Povidláček Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Ty wole to nejni vtipný, já jdu příští tejden k zubaři - jak to tam asi přežiju, jestli si na tohle vzpomenu ? Jééé tak to promiň nicméně, stejně bych se při vstupu do ordinace raději rozhlédl jestli není hadička od odsávačky podezřele dlouhá a nevede buhvíkam To je dobrej oxymoron Upraveno 6. června 2014 uživatelem Povidláček
mondeo2 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Ty wole to nejni vtipný, já jdu příští tejden k zubaři - jak to tam asi přežiju, jestli si na tohle vzpomenu ? Neboj to dáš, dyš jsem byl minule já u tý svý zubařky tak jsem přišel o kořen.No ale může si se mnou dělat co chce tak jak se sluší na důvěrnou kamarádku z mládí........
mondeo2 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 (upraveno) No jeto normální tohlecto............ už i nagazínu pro ženský http://doma.nova.cz/clanek/laskaasex/nejkrasnejsi-vaginy-ktere-dokaze-vycarovat-jen-matka-priroda.html Upraveno 6. června 2014 uživatelem mondeo2
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Cafra a furt nikdo k veci. Me nezajima jestli dobry nebo blby, me zajimaj ty mekky pindouri.. Jako jen tak, myslim:)
Povidláček Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Cafra a furt nikdo k veci. Me nezajima jestli dobry nebo blby, me zajimaj ty mekky pindouri.. Jako jen tak, myslim:) Já GoT nesleduju. Viděl jsem pouze jeden jedinej díl - u kamarádky, ke který jsem po tahu v podroušeným stavu šel přespat a pustili jsme to před spaním s tím, že to sleduje a je to prej pecka. (popravdě jsem měl trochu jiný představy ohledně náplně večera...) Nicméně, byla to už nějaká pokročilejší série, takže jsem byl totálně mimo obraz a nechápal absolutně oč tam běží... kamarádka 5 minut po úvodní znělce usnula a já na to musel koukat, bylo mi blbý to hned vypnout...celej díl byl v podstatě o tom, že nějakej týpek vedl někam horama nějakou spoutanou holku a ta ho naopak imrvére peskovala, že jí v noci tlačí klackem do kostrče jak mu stojí jak na poli strom a furt chtěla ojet... a pak ještě nějaká jiná holka tam hledala ztracený draky... takže z mé zkušenosti tam žádní měkkýši nebyli...právě naopak
Trojan Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Hej dobrej kup, s*ru na sibiřovo báwo, tohle je kára i s příslušenstvim!http://auto.bazos.cz/inzerat/35370886/Skoda-1203.php
bandicoot Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Hej dobrej kup, s*ru na sibiřovo báwo, tohle je kára i s příslušenstvim!http://auto.bazos.cz/inzerat/35370886/Skoda-1203.phpTo je dobrej bizár, s tímhle přijet do garáží v práci s Řezníkem v rádiu...
Karki Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat.?Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody.Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži, tak vypnu motor,pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkáchvyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnudo postele, ale moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, cosi to dovoluji přitáhnout domů zase tak pozdě!??Jo kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím,až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně,skočím do postele, plácnu ji přes zadek a zeptám se:?Jsi taky tak nadržená jako já??A ona předstírá, že je v hlubokém spánku??
mondeo2 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Tak pánové dotoho bych snad i šel, jezdil bych s tím po různých kulturních akcích co se teď všude pořádaj a děsil bych lidi.
KFL Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 To me sundalo ze zidle http://jalopnik.com/this-guy-had-the-worlds-worst-first-day-of-work-ever-1587186439
Návštěvník dlubix Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 To me sundalo ze zidle http://jalopnik.com/this-guy-had-the-worlds-worst-first-day-of-work-ever-1587186439No to je cyp
Jiribartl Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Při předvádění hodinek v jedné pobočce prodejny hodinek patřící do nejmenovaného velkoobchodu na východ od Prahy, jsem byl upozorněn na titanové sklíčko s reflexem a bateriovým strojkem od Minolty. Jeden se pořád učí ...
Qvido Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 No to je cyp Bude tam mít vyřazený ochrany, co vím když je plošina nakloněná tak se nedá z koše ovládat pojezd.
IzTaPa Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 dneska jsem na iphonu dostal zajimavou hlasku..
Jeremy Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Nojo, to jsem měl taky, na sluníčku, po delší době.. a byl fakt rozžhavenej, chudák..
Návštěvník Jagman Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 dej ho do mrazáku uvidíme zda má hlášku aj na to
T1000 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Přijde chlap za čarodějnicí, aby z něj sejmula dávnou kletbu. Ona ze jo, ale aby to na 100% pomohlo, bylo by dobré kdyby věděl, jak ta kletba zněla. Na to on: "No úplně přesně vám neřeknu, ale nějak takhle to bylo: .... "A protože jste splnili všechny povinnosti vyžadované zákonem, prohlašuji vaše manželství za právoplatně uzavřené..." -------------------- Miláčku, raději pereš nebo zašíváš?Raději zašívám.Tak to je dobře, že jsem to howno vystříhnul...
clockyclock Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Hit léta 2014 - Žabky podle Ládi Hrušky :-D
Doporučené příspěvky