Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty wole to nejni vtipný, já jdu příští tejden k zubaři - jak to tam asi přežiju, jestli si na tohle vzpomenu ? :shutup:

Jééé tak to promiň  :lol2:  nicméně, stejně bych se při vstupu do ordinace raději rozhlédl jestli není hadička od odsávačky podezřele dlouhá a nevede buhvíkam  :lol2:

fake-watches.__.jpg

To je dobrej oxymoron

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Ty wole to nejni vtipný, já jdu příští tejden k zubaři - jak to tam asi přežiju, jestli si na tohle vzpomenu ? :shutup:

Neboj to dáš, dyš jsem byl minule já u tý svý zubařky tak jsem přišel o kořen.No ale může si se mnou dělat co chce tak jak se sluší na důvěrnou kamarádku z mládí........ :lol2:

Odesláno

Cafra a furt nikdo k veci. Me nezajima jestli dobry nebo blby, me zajimaj ty mekky pindouri.. Jako jen tak, myslim:)

Já GoT nesleduju. Viděl jsem pouze jeden jedinej díl - u kamarádky, ke který jsem po tahu v podroušeným stavu šel přespat a pustili jsme to před spaním s tím, že to sleduje a je to prej pecka. (popravdě jsem měl trochu jiný představy ohledně náplně večera...)  :whip:  :evil:  Nicméně, byla to už nějaká pokročilejší série, takže jsem byl totálně mimo obraz a nechápal absolutně oč tam běží... kamarádka 5 minut po úvodní znělce usnula a já na to musel koukat, bylo mi blbý to hned vypnout...celej díl byl v podstatě o tom, že nějakej týpek vedl někam horama nějakou spoutanou holku a ta ho naopak imrvére peskovala, že jí v noci tlačí klackem do kostrče jak mu stojí jak na poli strom a furt chtěla ojet... a pak ještě nějaká jiná holka tam hledala ztracený draky... takže z mé zkušenosti tam žádní měkkýši nebyli...právě naopak  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat.
?Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody.
Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži, tak vypnu motor,
pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkách
vyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnu
do postele, ale moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, co
si to dovoluji přitáhnout domů zase tak pozdě!?
?Jo kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím,
až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně,
skočím do postele, plácnu ji přes zadek a zeptám se:
?Jsi taky tak nadržená jako já??
A ona předstírá, že je v hlubokém spánku??

Odesláno

Při předvádění hodinek v jedné pobočce prodejny hodinek patřící do nejmenovaného velkoobchodu na východ od Prahy, jsem byl upozorněn na titanové sklíčko s reflexem a bateriovým strojkem od Minolty. Jeden se pořád učí ...

Odesláno

Přijde chlap za čarodějnicí, aby z něj sejmula dávnou kletbu. 

Ona ze jo, ale aby to na 100% pomohlo, bylo by dobré kdyby věděl, jak ta kletba zněla. 
Na to on: "No úplně přesně vám neřeknu, ale nějak takhle to bylo: .... 
"A protože jste splnili všechny povinnosti vyžadované zákonem, prohlašuji vaše manželství za právoplatně uzavřené..."

--------------------

Miláčku, raději pereš nebo zašíváš?

Raději zašívám.
Tak to je dobře, že jsem to howno vystříhnul...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...