Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

po upgrade Androidu na Jelly Bean mi zmizela ikonka na uložení Screenshotu z lišty, hledal jsem a nakonec zjistil, že když se podrží vypínací tlačítko a tlačítko snížení hlasitosti na pár vteřin, tak to automaticky uloží screenshot do adresáře

konec hlášení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak sa niekomu naozaj dari drzat Android funkcny tak je to modelova rada Nexus. Predtym som pouzival Samsunk a S3 ma vytacala do nepricetne. Poprechode na Nexus 4 som uplne spokojny. Ako vysiel Nexus 5 tak som ho hned kupil a nelutujem. Vsetky ranne nedostatky novej verzie zmyli vzdy cca do 10 dni ked prisiel novu update. Vsetko funguje jak ma a ktomu mam telefon, ktory som zatial videl okrem mojho jusu len raz  :smoke:

Odkaz ke komentáři

Můžu potvrdit že Nex je asi nej driod co znám. Teď mám Calex a občas je to blbý. Zrovna Skype se mi sekne při hovoru a nemůžu zjistit proč to dělá... Nehledě na ty sviňárny s kontakty, přihlášením/odlhášením...

Odkaz ke komentáři

V čem tě Zetko vytáčí? Já jsem spokojenej, vodotěsnost + dok super.

seká se, GPS funguje podle nálady, hnusnej neprehlednej kalendář, zvuk sluchátka naprd, zadní sklíčko prasklý po pádu z 10cm na dřevěnou podlahu, a vůbec mě prostě se.e

Abych jen nenadaval tak výdrž baterky je pecka.

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo řešil přesun diáře z Nokie na Google kalendář, tak v mým případe bylo nejjednodušší otevřít všechny události v PC Suita, označit, exportovat a do Google kalendáře importovat. Problém je s narozeninami, u kterých je třeba ručně nastavit opakování, a u všech budoucích události s upozorněním, nastavilo se mi u všech upozorněni na mail a vyskakovacim oknem.

Plus ještě posun všech události o hodinu později (to by šlo asi vyřešit nastavením letního času)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...