Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

64GB bude trvat vecnost... to same jako S3 :( Dokoupil jsem alespon 64GB microSD kartu, coz dava slusnych 80GB... Da se s tim zit.

Odesláno
  V 11. 10. 2012 v 17:04, Hasňa napsal:

A tak se I stalo. Po ceste z prace jsem koupil sedy SGN II 16GB. Kartu meli, ale drahou, tak jsem ji nevzal. A flip cover jeste nemeli.

Minuly tyden jsem koupil v alfacompu za cca 1250,-

Odesláno
  V 11. 10. 2012 v 19:03, Hasňa napsal:

Tak to byl sakra dobry kup. :-) ja koupil tady za v prepoctu 15k CZK. To je ten jejich prebytek statniho rozpoctu pro tento rok 48 mld USD. Nikdo netlaci na ceny.

Ja takove veci vzdy nakupoval v CR a nechal si posilat nebo si dovezl... Ty ceny jsou v N uplne jinde.

Odesláno
  V 20. 9. 2012 v 12:06, SCIFI napsal:

stáhni si z marketu hackers keyboard. dej češtinu a tváří se to jako klasická klávesnice s diakritikou nahoře. má hodně vychytávek. dájí se měnit jazyky jen posunutím mezerníku atd

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard&hl=cs

Můžu potvrdit, píšu z tabletu s Androidem.

Odesláno

Poslani bych proclil +25%. Uspesnost celniku je temer stoprocentni. Jinak myslel jsi 1250, nebo 12500? S perem se ucim, jinak zatim bomba. Jedno minus jsou bike sluchatka k sedemu stroji, to je trapne.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Odesláno
  V 11. 10. 2012 v 20:46, Hasňa napsal:

Poslani bych proclil +25%. Uspesnost celniku je temer stoprocentni. Jinak myslel jsi 1250, nebo 12500? S perem se ucim, jinak zatim bomba. Jedno minus jsou bike sluchatka k sedemu stroji, to je trapne.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

1250 za kartu :D No ja mel na celniky stesti. Za ty roky jsem si tam objednal spoustu hodinek a chteli po mne zaplatit dan jen jednou a to jsem nakonec taky ukecal smile_anim.gif

Odesláno
  V 11. 10. 2012 v 21:33, adamo napsal:
Spíš jenom dumám jestli nad tím mám uvažovat. Nepřekvapí mě něco nepříjemného?

Jestli jsi Android nikdy nemel, tak te asi prekvapi skoro vsechno. Je to trochu jina filosofie ovladani telefonu, i kdyz jsou si ty systemy ted uz podobnejsi, nez ve srovnani treba s Windows Phone. Když bych to mel shrnout lapidarne: iOS je vic pro lidi, Android spis pro ajtaky. Priprav se na trochu mene aplikaci k nakupu, ktere jsou ale vyrazne levnejsi, na mene konzistentni ovladani, ale take na to, ze propojeni s komplet sluzbamu Googlu dela z toho systemu strasne silny pracovni nastroj. Hodne lidem taky vyhovuji extremni moznosti personalizace samotneho systemu.

Zasadni problem bych ale nevidel v nicem. Je to o zvyku. Jen si dej pozor a nekupuj zadny levny krap. Spousta telefonu nema vyladeny system pro hardware, a to je pak porod. Osobne z Androidu vsem doporucuju telefony z rady Nexus, ktere jsou delane primo pro Google a maji vzdy od nej 100% podporu. Je to takovy iPhone od Google a hlavne v plynulosti ovladani snese jako jeden z mala.s iPhonem primou konfrontaci.

Odesláno (upraveno)
  V 11. 10. 2012 v 21:33, adamo napsal:

Spíš jenom dumám jestli nad tím mám uvažovat. Nepřekvapí mě něco nepříjemného?

spíš naopak. nevím o ničem co by šlo na ios a nešlo na androidu ale naopak to je horší. pokud si ale nechceš zvykat na nové prostředí naní problém si tam dát prostředí ios a vypadá to stejně jako iphone jen si můžeš změnit a nastavit co tě napadne.

nemyslím že tover of power má pravdu v tom že je to pro ajťáky. já ajťák nejsem. je to spíš pro lidi co si rádi nastaví a přizpůsobí telefon k tomu aby jim sloužil jak má a ne k tomu aby z tebe tahal peníze za hudbu z itunes a zbytečný aplikace a nefungoval bluetooth. funguje prostě všechno. myslím že nebudeš litovat.

co se týče HW tak nexus neznám ale asi je dobrej když to říká PoT, jám jsem ěl samsung galaxy 1, 2 a teď mám 3 a jsem sakra spokojenej. jo jinak a to nemám ani rootovanej telefon. prý když se rootne pak s ním jdou divy ale myslím že to jde i bez toho ale na to jsou už jiní borci

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno
  V 12. 10. 2012 v 7:22, SCIFI napsal:

nemyslím že tover of power má pravdu v tom že je to pro ajťáky. já ajťák nejsem. je to spíš pro lidi co si rádi nastaví a přizpůsobí telefon k tomu aby jim sloužil jak má....

Ja to chtel jen zjednodusit na dren. Ona tahle debata je spis na posezeni u piva s ukazkama, nez na dalekosahly rozepisovani na foru o hodinkach;)

Odesláno

Já mám SGS2, CyanogenMod 9, Nightly, stabilní, perfektně rychlý boot, o cca 180MB RAM po rebootu více, než se stock T-mobile rom, 4.0 ISC. Je k dispozici i CyanogenMod 10, ten běží na JB ale je tam ještě dost much.

Já si nemohu CM9 vynachválit ale je to tak spíš když se v tom chcete povrtat, dá se pohrát si s frekvencí CPU atd...Rootnuté je to standartně, není tedy problém záloha přes Titanium atd (to je asi hlavní důvod k rootu i pro "netechnické" typy) :) Ale zatím se do toho dostávám, telefon mám týden.

Odesláno
  V 12. 10. 2012 v 8:31, Tower Of Power napsal:

Ja to chtel jen zjednodusit na dren. Ona tahle debata je spis na posezeni u piva s ukazkama, nez na dalekosahly rozepisovani na foru o hodinkach;)

jj rozumím ti a v podstatě máš pravdu. jen to slovo ajťák bych vyměnil za "člověka počítačově a technicky gramotného více než je průměr populace" :rolleyes:

Odesláno

Mé poslední tři telefony byly:

iPhone igen - HTC Desire S - nyní Samsung Galaxy SIII

A k přechodu iOS - Android, musím říct, že jsem naprosto spokojen.

Není snad nic, co bych chtěl z iOS na Androidu. A to podotýkám, že nejsem odpůrcem Apple a měl jsem iPhone rád.

Prostě je to, jak už jsem tady někde psal, víc jako počítač. Vyhovuje mi i ta svoboda bez iTunes.

Vem to čert pro muziku, ale ta neoperativnost v zacházení s fotogaleriemi a dalším obsahem, komunikace s jiným zařízením...

Nejdříve jsem s nechutí svěřoval kontakty a kalendáře gmailu, ale teď s odstupem více něž roku musím žíct, že to funguje skvěle.

Na gmail co se mailů, kalendářů i kontaktů mám napojeného i iMaca a všude mám aktuální data.

V zásadě, pokud si dobře do telefonu nebo gmailu naházíš, nebo od někud přetýhneš kontakty, máš vystaráno.

Asi nejčastější chybou je, že lidi do telefonu nacvakají nový kontakt se špatným zadáním jeho typu.

To znamená, že mu při tvorbě nedají přívlastěk "gmail", ale "telefon" nebo "sim" a tím se pak nesynchronizují s gmailem, kde je marně hledají, nebo je tam, marně hledá třeba PC.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...