Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já taky, díky prostředí ve kterym jsem vyrostl a může za to chování přesně tý jedný utlačovaný národnosti, která mě i dnes a denně přesvědčuje o tom, že protipól potřebuje, ale ten odkaz je silný kafe, dal jsem si to tu do sledování, bude sranda...nebude sranda :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

maxi, já si tu stránku na webu prošel a  je tam spousta humorných "citátů" a některé jsou ještě humornější..jen já jsem strochu víc rasista než je průměr.

nie som ani ja slepy a blby - tiez je vo mne vela hnevu a vzdoru a nemyslim si, ze som mensi hajzlik rasista ako ty.

vela veci mi vadi a serie ma to.

ale vsetko sa da riesit na urovni a tie reci okolo mrtvej Anicky ci spalenej Natalky?. hm!

...a nie v sekcii Humor

Odesláno

no na rusy mam čím dál tim větší alergii

já jsem taky rasista, mě zas vadí tupci a je mi jedno jestli z  USA, Ruska,  Iránu či Izraele.. 

(mimochodem za nejrasističtější skupinu, co jsem kdy poznal naživo, považuji ortodoxní židy - asi jsem i antisemita, když nazývám věci pravými jmény)

Odesláno

Gougy a teď tak nějak nevim jestli mi přitakáváš nebo se mi sarkasticky vysmíváš...

ani jedno :cheers:

každý máme prostor pro svůj názor a je to tak dobře, aspoň mi nevykoupíš z krámu stejné hodinky  :notworthy:

Jo a vlastně aktuální postoj Ruska je mi ze všech tzv. velmocí nejsympatičtější., takže asi nesouhlasím, ale zároveň ani neválčím.

Odesláno

hehe hodinky ti nevykoupim.. když tak nad tím přemýšlím a možná to sem i patří tak za pár dní to jsou dva roky co jsem prodal poslední hodinky..

respekt :notworthy:

myslím, že bys mohl praktikovat kurzy odnaučování, máš slušnou základnu potenciálních klientů :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...