Dantechno Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Super díky zkusím to objednat a pak to sem pověsím :-) No tak nejdriv bych jim poslal dotaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Vypadají fakt dobře. Hlavně ty s černým cifrem. Ještě vymyslet, jak to říct manželce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Vypadají fakt dobře. Hlavně ty s černým cifrem. Ještě vymyslet, jak to říct manželce Na zivo vypadaj jeste o mnoho lip! Hlavne jsem necekal,ze to bude takovej kus hodinek..Mam na myslim hmotnost. Ve srovnani s SKX007 a 7002 jsou o dost (nevim presne kolik) tezsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Tak panove....Od meho posledniho prispevku uplynul bezmala mesic a pul a konecne dnes jsem si na ruku nasadil zminovane SKZ323K1. Dojmy a klasicke pochlubeni sesmolim jen jak se mi podari vytvorit nejake koukatelne fotky! taky jsem zvědavej - bílá varianta se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Na AZ Watch je mají v PVD verzi za celkem zajímavý peníz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 (upraveno) Na AZ Watch je mají v PVD verzi za celkem zajímavý peníz... To cumim,o tyhle variante jsem vubec nevedel.. Kazdopadne cena zajimava,u ceskeho prodejce cekal jsem tak o tisicku ,patnactset vyssi. Upraveno 18. července 2011 uživatelem Donut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Nechci aby to vypadalo, že tu dělám někomu reklamu, ale za TUHLE cenu je to fakt paráda, navíc v mé nejoblíbenější variantě. Kdybych neměl objednané blue Suma, tak do nich asi skočím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Už jen safír s AR a naprostá dokonalost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 A už jsou doma Je to opravdu pořádný kus hodinek. Až je trochu ponosím na ruce, podělím se o zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 (upraveno) U těchto hodinek bych se bál, že se velice brzy může poškrábat(obnosit) výstupek na 12 hodinách. Mohl by někdo ze zkušenějších potvrdit nebo vyvrátit mojí obavu? Zatím si hodinky vybírám a tento model je mezi kandidáty...Předem děkuji i za kritiku EDIT: dodatek Upraveno 6. září 2011 uživatelem Previtor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 U těchto hodinek bych se bál, že se velice brzy může poškrábat(obnosit) výstupek na 12 hodinách. Mohl by někdo ze zkušenějších potvrdit nebo vyvrátit mojí obavu? Zatím si hodinky vybírám a tento model je mezi kandidáty...Předem děkuji i za kritiku EDIT: dodatek Přečti si pár posledních příspěvto vtomto vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Přečti si pár posledních příspěvto vtomto vlákně díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Ty sou krásný....Potápky od Seika mě dostávaj čím dál víc a ta černá varianta má docela styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Tak se připojuju, taky se mi moc líběj. Ty s červenou i s černou ručičkou, ty poslední bílý už tolik ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalT Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Krásné jsou, už se po nich sháním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 (upraveno) edit: zbytečný komentář lunety, už vyřešeno ve vedlejším vlákně Upraveno 11. října 2011 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Vypadá to, že produkce Stargate je ukončena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Nejak rychle - kdes to cetl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Diskutuje se o tom na zahr. fórech, třeba na SCWF a mám pocit, že jsem to nedávno zachytil i jinde. Samozřejmě to může být i pauzou v produkci, tzn. že se čeká na další várku. Posuď sám. No, ať se máte čemu smát - uvažuju o gold PVD verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Já stargate koupil před pár dny od místního člena jako první lepší Automaty (úplně první byly kdysi Prim Sport MPM ) Jsem z nich úplně nadšený. Skvěle mi sedí na ruce díky prohnutému pouzdru. Plastický ciferník je výborný, je pořád na co koukat. Lesklé vyvýšené indexy jsou skvěle čitelné v pološeru, kdy lumi ještě není tolik vidět. Trochu jsem měl strach z pyramidy, ale musím říci, že hodinkám sluší a je to zajímavý prvek, který se mi na nich naživo líbí. Jen musím vydržet do 21.1.12 kdy je dostanu oficiálně k narozeninám a do té doby mám zákaz je nosit. Hrozná muka :-( Mám dotaz, nevíte někdo o Safíru s vnitřním AR na tento model? Dá se vůbec sehnat? Časem by se mi na nich líbil... Dále vybírám řemen co by k nim pasoval celkem se mi líbí Hirsch Carbon blk/red: Nebo máte někdo nějaký další typ? Díky za reakce Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se