Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad keepass:

Na PC vyrobím soubor s hesly. Uploadnu na Google Drive.

Na mobilu spustím aplikaci pro přístup na ten Drive, najdu v ní onen soubor. Otevře se v KeePassDroid.

Odesláno vlastní ťapkou

Odesláno

Fuj, ty bys chtěl cpát googlu svoje hesla přímo do chřtánu? I tak toho o nás ví víc než dost :-)

Jo, chtel. Hodne moc. Google je daleko vice hlidany a pod dohledem celeho sveta a ma daleko vice co ztratit, kdyby se prislo na nejaky fail, nez neznamy developer nekde z garaze. 

Odesláno

Ja pouzivam keepass a v pohode. Mozna jen ten zacatek, potrebuje to nekam zalozit svuj korenovy soubor, ale nemyslim ze to bylo nejak zle... ale keepassu je x mutaci, tak mozna to bylo tim...

Ne ne, to bylo mnou, mel jsem tu jejich hlavni, origo verzi, zadnou mutaci. Jenom jsem proste neprisel na to, jak to na mobilu udelat a rozjet. 

Odesláno

Ad keepass:

Na PC vyrobím soubor s hesly. Uploadnu na Google Drive.

Na mobilu spustím aplikaci pro přístup na ten Drive, najdu v ní onen soubor. Otevře se v KeePassDroid.

Odesláno vlastní ťapkou

Takze pres PC. Mozna to jeste zkusim takhle. WP a iOS maji takovou appku primo v sobe, nebo taky je treba uzivat produkt treti strany?

Odesláno

Dotaz na Andorid guru: Mám telefon s Androidem (HTC ONE SV) a má rozbitý display, takže není skoro nic vidět a dotyk v podstatě nefunguje. Bohužel nebyla zapnutá synchronizace s gmail a potřeboval bych vytáhnout kontakty (na SIM nejsou). Je nějaká šance, třeba nějaký specializovaný soft?

Odesláno

Napadá mě akorát synchronizace kontaktů pomocí dodávaného programu s nějakým e-mailovým desktopovým klientem, třeba MS Outlook nebo eM Client

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Neslo by pripojit nejaky externy monitor a mys? Nevim jak na tomto modelu, ale SGS3 od Ťamťungu si s pripojenymi periferiimi hravo poradi a pripoji je automaticky.

Odesláno

Napadá mě akorát synchronizace kontaktů pomocí dodávaného programu s nějakým e-mailovým desktopovým klientem, třeba MS Outlook nebo eM Client

Byl tam používán firemní email a synchronizace kontaktů nebyla nastavena.

Neslo by pripojit nejaky externy monitor a mys? Nevim jak na tomto modelu, ale SGS3 od Ťamťungu si s pripojenymi periferiimi hravo poradi a pripoji je automaticky.

Ale jak to připojit, když telefon jen zapnu a nemůžu ho ovládat kvůli nefunkčnímu displayi.

Odesláno

Ja na to mam specialni kabel - micro USB to USB a periferii staci jen pripojit a naskoci automaticky bez toho, abych musel cokoliv potvrzovat. Takze zapojim kabel, pripojim hub, zapojim monitor a mys a za par vterin se mi na monitoru objevi plocha telefonu, kterou ovladam pomoci mysi a klavesnice.

Odesláno

Byl tam používán firemní email a synchronizace kontaktů nebyla nastavena.

To s tím nijak nesouvisí. Chceš zachránit data z telefonu, ne z firemního emailu. Takže znovu:

V PC již patrně máš nainstalovaný synchronizační program od HTC. Stačí jen zapnutý telefon k počítači připojit přes USB. Program by se měl sám spustit. V něm pak vybereš, s jakým emailovým klientem chceš kontakty synchronizovat.

Odesláno

Tak nastavení synchronizace jsem tam sice nenašel, ale zazálohoval jsem telefon do PC. Dle popisu by to snad mělo jít obnovit i v novém telefonu. Nemáte někdo zkušenost, jestli to lze obnovit i v jiným Androidu než od HTC?

sorry jestli jsou moje dotazy debilní, ale androida mám v ruce poprvé a telefon není můj

Odesláno

Tak nastavení synchronizace jsem tam sice nenašel, ale zazálohoval jsem telefon do PC. Dle popisu by to snad mělo jít obnovit i v novém telefonu. Nemáte někdo zkušenost, jestli to lze obnovit i v jiným Androidu než od HTC?

sorry jestli jsou moje dotazy debilní, ale androida mám v ruce poprvé a telefon není můj

Vida, aspoň tak. Obávám se ale, že telefon jiné značky nebude s daným softwarem spolupracovat.

Odesláno

Cítím stále víc potřebu prohnat svůj telefon i tablet factory resetem. Zvlášť tablet, na kterém děti řádí jak černá ruka zkoušením dalších a dalších her, ten už se vcelku zadýchává. Reset samotný bych zvládnul. Stejně tak vím, že se naistalují zpět aplikace. Jak se to ale s daty aplikací (nastavení účtů, in-app nákupy, "save" v hrách a podobně)? Předpokládám, že ty samy neobnoví. Ale je možné je nějak zazálohovat? Doporučíte něco? Přeci jen ty smutné dětské oči, když zjistí, že jejich předchozí snažení v já nevím kterých už Angry Birds bylo zbytečné a mohou začít znovu od nuly, to si na triko nevezmu. Krom toho by mne mohli zbít.. :)

Odesláno

Tohle bych neriskoval, párkrát jsem přišel o celej progres ve hře a byl jsem z toho na mašli, a to už jsem dospělej chlap. Co teprf děti.

Zkus nejdřív nainstalovat AMC a pročistit to. Třeba to pomůže a nebudeš muset resetovat...

Odesláno

Obnova nastavení po továrním resetu je dost ošidná věc. Záleží totiž na konkrétní aplikaci. Některé obsahují volbu pro zazálohování svého nastavení a následnou obnovu do původního stavu. Jiné nikoliv. Zde je potřeba se u každé z nich podívat do Nastavení. Jak je to se hrami nevím, nehraju. Každopádně ale, pokud jsi něco zakoupil, je to tvoje a budeš to moci znovu nainstalovat na nový systém i zařízení. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...