Frantik Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Se chlubím ted nejak často, měnim taky často. Jsem proste rozháranej. Tak jen kousíček, abych to nezakřiknul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 A jéje, takže v rámci davové psychózy se můžeme těšit na spoustu prodejních vláken Rolex A všichni se vrátí k Panerai. Hm, vám už ani ta želva nepomůže
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Francesco, vítej zpátky mezi inštalatéry. Potřebuju nějakýho parťáka na měnění řemenů. Měníme si je zatím jen s Tombedem a svoje mykózy už důvěrně známe.
spiderer Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Sakra kdo ma zase ty Skylandy, ja je asi chci Franto jen tak dal, presne takhle to ma u chronomagora vypadat, svet ma byt stale v pohybu!
gougy Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 LooL, Ty ses nám nějak rozcestoval Jinak ta košile s uchem je fakt pěkná
lib Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Frantíku, Frantíku, když jsem viděl to ucho vykukující z rukávu, vybavila se mi Petra Černocká: Taky mi ji trochu připomínáš. Citujme z wikipedie: (Dívka na koštěti) Děj filmu Přeskočit Varování: Následující část článku vyzrazuje zápletku nebo rozuzlení díla. Saxana (Petra Černocká) je mladá čarodějnice, ................... Od návratu jí může zachránit jen vypití odvaru z babského ucha, které usilovně hledá. Neví, že babským uchem je ve skutečnosti míněna "EHM R", a hledá "OP". .............. Nakonec vše dobře dopadne, protože Saxana náhodou zjistí, co vlastně je babské ucho, a na poslední chvíli se jí podaří odvar vypít. S Honzou zůstane ve světě lidí spokojených a plně hodinkově saturovaných[1].
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Jsem v klidu. Béčka mi dorazí za 14 dnů a to tu už zase nějaký brajtlingář bude.Tyjo ten můj statický stav je až nezvyklý...Franto, dobrý jsou hezky čistý.
XXXfazerXXX Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Military Mark V ....srdecna gratulace,taky sem je mel a sou to uzasny hodinky
tombed Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 obrátil ses zpátky na správnou víru, to je dobře, ale stejně z tebe poseru Franto
mechano Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Pořád čekám na pointu, tak jsou to Marína militáre nebo ne? 1
yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 a vem sebou i Pafelika Hele, že zrovna ty ses do Frantika pustil...on mašíruje od Rolexu přes Breitling k Panerai, zato ty od Rolexu přes Damasko ke Casiu....
yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Pořád čekám na pointu, tak jsou to Marína militáre nebo ne? Marína ano, ale asi Luminor
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Hele, že zrovna ty ses do Frantika pustil...on mašíruje od Rolexu přes Breitling k Panerai, zato ty od Rolexu přes Damasko ke Casiu.... ano - to je pádná argumentace
yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 ano - to je pádná argumentace nechtěl jsem se posmívat, jen říct, že se jedná pravděpodobně o stejnou diagnózu
Frantik Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Díky moji drazí spolupacienti
KFL Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Franto, na to můžu říct snad jen "to už asi ale ku*va děláš pr*el?!" Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem KFL
tmoris Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 dostante me taky do obrazu, at se pobavim vim, ze frantik mel sdds. jaka byla historie pred tim? hodinky s uchem, ..?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se