Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A kromě hodinek sem pak dej i foto toho dobroděje, co ti je dal.

Docela by mě zajímalo, jak vypadá chlap, co dá kočce takovej drek :)

jestli si ji nechce vzit,tak mozna zrovna jako ja.........prijed na srazek ty kluku usata
Odesláno

...tak tady na Šumavě balancuju na mokré špičce střechy penzionku abych to viděl a kromě deštěm zapadaného displeje nevidím nic... Riskuju pád, zlomeninu a zbytečně... Ještě že mám uvnitř rozpitý Sauvignon...

Odesláno

...tak tady na Šumavě balancuju na mokré špičce střechy penzionku abych to viděl a kromě deštěm zapadaného displeje nevidím nic... Riskuju pád, zlomeninu a zbytečně... Ještě že mám uvnitř rozpitý Sauvignon...

tak se tam moc nevrt a nemavej pazurama nebo te nejakej s tvejch vozralejch,nimrodskejch kamaradu pokropi brokama misto bazanta
Odesláno (upraveno)

No hosi,neni nam tady bez tech bab dobre?......slova jako Dochvilnost,kamaradstvi,spolehlivost a schopnost udrzet myslenku(pokud se nejedna o sex)dele ja pul hodiny,jsou temto stvorenim absolutne nezname.Jedna se proste(jak rikaval muj ded) o ausus puklej a ja pevne verim,a me informace od pritele z NASA jsou priznive tomu,ze se dockame v brzke dobe priletu mimozemstanu,kteri nam nabidnou k reprodukci nejaky jiny,mene slozity a hlavne financne narocny druh,poskytujici pri kopulaci stejny pozitek.A POTOM TU BANDU DRAHEJCH PSU,POSLEM KONECNE DO RITI

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
  • Dát hlas 12
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Vím, že se to nemá, že to je OT, ale když vidím to místní zoufalství při čekání na fota, tak mi to nedalo, abych Vám to čekání trochu nezpříjemnil :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Podotýkám, že se jedná o ty "nedopitvané" fake - viz někde vlákno v minulosti :-)

Edit: doplnění + zase ty chybky :-)

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

Vím, že se to nemá, že to je OT, ale když vidím to místní zoufalství při čekání na fota, tak mi to nedalo, abych Vám to čekání trochu nezpříjemnil :-)

... akorát furt nevidim, kam se strká ten diamant :crying_anim02:
Odesláno

Já se úplně maximálně omlouvám, že tu ty fotky ještě nejsou. Až se mi kůli tomu nechtělo otevřít mail, jak se stydim. To je normálně na facky... Nafocené už to mám. Dnes večer sem tu OSTUDU naservíruji, tak se na to připravte. Já už teď zcela přesně vím, za co to bude stát, ale stejně už to dotáhnu do konce.... :sad01_anim:

Odesláno

Pokud už ten sraz proběhl, možná jedině dobře. Kdybych bývala byla dochvilná, menu za 50,- by putovalo do jackpotu....

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Zdravím ! Nenech se odradit. Je nas tu určitě spousta kteří se na fota rádi kouknou. Škoda toho 'diamantu'!

Koukám kde se mě berou ty negativy. To byla těžká ironie pánové!

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...