XXXfazerXXX Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 A kromě hodinek sem pak dej i foto toho dobroděje, co ti je dal. Docela by mě zajímalo, jak vypadá chlap, co dá kočce takovej drek jestli si ji nechce vzit,tak mozna zrovna jako ja.........prijed na srazek ty kluku usata
NIGHTinGALE Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Přes KV jedu ve středu do Nejdku a Ostrova. Že bych k tobě zaskočil na obědové menu za 50,- Ohledně srazu ještě nevím. Uvidí se podle toho, jestli přežiju foto těch Rolád bez diamantu.
bandicoot Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 ...tak tady na Šumavě balancuju na mokré špičce střechy penzionku abych to viděl a kromě deštěm zapadaného displeje nevidím nic... Riskuju pád, zlomeninu a zbytečně... Ještě že mám uvnitř rozpitý Sauvignon...
XXXfazerXXX Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 ...tak tady na Šumavě balancuju na mokré špičce střechy penzionku abych to viděl a kromě deštěm zapadaného displeje nevidím nic... Riskuju pád, zlomeninu a zbytečně... Ještě že mám uvnitř rozpitý Sauvignon... tak se tam moc nevrt a nemavej pazurama nebo te nejakej s tvejch vozralejch,nimrodskejch kamaradu pokropi brokama misto bazanta
spiderer Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Tak kde jsou ty fotky? Celkem rad bych objektivne posoudil pravost tohoto diamantoveho skvostu!
Chorche Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Hele, to je velký zklamání, celý den na to netrpělivě čekám a nic ?!
JiříR Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Tak toto je trapný konec, aspoň jsi mohla najít odvahu a dát sem ty fotky...
XXXfazerXXX Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) No hosi,neni nam tady bez tech bab dobre?......slova jako Dochvilnost,kamaradstvi,spolehlivost a schopnost udrzet myslenku(pokud se nejedna o sex)dele ja pul hodiny,jsou temto stvorenim absolutne nezname.Jedna se proste(jak rikaval muj ded) o ausus puklej a ja pevne verim,a me informace od pritele z NASA jsou priznive tomu,ze se dockame v brzke dobe priletu mimozemstanu,kteri nam nabidnou k reprodukci nejaky jiny,mene slozity a hlavne financne narocny druh,poskytujici pri kopulaci stejny pozitek.A POTOM TU BANDU DRAHEJCH PSU,POSLEM KONECNE DO RITI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx 12 1
stopa99 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 A POTOM TU BANDU DRAHEJCH PSU,POSLEM KONECNE DO RITI Tak toto je na PLUS!
brett Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Vím, že se to nemá, že to je OT, ale když vidím to místní zoufalství při čekání na fota, tak mi to nedalo, abych Vám to čekání trochu nezpříjemnil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podotýkám, že se jedná o ty "nedopitvané" fake - viz někde vlákno v minulosti :-) Edit: doplnění + zase ty chybky :-) Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem brett
sibirnaya Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 jachty s pruhledem byly dycky muj sen
Chumpus Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
sery.vlk Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Vím, že se to nemá, že to je OT, ale když vidím to místní zoufalství při čekání na fota, tak mi to nedalo, abych Vám to čekání trochu nezpříjemnil :-) ... akorát furt nevidim, kam se strká ten diamant
skalis Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Kdybych vedel, ze tady nic nebude, tak bych koupil jedny paradni kvarcovy Day-Date, na ktery jsem narazil na blesaku v Berline. Byl na ne uchvatnej pohled .
Bert Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 ... akorát furt nevidim, kam se strká ten diamant Gnómon, já říkám gnómon! :-)
fullvein Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Já se úplně maximálně omlouvám, že tu ty fotky ještě nejsou. Až se mi kůli tomu nechtělo otevřít mail, jak se stydim. To je normálně na facky... Nafocené už to mám. Dnes večer sem tu OSTUDU naservíruji, tak se na to připravte. Já už teď zcela přesně vím, za co to bude stát, ale stejně už to dotáhnu do konce....
fullvein Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 No mně je normálně opravdu trapně. (a dobře mi tak...)
fullvein Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Pokud už ten sraz proběhl, možná jedině dobře. Kdybych bývala byla dochvilná, menu za 50,- by putovalo do jackpotu.... 1 1
saida Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Zdravím ! Nenech se odradit. Je nas tu určitě spousta kteří se na fota rádi kouknou. Škoda toho 'diamantu'! Koukám kde se mě berou ty negativy. To byla těžká ironie pánové! 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se