panedge Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Mě zajímá jak je od originálu poznat nikdy jsem nebyl znalec a ani nebudu, tyhle vypadaj hodně povedeně, proto jsem chtěl znát rozdíly, obávám se, že normální smrtelník dobře povedenou kopii od originálu stejně nepozná (můj případ). Tuhle rubriku jsem zvolil proto, že mi nepřišlo příliš fér zakládat post v "Rolex", když se stejně ptám na hodinky o kterých vím, že nejsou pravé. Honit ego replikama nepotřebuju, zvlášť proto, že bych se s nima ve společnosti spíš ztrapnil. Na tahání ven mi ty cartiery nevadí, proč by vadit měly? Už je mám a poslouží stejně jako jakýkoliv jiný hodinky v týhle cenový skupině, navíc jsem je dostal a dělaj mi radost. 1.99% nepozná originál od fejků tady v Čechách,nejde o to co kdo pozná,ale o to,že ty to víš,že máš fejky a si svým způsobem zloděj,respektive pro mě člověk bez charakteru 2.Celej tenhle thread není fér 3.Na tahání ven by ti to mělo vadit stejně jako na tahání kamkoliv jinam.Ano poslouží ti stejně jako hodinky za dvě stovky,možná kdyby si to tady pročetl,nejde tu až tak o posloužení,jako spíš vášeň pro něco... Nejdřív se kasáš,že ti jde o to,jak poznat fejk a zničehonic napíšeš ,že je normálně nosíš a ještě to je vlastně normální.Není.
Josef01 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 volodjA: divis se, proc se do tebe tak ostatni pustili? On se tady obcas objevi clovek, ktery si da inzerat a timto zpusobem ho nenapadne propaguje...... tim netvrdim, ze to je tvuj pripad
Návštěvník volodjA Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Na "znackovosti" mi zalezelo kdyz mi bylo sestnact, ted je mi opravdu jedno jestli na sobe budu mit tohle http://aukro.cz/item1344361012_winner_swiss_nove_luxusni_hodinky_automaty.html#gallery nebo nejakej fake, protoze kvalita bude uplne stejna... a v mejch ocich jsou to srovnatelny hodinky.Tam kde na tom zalezi mam originalni hodinky proto, ze nosit fake by mi spolecensky uskodilo. Porad si myslim, ze je lepsi mit za 1500 znackovy quartzky nez fake rolexky, ale kdyz uz jedny mam (ne rolex) tak proc bych je nenosil, cas zmeri stejne jako ty drahy a nemusim se o ne bat. Bavil jsem se o tom s kamosem, kterej dostal kdysi origo omegy a oba jsme dospeli k nazoru, ze je od faku nikdo nerozezna, takze pak uz si rikam jestli ma cenu vyhazovat za nejaky drahy hodinky, kdyz za par set muze mit kdokoliv totozny. Samozrejme na tom kratej vyrobci originalu, i kdyz ti lidi co si koupi replicu si original v 90% stejne nekoupi, tak to trosku posramocuje povest a uprimne i ty original rolexky vypadaj jako poutovky, jedinou jejich vyhodou je spolecenka prestiz. Uplne stejne poslouzi ty orienty za 4kacky. Minimalne pomer cena/uzitna hodnota je uplne nekde jinde. Kdyz si procitam jiny dredy tady, kde nekomu radite jak predelat svoje faky tak, aby vypadali jako original, tak mi nektery reakce prijdou pokrytecky.
sonny.c Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Kdyz si procitam jiny dredy tady, kde nekomu radite jak predelat svoje faky tak, aby vypadali jako original, tak mi nektery reakce prijdou pokrytecky. A to jsi sebral kde tohle to...Ale jestli je tvým cílem tady někoho nasrat,tak pokračuj.Máš dobře našláplo.Nesrovnávej co se obyčejně nesrovnává. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michal_45 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 ... jen houst a vetsi kapky ... Na "znackovosti" mi zalezelo kdyz mi bylo sestnact, ted je mi opravdu jedno jestli na sobe budu mit tohle http://aukro.cz/item1344361012_winner_swiss_nove_luxusni_hodinky_automaty.html#gallery nebo nejakej fake, protoze kvalita bude uplne stejna... a v mejch ocich jsou to srovnatelny hodinky. Tam kde na tom zalezi mam originalni hodinky proto, ze nosit fake by mi spolecensky uskodilo. Porad si myslim, ze je lepsi mit za 1500 znackovy quartzky nez fake rolexky, ale kdyz uz jedny mam (ne rolex) tak proc bych je nenosil, cas zmeri stejne jako ty drahy a nemusim se o ne bat. Bavil jsem se o tom s kamosem, kterej dostal kdysi origo omegy a oba jsme dospeli k nazoru, ze je od faku nikdo nerozezna, takze pak uz si rikam jestli ma cenu vyhazovat za nejaky drahy hodinky, kdyz za par set muze mit kdokoliv totozny. Samozrejme na tom kratej vyrobci originalu, i kdyz ti lidi co si koupi replicu si original v 90% stejne nekoupi, tak to trosku posramocuje povest a uprimne i ty original rolexky vypadaj jako poutovky, jedinou jejich vyhodou je spolecenka prestiz. Uplne stejne poslouzi ty orienty za 4kacky. Minimalne pomer cena/uzitna hodnota je uplne nekde jinde. Kdyz si procitam jiny dredy tady, kde nekomu radite jak predelat svoje faky tak, aby vypadali jako original, tak mi nektery reakce prijdou pokrytecky.
Jarett Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Bavil jsem se o tom s kamosem, kterej dostal kdysi origo omegy a oba jsme dospeli k nazoru, ze je od faku nikdo nerozezna, takze pak uz si rikam jestli ma cenu vyhazovat za nejaky drahy hodinky, kdyz za par set muze mit kdokoliv totozny. To je postoj, který zjevně upřednostňuje formu nad obsahem. Z tohoto pohledu dost dobře nechápu co tě vedlo k tomu se zaregistrovat na tomto fóru, kde je náš pohled (myslím, že u většiny) opačný. Kdyz si procitam jiny dredy tady, kde nekomu radite jak predelat svoje faky tak, aby vypadali jako original, tak mi nektery reakce prijdou pokrytecky. Dej alespoň jeden odkaz, kde je taková rada. V každém případě svými komentáři dáváš na odiv svoji frustraci z života. Zbytečně. Tady obdivujeme hodinky
Hasňa Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 No to je hnuj. Thread zamknout, smazat, pachut zapit, cely ten velky omyl rychle zapomenout. To je teda advet jak cyp, to vam teda povim. :-)
StanoBare Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 to volodjA: Ahoj, pozri sa na to aj z tejto strany: ides nieco vytvorit, makas na tom, investujes do toho, trva ti to xrokov, skusanie, testovanie (a neplati to len pre znacky v high level)....konecne to urobis do prijetelnej a nositelnej podoby....potom vsak pride niekto, kto si na to tvoje pocka, aj na to, ci sa to dobre predava, potom ti za chrbtom urobi presne to iste, teda vacsinou len vo vizualnej podobe....zlizne smotanu a este sa hladka po brusku ako mu to chuti. Ten, kto si to vie uvedomit, o fejku, si myslim, ani vedome neuvazuje....ak na original nema prasule, ok, v pohode, potom si ale kupi to, co sa na ine nehra a urcite taketo znacky su. Je to skutocne o TVOJOM pocite tesit sa z toho, co mas, a nie ako fejkami "oblbnes" obecenstvo. Oblbnes tak nakoniec len seba. To je vlastne zakladna etapa ku vedomej kupe fejku.
Josef01 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 volodjA: Ono to je o celkovém přístupu k životu a někdo k tomu dojde dřív, někdo později a někdo vůbec. Je to prostě o uznávání hodnot a řeči o "značkovosti" vedou jenom lidé, kteří si to nemohou dovolit, tak to prostě shazují. Kvalitní zboží a služby stojí prostě více peněz (vyjímky pouze potvrzují pravidlo) a je to vidět na všech výrobcích. Ten kdo kupuje fake, stejným způsobem se staví i k ostatním věcem - je to prostě životní postoj ve smyslu "proč mám platit výrobci, když můžu podpořit příživníky". Tito lidé neplatí za software (pokud to je možné), nejezdí s autem do značkových servisů, chodí do prodejen si nechat poradit a pak to koupí na internetu atd......
Frantik Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Další blb, kterej tu bude psát fakemoudra a brnkat členům na nervy. Kolikrát uz to tady bylo :-)
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Nemam naladu cist tyhle sracky, ale jak rekli kolegove, to na fotce je original, je to fotka ukradena z americky ebay, jeden frajer je foti takhle. Kdyz se podivas na tu fotku s tim rozmazanym barakem v pozadi, to je US styl jak vysitej..
kubson Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 replicy LOL humorné vlákno zralé na uzamčení?
Návštěvník volodjA Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Josef01: Dospěl jsem do fáze, kdy mě vůbec nezajímá nápis na bundě či hodinkách, ale kvalita, pravda je, že značkový věci jsou zpravidla kvalitnější než neznačkový, ale stejně tak je pravda, že když vybíráš, tak seženeš stejně kvalitní věci za zlomek ceny značkových. U značkovejch a luxusních věcí se platí nejvíc za značku. Pokud porovnávám hodinky v ceně do dovu tisíc, tak od nich asi nemohu očekávat to co od hodinek za 200tis. Pokud se bavíme o replikách, tak se dá předpokládat že budou mít klasický jejich nevýhody, jako že z nich zanedlouho začne něco padat atd. Proto si jsem si je nikdy nekoupil, nedělaly by mi radost hodinky na který se nemůžu spolehnout. Koupě replik je v první řadě sázka do loterie, ale když se někomu líbí, tak mu je neberu. S těma autorizovanejma servisama to neni dobrý přirovnaní, protože i když by to mělo být naopak, tak právě aut.servisy často poskytují služby horší kvality (nejen v práci, ale i falšování servisních knih atd.) než normální sevisy. Čím víc peněz tím vyšší kvalita automaticky neplatí. Ale máte pravdu rozhodně nejsem člověk kterej by se rozplýval a slintal nad rolexkama jenom proto, že jsou to rolexky. V životě uznávám odlišný hodnoty. Kdyby někdo dokázal vyrobit stejně kvalitní hodinky jako originál rolexky a stály 15000,- místo 150ti, tak si je klidně koupím a budu prdět na to, že jsou to napodobeniny, ale na repliky Vám záruku nikdo nedá.
Josef01 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Nevím koho tím blbem nazýváš, ale zásady slušného chování platí všude a to není o moudrech ale o standardním chování normálních lidí.
lexa Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 volodjA: Ono to je o celkovém přístupu k životu a někdo k tomu dojde dřív, někdo později a někdo vůbec. Je to prostě o uznávání hodnot a řeči o "značkovosti" vedou jenom lidé, kteří si to nemohou dovolit, tak to prostě shazují. Kvalitní zboží a služby stojí prostě více peněz (vyjímky pouze potvrzují pravidlo) a je to vidět na všech výrobcích. Ten kdo kupuje fake, stejným způsobem se staví i k ostatním věcem - je to prostě životní postoj ve smyslu "proč mám platit výrobci, když můžu podpořit příživníky". Tito lidé neplatí za software (pokud to je možné), nejezdí s autem do značkových servisů, chodí do prodejen si nechat poradit a pak to koupí na internetu atd...... rekl bych ze to srovnaní je trosicku nestastne receno-osobne fejky cehokoliv k smrti nesnasim,ale kolik lidi se jde na hodinky a ostatni podivat do kameneho obchodu a pak je koupi na e-bay nebo na internetu? je to snad spatny zivotni postoj? podporovat nesmyslny marze nekterych nasich obchodniku? nemyslim ze je stejny a srovnatelny noseni fejku a jezdeni do neznackovych servisu a koukani na zbozi v kamenem obchode a nasledny nakup na netu.
Hasňa Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Zamknout. Kolega volodjA tu micha tisic ruznych veci dohromady a cele dohromady to nedava zadny smysl. Je to tu milionkrat prodiskutovane, tenhle postoj, "fejky jsou na litani po veknu OK", je snad dokonce i proti pravidlum.
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 stejnej prodejce jiny hodinky USA ebay hele, bud na rolexy mas a koupis si je, nebo na ne nemas a nekoupis si je, to je OK. Nebo na ne nemas a odsuzujes ostatni, ze na ne maj. To je zavist. Nebo ses lacinej pozer a nosis faky. Pokud nosis faky a nestydis se priznat, ze jsou to faky, pak mozna nejses pozer, i kdyz o tom dost dobre pochybuju, ale podporujes ty pice sikmovoky, co to stloukaj, takze taky na h...o reseni. Rolex faky poznat neni uplne jednoduchy, pokud je to A trida, nicmene ty sou za 600USD se svycarskou Etou a to se v CR moc nevyskytuje. Becka a Cecka uz dou docela dobre poznat. Pokud si ovsem nekdy v ruce vubec Rolexy mel..
Frantik Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Nevím koho tím blbem nazýváš, ale zásady slušného chování platí všude a to není o moudrech ale o standardním chování normálních lidí. Josefe, to rozhodne nebylo na tebe, ale na našeho nového znalce fejku a pravdy a moudrosti kolem :-)
Josef01 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 OK už víc k tomuto tématu nemám, pravda, na všech forech se tohle probírá dokola pořád, ale jak se říká, opakování matka moudrosti
skalis Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Daroval mi jedny fake Cartiery, jsou osázené diamanty Josef01: Dospěl jsem do fáze, kdy mě vůbec nezajímá nápis na bundě či hodinkách, ale kvalitaV tom pripade jsou fejkovy Cartiery s pravejma diamantama idealni reseni . Kdyz si procitam jiny dredy tadyTohle ale naprosto vysvetluje argumentacni bidu Tvych prispevku a logicky nesoulad mezi nimi. Asi slusnej matros. Sorry, ale nedalo mi to si nerejpnout .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.