F.B. Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chlapci z Afriky majú radi dievčatá v ČSR, a ani po rokoch na ne nevedia zabudnúť. A ostáva im aj ľúbozvučná čeština https://www.facebook.com/video.php?v=10201161988886435&fref=nf F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Sedím u urologa, on mi prohmatává koule, a já mu instinktivně prohrábnu vlasy rukou? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 A co von na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Vzal si víc než jen 30 -ti korunovej poplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 A co von na to?řek sestřičce, ať to vezme za něj ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 řek sestřičce, ať to vezme za něj ;-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 :-)Berou karty VZP ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Svlíkni se, chci tě - se stejně dřív nebo později změní na: svlíkni se, peru tmavý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Svlíkni se, chci tě - se stejně dřív nebo později změní na: svlíkni se, peru tmavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Chlapci z Afriky majú radi dievčatá v ČSR, a ani po rokoch na ne nevedia zabudnúť. A ostáva im aj ľúbozvučná čeština https://www.facebook.com/video.php?v=10201161988886435&fref=nf F.to je borec................ ......................hláška : až na vyjímky, některý jsou třeba mrtvý nebo tak mě odpráskla.................. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 10441043_278993668976301_4008064595760318829_n.jpgTajemství burákového másla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Takovýma hodinkama člověk ohromuje návštěvy, nebo na co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 asi to patri do humoru ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Kdysi dávno postřelili ve válce jednu ženu. Operovali jí, ale museli v ní nechat tři kulky. Válka skončila, žena se vdala a narodili se jí tři děti. Dvě holky a jeden kluk.Když bylo první holce 15let tak přišla za maminkou že má problém.Tak maminka: "Neboj se svěř se mi."Dcerka: "No, já sem čůrala a vyčůrala kulku."Maminka se nejdřív podiví, ale pak jí to je jasné a dcerku uklidní.Za pár let, v době svých 15 narozenin, přijde další dcera, že vyčůrala kulku. Mamince je to hned jasný a řekne jí ať si z toho nic nedělá.Když je za pár let 15 synovi, přijde za maminkou a říká:"Mami, já mám problém.""Ty jsi čůral a vyčůral kulku, viď?""To ne, já si ho honil na zahradě a zastřelil jsem souseda." 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 aha, tak už to chápu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Vladar91ZačátečníkMembers1 příspěvků(y)Pohlaví:MužZájmy:Prevazne autoveteranyPublikováno Dnes, 12:30Ahoj, Asi triviální dotaz ale proč se luneta u SKX009 otáčí jenom směrem proti směru ručiček? Na vaření těstovin nic moc Jak to mají ostatní Seiko potápky? Upraveno 5. října 2014 uživatelem Tondaa73 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Doufám, žes to začátečníkovi vysvětlil pěkně polopatě. Že na tu druhou stranu je třeba kapku víc zabrat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Doufám, žes to začátečníkovi vysvětlil pěkně polopatě. Že na tu druhou stranu je třeba kapku víc zabrat Jsem furt v šoku.....a tohle mne nenapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky