak mi cpali ty zkušební kusy. Nakonec jsem je přesvědčil, že mi nechali zkusit ty konkrétní košile co jsem chtěl koupit. Jo tak za UK ceny bych u nich nakupoval dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Řešení existuje...třeba Tor Browser v kombinaci s www.mailboxde.cz, nebo www.nakupyvanglii.cz, ty cenové rozdíly jsou tak propastné, že se to pořád vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Řešení existuje...třeba Tor Browser v kombinaci s www.mailboxde.cz, nebo www.nakupyvanglii.cz, ty cenové rozdíly jsou tak propastné, že se to pořád vyplatí Naposledy co jsem koukal pro Čechy cena o cca 25 až 30% vyšší než pro Anglány :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 A ještě lepší je v obchodech, sako za 11KKč, na internetu za 7, v UK za 4,5 a když si dáš práci s hledáním slevových kupónů, dostaneš se na nějakých 3,5 + cca 500 + 100 za poštu. Jedna věc se až tak moc nevyplatí, ale když toho člověk vezme víc, je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Přesně tak, poslední obejdnávku co jsem dělal, jsem měl z UK doma za 9 dní včetně víkendu. Poštovné do mailboxu do německa myslím 8-9 liber a z mailboxu ke mně domů 107 kč mám dojem, takže naprosto bez problémů a ušetřených mraky peněz. A když do objednávky ještě někoho zahrneš, tak se podělíte o poštovné a není se vůbec o čem bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Přesně tak, poslední obejdnávku co jsem dělal, jsem měl z UK doma za 9 dní včetně víkendu. Poštovné do mailboxu do německa myslím 8-9 liber a z mailboxu ke mně domů 107 kč mám dojem, takže naprosto bez problémů a ušetřených mraky peněz. A když do objednávky ještě někoho zahrneš, tak se podělíte o poštovné a není se vůbec o čem bavit. Zajímalo by mne kdo k tomu udělal v ČR tuhle cenotvrobu. Jestli to diktuje Anglie nebo jestli to vychází z kalkulace ČR obchodníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Hádej, můžeš dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 No tak ci onak se me uplne stejne ptala manzelka. Kazdopadne je to slusnej ulet (mirne receno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Asi není žádné tajemství, že některé značky jsou u nás spekulativně přeceňovány a z obyčejných značek jsou dělány značky luxusní. To že se k nám vozí méně kvalitní zboží zmíněných značek mohu na vlastní kůži také potvrdit, třeba takové Lacoste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Já nemůžu moc porovnávat, neprošlo mi rukou tolik značek. Přišlo mi, že za cenu kolem 750,- dostaneš od Lewina slušnou košili. Kolem 1000,- teď nakupuju u nějakých Italů a ty košile jsou jak z lepšího materiálu tak jsou celkově takové šmrcovnější. Mrknu co to je za značku. Mají živější barvy a pěknější vzory. Mám ještě pár košil Dormeuil, ty jsou ještě lepší, ale zase kousek stojí tak mezi 2 a 4 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jak jsem před cca měsícem jásal nad non-iron / easy care atd. košilema, tak se mi poslední dobou zdá, že se v nich výrazně víc potím.Zdá se mi to nebo je to právě tím nemačkavým komponentem (nějaká umělina?)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se