xjr1 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Tak pro mě by to byla stopka pro nákup. To že číslo rozmaže na fotkách je jedna věc, ale když ti ho nechce na přímý dotaz sdělit, přijde mi to divný. Jako kdyby ti coby potenciálnímu zájemci o koupi ojetýho auta odmítl prodávající sdělit VIN. Tím nechci říct, že hodinky musí bejt nutně fake, spíš mi to trochu sm.dí kradeným kusem. A nebo je prodejce prostě jen trouba:-). Edit: na karty moc nehleď, jsou fajn, ale nic, co by nešlo doplnit ci zfalšovat;-): http://www.ebay.com/itm/Omega-Watch-Chronograph-White-Plastic-Modified-International-Warranty-Card-/181971057980?hash=item2a5e51fd3c:g:N7gAAOSwnipWUTYu Edit2: a ještě by mě zajímalo, který prodejce s kamenným krámem se takhle chová, jetli to není tajný;-) Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Já bych ti ho napsal jako zájemci, nevidím v tom problém. Jako šmelináři v autobazaru, kteří po telefonu nechtějí sdělit Vin, že se to prý nedělá :-) Já bych to nechal plavat, ale záleží na tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Ahoj všem, dostal jsem nabídku na tyto SMPčka. Jsou v pořádku?Studuji je druhým dnem a i přes nekvalitní foto nic špatného nevidím. Díky za radu. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Vanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Nech si poslat lepší fotky, vypadají ok, ale z takhle rozmazanejch obrázku se to nedá tvrdit s jistotou:-). Červený nápis Seamaster je pod logem omega? Vteřinovka má červený konec? Jo a moc se mi nelíbí pokroucený packy na koncovkách tahu a lumibod na lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) SN sice od prodejce nemám, ale dle fota by snad mohly existovat.... (Edit: lepší fotka) Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Vypadají ok - luneta a její lumi, datumovka atd. Šance na fake u quartz modelu je poměrně nízká. Ty od Vanilla mají mít serial number na nožce proti heliovému ventilu. Je ta fotka tak špatná nebo ho nemají? Lumi na lunetě vypadá fakt divně, ale je to fotka jak z Vertu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 To Mareka01 : Víš, že ty hodinky na fotce nemají "běžnou" velikost 41mm, ale jsou podstatně menší ? Já jen, aby to pak nebylo nemilé překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jo je mi jasné že jde o 36mm verzi. Hledám pro začátek nějaké Omega v quartzu a moc jich ke koupi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty mid-size jsou opravdu dost malé. Omega SMP jsou hodinky, které mohou člověku vydržet spoustu let. Já bych jednoznačně nespěchal a volil model 2221.80, tj. quartz, full size a po faceliftu. Na Ebay i Chrono24 jsou pořád, ale kolem 1 500 až 1 700 dolarů, což bych za ně nedal. Reálně se dají koupit (WUS nebo i zde) kolem 30-33tis. a to je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Není lepší vyčkat na 41 mm, ty 36 mm mi přijdou hodně malé i třeba na moji úzkou ruku cca 16,5 cm. (koukám, že už mne jacob předběhl se stejným názorem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 OK díky za rady! Asi opravdu počkám na větší verzi.Škoda že nejvíce se jich "točí" v USA, takže při nákupu jsou navíc holt celníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Dej si tady na Chronomagu poptávku, třeba je bude někdo pouštět. Nad USA bych v tomto případě tolik nesmutnil. Ceny tam nejsou o nic lepší, než u nás :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Podle mne se rozhodně vyplatí počkat, já mám svoje quartz modré SMP už pátým rokem, protože to jsou skvělé hodinky. Kdybych je tehdy koupil v mid size verzi, tak mi nevydrží ani pár týdnů. A otázkou je, jak dobře by se takto malé hodinky dál prodávaly, když i ty 41mm jsou pro mnoho lidí malé - viz např. mnohem delší prodeje planet oceanů ve 42mm oproti verzi v 45,5mm. Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jsem tu zpět pro radu. Vymámil jsem více lepších fotek. Co říkáte? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Vypadají slušně, ale bez ověření u AD bych je nekupoval, pokud nejsou z důvěryhodného zdroje (což dle dotazu asi nejsou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Žádný náznak toho, že by šlo o fake nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Vyzerajú OK - aspoň podľa fotiek. Ale bez overenia u AD nekupuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Díky všem za rady. Ověření navrhuje sám prodejce takže začínám být přesvědčen, že budou fakt origo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin214 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Vyzerajú ako originál, a keď overenie navrhuje sám predajca, tak snáď aj budú Každopádne, bez overenia u AD by som hodinky ako Omega nikdy nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ahoj, nevíte jestli měly tyto kvarcky konec vteřinovky červený? jinak karta vyplněná, krabka k tomu je.Datum prodeje 2003. Co na ně říkáte?díky L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se