Donuts Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Dostal jsem od obchodniho partnera Spartaky s quartzem, na strankach Eltonu jsem o nich nic nenasel. To je nejaka rada vyrobena prave pro tyhle "reklamni" ucely? 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Foto, a rychle prosím ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Dostal jsem od obchodniho partnera Spartaky s quartzem, na strankach Eltonu jsem o nich nic nenasel. To je nejaka rada vyrobena prave pro tyhle "reklamni" ucely? Přidávám se k prosbě o foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Mám je doma taky. Prim Sparkak 43, strojek cal. 38 (tedy Ronda 715), pouzdro nezer ocel, leštěná luneta, minerální sklíčko bez AR, číselník stříbrný, reliéfní alpakové znaky, dýnko je šroubovací (vzhledem k použitému strojku bez průhledu), řemínek je teletina, dodáno v dárkové dřevěné krabičce a s certifikátem. (rychlé foto kompaktem). Cenu nevím, ale korunová reklamní záležitost to nebude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Moc díky za obrázky. Ta datumovka je hrozná :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Mám je doma taky. Prim Sparkak 43, strojek cal. 38 (tedy Ronda 715), pouzdro nezer ocel, leštěná luneta, minerální sklíčko bez AR, číselník stříbrný, reliéfní alpakové znaky, dýnko je šroubovací (vzhledem k použitému strojku bez průhledu), řemínek je teletina, dodáno v dárkové dřevěné krabičce a s certifikátem. (rychlé foto kompaktem). Cenu nevím, ale korunová reklamní záležitost to nebude. Tak to mne zklamali - to jsem čekal víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tak to mne zklamali - to jsem čekal víc. Jsou to standardní Spartaky 43, vzhledově stejný jako jsou na stránkách Eltonu, akorát je v nich Ronda. Ciferník vypadá v reálu podstatně líp, fotka tu stříbrnou nevystihne. I ta datumovka je v reálu trochu lepší, ale musel jsem si na ni zvyknout. Jako dárek od obchodního partnera (který netuší jaký je rozdíl mezi quartzem a mechanickým strojkem), nebo za věrné služby v zaměstnání či za seskok do jezera to neber :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Degradace kultovního modelu. Co přijde dál? Orlíky na baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Ja je mam i s vyrytym venovanim, takze se jic budu tezko zbavovat. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Nechápu, proč ve verzi 43 není na ciferníku trojka, pohodlně by se tam vešla. Ve verzi 40 není datum tak daleko od kraje, takže trochu vyvažuje tu devítku, ale tohle je zhovadilost. IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 (upraveno) No ale plastické indexy a krabička a sklíčko jsou moc fajn, ne? A to pouzdro bez stržených hran nožek je taky fajnový. Vy byste porád jen hledali nešvary, a pak jste rozmrzelí, že je nacházíte.... I s tou plovací datumkou a krátkou vteřinovkou ( proč ty hodinky zvětšují jen z části?) jsou to přece myslím nádherné hodinky pro "obyčejné české lidičky", přesně, jak se od primu očekává. Jiná věc je, co quartzová verze bez fazetek udělá s prestiží modelu spartak - odpovím za milise a decebala - nic, protože žádnou nemá. Upraveno 17. prosince 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 I s tou plovací datumkou a krátkou vteřinovkou ( proč ty hodinky zvětšují jen z části?) jsou to přece myslím nádherné hodinky pro "obyčejné české lidičky", přesně, jak se od primu očekává. V cene pravdepodobne vyssi nez je prumerna ceska mzda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Nechápu, proč ve verzi 43 není na ciferníku trojka, pohodlně by se tam vešla. Ve verzi 40 není datum tak daleko od kraje, takže trochu vyvažuje tu devítku, ale tohle je zhovadilost. IMHO. IMHO taky. S tou trojkou nebo aspoň její částí by to bylo mnohem lepší. BTW nejpovedenější umístění datumky, jaké jsem kdy viděl, je podle mě u PS II Humberto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) IMHO taky. S tou trojkou nebo aspoň její částí by to bylo mnohem lepší. BTW nejpovedenější umístění datumky, jaké jsem kdy viděl, je podle mě u PS II Humberto Ať to nemusíte hledat... Edit: Nějak mi to nenahrává, takže starší zásoby... Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 nevim jestli se to tu někde řešilo, ale tady byly na aukcihttp://aukro.cz/item1376178351_prodam_hodinky_prim_spartak_43.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Víme o tom, díky. Já jsem to sledoval do výše 6000 Kč, pak už je to za obyč hodinky v quartzu mimo mé cenové relace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) já jsem mu hned na začátku psal, že mám zájem a chci vidět další fotky, tak je sem přidámEDIT: tak bohužel, je to pouze darovací certifikát Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Na quartz je konečná cena luxusní. Nevíte někdo za kolik se dají pořídit nové v Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 V automatu stojí 35 t, quartz není v nabídce. Podobné s quartz strojem z řady "Beata Rajská" stojí 32 t...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) V automatu stojí 35 t, quartz není v nabídce. Podobné s quartz strojem z řady "Beata Rajská" stojí 32 t...... Proc ma Elton na webu napsano 72 000? Jinak za tu cenu z Aukra bych ty svoje pravdepodobne taky pustil. Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se