Dantechno Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Pepik se asi prekouk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) SORRY !! už to mažu já byl v téma Apple a najednou jsem se dostal sem Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Jestli ano, tak se omlouvám. Jsem dneska nějakej podrážděnej, musim se jít ožrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 V pohodě nic se neděje, dostal jsme "po hubě" právem, tohle je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 ahoj. chlapi, co je lepší, android, nebo ios? kdo vyzkoušel obojí? já jsem měl vždycky jen nokie se symbianem a teď poslední dva roky apple a o androidu nevím téměř nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Já se picnu. No každopádně, ať vybereš co vybereš, furt to bude lepší než symbian. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 jasně, to asi jo... ale je v androidích appkách taky takovej výběr, jako v appstore? zajímají mě zákony, katastry, obchodní rejstříky a tak podobně... a pokud ano, což předpokládám, jsou taky tak neuvěřitelně jednoduchý a funkční, jako u nakousnutýho jablka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 jasně, to asi jo... ale je v androidích appkách taky takovej výběr, jako v appstore? zajímají mě zákony, katastry, obchodní rejstříky a tak podobně... a pokud ano, což předpokládám, jsou taky tak neuvěřitelně jednoduchý a funkční, jako u nakousnutýho jablka? Např nějakej katastr tam je, ale nikdy jsem si to neinstaloval, ani s japkem neporovnával. Ten market si proklikej, uvidíš co najdeš, co je zadax, případně co kolik stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Já se picnu. No každopádně, ať vybereš co vybereš, furt to bude lepší než symbian. No neviem neviem Skúšal som Android, aj iOS, ale niž z toho ma nepresvedčilo, aby som opustil Symbian (len podotýkam, že mám altuálny Belle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 To ja bych se strejdy zastal... von ten Symbian fakt nekomu vyhovuje. Treba me , nemam rad dotykovy telefony a na symbian jsem si za ty leta zvykl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Má někdo představu o o kolik méně MB spotřebuje Opera mini proti Opera Mobile a jaké jsou výhody či nevýhody obou systémů? Díky za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 To ja bych se strejdy zastal... von ten Symbian fakt nekomu vyhovuje. Treba me , nemam rad dotykovy telefony a na symbian jsem si za ty leta zvykl .... To asi teda víte, chlapci, že to je platforma předurčená k zániku: 11. února 2011 Nokia oznámila ústup od dalšího vývoje Symbianu a přechod k platformě Windows Phone 7 Asi těch lidí, kterejm to vyhovuje, není zas tak moc Měli byste se začít přeorientovávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 O tom vsem vim a mrzi me to. Mam rad telefony klasicke konstrukce (klavesnice + norm. display) - hlavne kvuli vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Dlouho jsem používal E51, pak E71, v obou případech baterka kolem 5 dní ve vysoký zátěži. Pak jsem objevil, co nabízí Android v kombinaci s gmailem, picasou, gůgl docs, G+, goggles a pak hromada věcí na marketu, že už si život se symbianem nedokážu představit. Zvykl jsem si i na tu výdrž dotykáče. Holt musí být člověk připraven. Večer před služebkou dát pro jistotu mobil na nabíječku, ikdyž máš 60% baterky, mít nabíječku v autě a pro sichr micro USB kabel v brašně, abys mohl dobít přes USB z NTB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Kdyz me k tomu donuti, tak si holt taky koupim nejakej takovej kram.... Gmail, picasu gugl doc ani to vostatni nepouzivam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Tady je taky jeden spokojený uživatel Nokie:-) Jsem zvědavý, zda se sázka na WM Nokii vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanni Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Conrad: Opera Mobile je riadny žrút, Oproti Opera Mini má u niektorých modelov aj 10x väčšiu náročnosť na RAMku..každopádne záleží od konkrétneho modelu a platformy Symbianu... Dantechno: presne tak, je to o tom, komu čo vyhovuje a aké má kto nároky..mne Symbian úplne postačuje a využívam ho naplno, dokonca v pohode aj Gmail a doc nemenil by som a dúfam, že bude dlho slúžiť... Horhe: páni z Nokie toho nahovoria...ono to zase nie je také terno, ako sa píše..odvtedy, čo toto vyjadrenie vyšlo, bol vydaný Symbian Anna, Belle a chystajú sa minimálne ďalšie dve platformy + Nokia sľubuje ešte mnoho rokov podporu Symbianu v strednom a vyššom strednom segmente...takže neni sa kam ponáhľať. Až Symbian zanikne, tak dovtedy my všetci tu vystriedame ešte mnoho telefónov Ale toto vlákno nie je o Symbiane, takže sme trošku mimo témy..už radšej mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 2 dotazy totální lamy, které spadl do klína Samsung Galaxy Tab (Android 3.1): - jak stahnout/synchronizovat kontakty z Outlooku- jak pravdivě zobrazovat stažená data, abych nemusel koukat furt na O2pripojseDíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nejlepší asi je udělat export z Outlooku do csv a v Gmailu import. Stáhnout v Marketu třeba Traffic monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 aha, tak csv mi to v exportu nenabízí - jen standardní pst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se