Přejít na obsah

Jak poznám originál Omegy.

sodik

Doporučené příspěvky

Tak pro mě by to byla stopka pro nákup. To že číslo rozmaže na fotkách je jedna věc, ale když ti ho nechce na přímý dotaz sdělit, přijde mi to divný. Jako kdyby ti coby potenciálnímu zájemci o koupi ojetýho auta odmítl prodávající sdělit VIN. Tím nechci říct, že hodinky musí bejt nutně fake, spíš mi to trochu sm.dí kradeným kusem. A nebo je prodejce prostě jen trouba:-).

Edit: na karty moc nehleď, jsou fajn, ale nic, co by nešlo doplnit ci zfalšovat;-): http://www.ebay.com/itm/Omega-Watch-Chronograph-White-Plastic-Modified-International-Warranty-Card-/181971057980?hash=item2a5e51fd3c:g:N7gAAOSwnipWUTYu

Edit2: a ještě by mě zajímalo, který prodejce s kamenným krámem se takhle chová, jetli to není tajný;-)

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech si poslat lepší fotky, vypadají ok, ale z takhle rozmazanejch obrázku se to nedá tvrdit s jistotou:-). Červený nápis Seamaster je pod logem omega? Vteřinovka má červený konec? Jo a moc se mi nelíbí pokroucený packy na koncovkách tahu a lumibod na lunetě. 

Odkaz ke komentáři

Vypadají ok - luneta a její lumi, datumovka atd. Šance na fake u quartz modelu je poměrně nízká.

Ty od Vanilla mají mít serial number na nožce proti heliovému ventilu. Je ta fotka tak špatná nebo ho nemají? Lumi na lunetě vypadá fakt divně, ale je to fotka jak z Vertu :-).

Odkaz ke komentáři

Ty mid-size jsou opravdu dost malé. Omega SMP jsou hodinky, které mohou člověku vydržet spoustu let. Já bych jednoznačně nespěchal a volil model 2221.80, tj. quartz, full size a po faceliftu. Na Ebay i Chrono24 jsou pořád, ale kolem 1 500 až 1 700 dolarů, což bych za ně nedal. Reálně se dají koupit (WUS nebo i zde) kolem 30-33tis. a to je ok.

Odkaz ke komentáři

Podle mne se rozhodně vyplatí počkat, já mám svoje quartz modré SMP už pátým rokem, protože to jsou skvělé hodinky. Kdybych je tehdy koupil v mid size verzi, tak mi nevydrží ani pár týdnů. A otázkou je, jak dobře by se takto malé hodinky dál prodávaly, když i ty 41mm jsou pro mnoho lidí malé - viz např. mnohem delší prodeje planet oceanů ve 42mm oproti verzi v 45,5mm.       

Upraveno uživatelem Tomak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...