Milis Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 http://www.ct24.cz/doprava/109413-u-tesina-se-srazilo-57-aut-zahynul-jeden-cech/ Včera, při hromadné nehodě na Těšínsku, umřel dlouholetý člen tohoto fóra a můj kamarád Jirka Černý, zde známý jako mnovace. Jirko, tady dole jsem Tě znal jako jednoho z největších optimistů, co jsem kdy potkal, tak doufám, že ani tam nahoře nepřestaneš dělat ty svý prdelky a budeš tam mezi těma duchama nakažlivě šířit dobrou náladu tak, jako jsi to uměl tady. A snad tam budou i nějaký motorky auta, hodinky a podobný blbosti pro zabavení, než se tam někde snad jednou zase potkáme. Byla pro mě čest Tě poznat, vole. 28
vraby Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Tak to je dnes smutná zpráva,ještě před pár dny jsem ho tady zahlédl.
funf5 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Smutná zpráva, přidávám svou kondolenci
MarcelG Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Hodně smutné, posílám soustrastnou myšlenku všem pozůstalým:crying_anim:
bandicoot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 A kur.va. Seděl jsem s ním sice jen jednou a padl mi do voka. Tak už si nesednem. Tohle je na pi.ču.
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 v úterý jsem mu posílal řemen.... Ty vole, život je někdy fakt sviňa....Tak klidnou duši tam na druhým břehu....
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Vždycky jsem o Jirkovi slýchaval od Milise jen pěkná slova. O to víc mě to mrzíČest jeho památce
michal_45 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 smutny cteni cest jeho pamatce !!!
ricous Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 To snad ne... Předevčírem večer mi psal, že mu ode mne v pořádku dorazily Fortisky. Rodině upřímnou soustrast, je mi z toho víc jak smutno.
vojt Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Mnovace byl na Chronomagu podobně dlouho jako já a vždy mě bavil svým nadhledem a humorem. Škoda, že už ho nemůžu poznat osobně.Je mi to velmi líto.
marosh Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Děs, běhá mi z toho husí kůže po těle. Škoda ho kluka, neznal jsme ho osobně, ale jeho styl a smysl pro humor mi sakra seděl... Upřímnou soustrast pozůstalým. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem marosh
edas Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Upřímnou soustrast pozůstalým. R.I.P.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se