Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už mám favorita pro další nákup.... Docela mě uchvátily. Samozřejmě pouze pro JP.

Seiko SKZ32*

Průměr: 42.5mm

Průměr s korunkou: 46mm

Výška: 13.5mm

Šíře tahu: 22mm

7s36

SKZ325K

post-6982-013655500 1292140620.jpg

SKZ327K

post-6982-029825000 1292140641.jpg

SKZ323K

post-6982-060107800 1292140657.jpg

post-6982-011482600 1292140673.jpg post-6982-032651600 1292140682.jpg

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Vypadá to hodně dobře. Tvar pouzdra se mi moc líbí. Stejně tak ta červená ručka. Jen si nejsem jistý s tou korunkou. Ale naživo to může být zajímavé. Jen se mi nelíbí cena, takže si počkám na slevu :-)

Odesláno

Tak to jo, líbí moc. Doufám že 42,5 nebude málo, ale zkusil bych je. Dane, pokud někde narazíš na verzi SKZ327K (černý cifr + luneta, ručky bílé), tak dej vědět... ;)

Odesláno (upraveno)

Cenu cekam nekde okolo 300 USD. Ty visacky neberte vazne....

EDIT: Myslim , ze urcite nebude problem si u napr. Yobokies nechat poskladat co chcete... Lunety, rucky, cifry chapter ringy budou prohazovatelne...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Cenu cekam nekde okolo 300 USD. Ty visacky neberte vazne....

EDIT: Myslim , ze urcite nebude problem si u napr. Yobokies nechat poskladat co chcete... Lunety, rucky, cifry chapter ringy budou prohazovatelne...

Tak to je už docela přívětivá cena :-)
Odesláno

Moc pěkné, hlavně ty bílé. Teď jim dát nějaké pěkné jméno a docela bych si tipl na vznik nových kultovních hodinek... Škoda jen toho kalibru, 6R15 by jim slušel víc.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vypadají pěkně. Jen škoda toho kalibru, mohli tam dát 6R15. Takže Sumo zatím vede ;)

Odesláno

Nelíbí se mi ta černá luneta, skoro vždycky to na hodinkách vypadá tak nějak lacině. Co se mi naopak moc líbí je ta ochrana korunky (není tak násilně naroubovaná jako u hromady jiných hodinek) a pěkná souhra bílého ciferníku, stříbrných indexu. Proto jediná pro mě přijatelná verze je ta bílá.

Odesláno (upraveno)

náádherné Seiko. Škoda že není bližší foto celého tahu.

edit - tak ne, už jsem u Yeomana objevil i tah. Dokonalé.

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

Svého času sem měl ideu - do pouzdra SKX007 dát cifr a kroužek z bílých Samurajů.

Ukojilo by to můj hlad po bílých potápkách.

Ztroskotalo to právě na nedostatku těch komponentů na trhu , v podstatě mě poslalo půl světa do háje, nikde sem je nevyštrachal.

A tohle vypadá, že by to mohlo vyplnit díru na trhu ( teda ta bílá varianta).

Za mě dobrý. Dost dobrý.

Odesláno

Z mého pohledu dokonalé potápky. Jak už u Seika je zvykem, mohutně působící pouzdro, ideální průměr, ručičky a lumi zaručuje vysokou přehlednost v jakékoliv situaci, luneta je taky super, ochrana korunky působí přirozeně a nenásilně, barevné modifikace se mi líbí všechny (nejvíc bílej cifr). A nakonec poměr kvalita - cena je u Seika nedostižná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...