Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

A jéje, takže v rámci davové psychózy se můžeme těšit na spoustu prodejních vláken Rolex :D A všichni se vrátí k Panerai. Hm, vám už ani ta želva nepomůže :D

Odesláno

Francesco, vítej zpátky mezi inštalatéry. Potřebuju nějakýho parťáka na měnění řemenů. Měníme si je zatím jen s Tombedem a svoje mykózy už důvěrně známe. :D

Odesláno

Frantíku, Frantíku, když jsem viděl to ucho vykukující z rukávu, vybavila se mi Petra Černocká:

Posted Image

Taky mi ji trochu připomínáš. :D

Citujme z wikipedie: (Dívka na koštěti)

Děj filmu

Přeskočit

Varování: Následující část článku vyzrazuje zápletku nebo rozuzlení díla.

Saxana (Petra Černocká) je mladá čarodějnice, ................... Od návratu jí může zachránit jen vypití odvaru z babského ucha, které usilovně hledá. Neví, že babským uchem je ve skutečnosti míněna "EHM R", a hledá "OP". ..............

Nakonec vše dobře dopadne, protože Saxana náhodou zjistí, co vlastně je babské ucho, a na poslední chvíli se jí podaří odvar vypít. S Honzou zůstane ve světě lidí spokojených a plně hodinkově saturovaných[1].

Odesláno

a vem sebou i Pafelika  :smile_anim:

Hele, že zrovna ty ses do Frantika pustil...on mašíruje od Rolexu přes Breitling k Panerai, zato ty od Rolexu přes Damasko ke Casiu.... :rolleyes:

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele, že zrovna ty ses do Frantika pustil...on mašíruje od Rolexu přes Breitling k Panerai, zato ty od Rolexu přes Damasko ke Casiu.... :rolleyes:

ano - to je pádná argumentace :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...