Klotzman Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Sežere víc kravaty, páč je tam o jednu smyčku víc - holt to musíš vychytat s délkou kravaty, já když beru nějakou na kterou nejsem zvyklej, tak to dávám tak na třetí pokus, aby končila kde má. Prostě když si to hodíš kolem krku, musí bejt širokej konec znatelně delší než tenkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 UK TM Lewin má teď na všechno slevu 20%, i na zlevněné zboží. Košile vycházejí téměř úplně všechny na 20 liber, navíc tam jde mrsknout ještě voucher na 10% dolů z celé objednávky, takže určitě doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 UK TM Lewin má teď na všechno slevu 20%, i na zlevněné zboží. Košile vycházejí téměř úplně všechny na 20 liber, navíc tam jde mrsknout ještě voucher na 10% dolů z celé objednávky, takže určitě doporučuju. Pokud by jste někdo objednával, tak bych se přidal a přispěl na poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) Pokud by jste někdo objednával, tak bych se přidal a přispěl na poštovné.A pošlou to do ČR? Měl jsem za to, že je s tím nějaký problém. Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Přímo do ČR neposílají, respektive Tě přesměrují na českou mutaci jejich webu - viz pak pro nás vyšší ceny. Musíš na to oklikou. Tzn. přes nějaký anonymizér provedeš objednávku na britské verzi stránek a balíček necháš zaslat na virtuální adresu, např. do Německu či jinde, ze které zásilku přepošlou na Tvou reálnou adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Ano, jak píše walter, tak to dělám já. Objednám na anglickém webu (nejlepší ceny, oproti třeba EU, či třeba DE), nechám poslat do Německa a z tama mi to pošlou tuna za solidní peníz. Záleží kolik toho je, ale vždy nás obejdnává 3-4, tak poštovné rozčítáme a vychází to velmi dobře. navíc když je tam akce, cena za košili je nesrovnatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Ahoj, mate nekdo zkusenosti s timhle vyrobcem MTM kosili? http://www.cavalier.cz/ Hledam alternativu k LePremier - s kvalitou jejich kosil nejsem bohuzel posledni dobou spokojen :-( Diky P.S.: Jinym pripadnym tipum, kde v Praze poridit kvalitni kosili, se nebranim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Byl by někdo ochotný zorganizovat to objednání TM Lewin z UK? Chci teď minimálně 4 košile kupovat a už jsem se skoro smířil s tím, že to provedu v ČR, ale pokud by to šlo takhle nějak hromadně, tak bych do toho určitě šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Jen tak bokem. Všimli jste si, že Tyrwhitt zásadně změnil tabulku rozměrů u svých společenských košil? Pokud tedy nejde o chybu... Oproti stavu před pár měsíci byste nyní při stejné velikosti límce získali košili, a to u všech střihů, o 5 cm užší přes hrudník i pas: P. S. Zvláštní zkušenost jsem zažil v srpnu. Objednal jsem dvě casual košile střihu Extra Slim fit, velikost L, v tabulce rozměrů (v té na úvodní stránce, nakonec i u výrobku) byly uvedeny rozměry 118 cm hrudník, 110 cm pas. Několikrát jsem to kontroloval, i následující den, oči mne snad (?) nešálily. Košile ale přišly s rozměry 115 cm hrudník, 108 cm pas. Podíval jsem se znovu na onu tabulku uvedenou na webu, no a rozměry byly jiné než při objednávce (tedy ne 118/110, ale už 115/108). Viz http://www.ctshirts.com/intl/sizing-guides?source=home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Byl by někdo ochotný zorganizovat to objednání TM Lewin z UK? Chci teď minimálně 4 košile kupovat a už jsem se skoro smířil s tím, že to provedu v ČR, ale pokud by to šlo takhle nějak hromadně, tak bych do toho určitě šel.Zkus to tady: http://www.stylforum.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Jen tak bokem. Všimli jste si, že Tyrwhitt zásadně změnil tabulku rozměrů u svých společenských košil? Pokud tedy nejde o chybu... Oproti stavu před pár měsíci byste nyní při stejné velikosti límce získali košili, a to u všech střihů, o 5 cm užší přes hrudník i pas: P. S. Zvláštní zkušenost jsem zažil v srpnu. Objednal jsem dvě casual košile střihu Extra Slim fit, velikost L, v tabulce rozměrů (v té na úvodní stránce, nakonec i u výrobku) byly uvedeny rozměry 118 cm hrudník, 110 cm pas. Několikrát jsem to kontroloval, i následující den, oči mne snad (?) nešálily. Košile ale přišly s rozměry 115 cm hrudník, 108 cm pas. Podíval jsem se znovu na onu tabulku uvedenou na webu, no a rozměry byly jiné než při objednávce (tedy ne 118/110, ale už 115/108). Viz http://www.ctshirts.com/intl/sizing-guides?source=home Tyrwhitt docela vyštíhlil všechny střihy, kromě tedy asi classic. A to i včetně rukávů. Jejich střihy byly totiž velmi dlouho docela konzervativní a při nynějším směru ubývalo zákazníků. Nicméně ani teď po zeštíhlovací kůře to pořád není vono, myslím pro štíhlé, či sportovní postavy, pokud chtějí košili opravdu "fit". Ale zlepšili se hodně, to se musí nechat a mně prakticky stačilo jen zúžit pas, i když rukávy by také nějaký centimetr snesly zúžit. Z toho pohledu je jasně lepší volba TM Lewin, kde superfitted sedí skvěle a netřeba úprav. Každopádně ty střihy měnily někdy vloni z kraje jara mám tušení, takže mě docela překvapuje co píšeš tedy. Nechce se mi moc věřit, že by zase dělali vyštíhlovací kůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 To Marfael: Tu kompletní změnu rozměrů (tj. všechny střihy jsou při stejném obvodu límce užší o 5 cm přes hruď i pas) jsem zpozoroval před pár dny. Mám pocit, že cca měsíc zpět bylo vše při starém. Na vysvětlenou: Před dvěma lety jsem pořídil Slim fit košili, velikost 16/34, rozměry měla 117/109 (hrudník/pas). Loňský prosinec mi dorazil balík Slim fit košil stejných rozměrů přes hrudník i pas, ale byly viditelně vyštíhlené v oblasti rukávů. Aktuálně se při stejné velikosti 16/34 i střihu Slim fit zobrazují rozměry 112/104. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 (upraveno) Ty jo, tak že by fakt udělali zase zeštíhlovací kůru...To bych byl tedy velmi překvapen, leč rozhodně to nevylučuju. To by ovšem znamenalo, že bych zkusil na zkoušku něco objednat:-). I když Lewin je Lewin, i vzory látek jsou zajímavější:-) Upraveno 10. prosince 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Když se na tu tabulku dívám, zkusím to interpretovat ještě jinak: Objednám-li např. Slim fit košili značenou na límci 16 palců / 40,5 cm, reálný obvod límce bude 16,5 palců / 42 cm s mírami 117/109 (hrudník/pas). Pokud tedy budu chtít Slim fit košili s obvodem límce jako dosud, tj. reálných 16 palců / 40,5 cm, musím objednat košili s označením na límci 15,5 palců / 39 cm... Buď něco přehlížím (?), nebo jde opravdu o nový způsob značení (tedy vyznačený obvod na štítku košile není reálný obvod límce; ten bude ve skutečnosti o jednu velikost větší), nebo jde o chybu v tabulce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 (upraveno) Aha, už rozumím. Nové značení určitě nee. To spíš v tom mají bordel, ale všeobecně co mám zkušenosti, tak stejná košile co do obvodu krku TM Lewin a Tyrwhitt, tak Tyrwhitt má ty límce prostě větší. nevím, kdo je má přesně, ale Tyrwhitt měl vždy u stejné velikosti s TM Lewinem límec větší, a to i klidně o 1-2 cm, což už je docela hodně. Upraveno 10. prosince 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Asi v těch tabulkách mají nějaké zmatky, nejspíš to tak bude. K těm límcům: U nové košile ty límce větší bývají (dle druhu bavlny je rozdíl oproti reálu tu větší, tu menší), na kýženou velikost se srazí už po prvním praní. Má to tak často jak Lewin, tak i Tyrwhitt (kdysi mě zaskočil rozdíl v límci 2,5 cm, tak jsem jim k tomu psal dotaz; v první chvíli z toho byli zaskočení i u Tyrwhitta, že prý půjdou do skladu zkontrolovat další kusy; tam později zjistili, že tu odchylku měly z dané série všechny; nakonec to tak mělo být, údajně ty konkrétní košile měly velkou srážlivost, proto rezerva až 2,5 cm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 No, ono je dost podstatné o jakou látku jde. Třeba Poplin u Lewina se sraží hodně, u Tyrwhitta míň, ale taky. Ale třeba Twill, ten drží furt stejně, u obou, takže dost podstatná je i látka. A neméně důležité i je, jak je košile praná, neboli je to často docela rozhodující jak a případně o kolik se srazí, ale zrovna ten Twill drží velikost skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Jasné. (Teď jsem se pro zajímavost díval, co to tehdy bylo za Tyrwhittovu "srážlivou" košili s límcem větším o 2,5 cm. Konkrétně se jednalo o "Southwood Blue Twill Extra Slim Fit Shirt" z egyptské bavlny. Takže tady zrovna twill.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak blbě pereš:-)). Já zrovna předvčerejšky pral novou košili extra slim fit od Tyrwhitta, a je úplně stejně velká jak před praním, takže nevím, no:-). Asi to nevyřešíme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Ne, Ty mě špatně chápeš. Nestěžuji si. Jenom jsem poukázal na fakt, že všechny košile od Tyrwhitta i Lewina, které jsem kdy zakoupil, měly obvod límce větší než prezentovaný na štítku. Teprve po vyprání se límec srazil na potřebnou velikost. (Na tom přeci není nic zvláštního, pokud na to upozorňuje sám výrobce; kdysi jsem to nevěděl a větší límec u nové košile mě zprvu zaskočil.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se