Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

jasně, to asi jo... ale je v androidích appkách taky takovej výběr, jako v appstore? zajímají mě zákony, katastry, obchodní rejstříky a tak podobně... a pokud ano, což předpokládám, jsou taky tak neuvěřitelně jednoduchý a funkční, jako u nakousnutýho jablka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně, to asi jo... ale je v androidích appkách taky takovej výběr, jako v appstore? zajímají mě zákony, katastry, obchodní rejstříky a tak podobně... a pokud ano, což předpokládám, jsou taky tak neuvěřitelně jednoduchý a funkční, jako u nakousnutýho jablka?

Např nějakej katastr tam je, ale nikdy jsem si to neinstaloval, ani s japkem neporovnával. Ten market si proklikej, uvidíš co najdeš, co je zadax, případně co kolik stojí.
Odkaz ke komentáři

Má někdo představu o o kolik méně MB spotřebuje Opera mini proti Opera Mobile a jaké jsou výhody či nevýhody obou systémů? Díky za názor

Odkaz ke komentáři

To ja bych se strejdy zastal... von ten Symbian fakt nekomu vyhovuje. Treba me , nemam rad dotykovy telefony a na symbian jsem si za ty leta zvykl ....

To asi teda víte, chlapci, že to je platforma předurčená k zániku:

11. února 2011 Nokia oznámila ústup od dalšího vývoje Symbianu a přechod k platformě Windows Phone 7

Asi těch lidí, kterejm to vyhovuje, není zas tak moc :) Měli byste se začít přeorientovávat.

Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem používal E51, pak E71, v obou případech baterka kolem 5 dní ve vysoký zátěži. Pak jsem objevil, co nabízí Android v kombinaci s gmailem, picasou, gůgl docs, G+, goggles a pak hromada věcí na marketu, že už si život se symbianem nedokážu představit. Zvykl jsem si i na tu výdrž dotykáče. Holt musí být člověk připraven. Večer před služebkou dát pro jistotu mobil na nabíječku, ikdyž máš 60% baterky, mít nabíječku v autě a pro sichr micro USB kabel v brašně, abys mohl dobít přes USB z NTB.

Odkaz ke komentáři

Conrad: Opera Mobile je riadny žrút, Oproti Opera Mini má u niektorých modelov aj 10x väčšiu náročnosť na RAMku..každopádne záleží od konkrétneho modelu a platformy Symbianu...

Dantechno: presne tak, je to o tom, komu čo vyhovuje a aké má kto nároky..mne Symbian úplne postačuje a využívam ho naplno, dokonca v pohode aj Gmail a doc :D nemenil by som a dúfam, že bude dlho slúžiť...

Horhe: páni z Nokie toho nahovoria...ono to zase nie je také terno, ako sa píše..odvtedy, čo toto vyjadrenie vyšlo, bol vydaný Symbian Anna, Belle a chystajú sa minimálne ďalšie dve platformy + Nokia sľubuje ešte mnoho rokov podporu Symbianu v strednom a vyššom strednom segmente...takže neni sa kam ponáhľať. Až Symbian zanikne, tak dovtedy my všetci tu vystriedame ešte mnoho telefónov :)

Ale toto vlákno nie je o Symbiane, takže sme trošku mimo témy..už radšej mlčím :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...