Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Německy je 9 "neun" ne ? Teda jako chápal bych to, kdyby Němci používali třeba nyní tvar "Windows Seven", ale oni stejně používají "Windows Sieben", stejně jako my nepoužíváme "Windows Seven" ale "Windows Sedm" nebo "Sedmičky" ne ? :D

Nebo jsem to zbytečně rozšťoural, místo abych se tomu jen zasmál ?

rozšťoural no...ne kecám, vlastně máš pravdu, takhle to vyzní jenom když to čteš anglicky, ale já se tomu po včerejší párty jenom zasmál...fuj ještě mě bolí hlava :D

Odesláno

Připomenu jeden starej dobrej..

Plazej se dva slimáci a najednou PRÁSK, jeden z ničeho nic bouchne.

Druhej jen pokrčí slizem a prohodí "Hmm, asi mu-slimák"

Odesláno

tak jsem včera natankoval na benzině a ženská mi strká za tankování do ruky CDčko. mrknu na něho a sinead o'connor!!! tvl dobrý říkám si, šined má nový cédo a ještě zadara, no poslechnu si to rád. a vypadá fakt dobře na to kolik jí asi je na tom obalu. doma jsem si to chtěl pustit ale nepustil. nebyla to šined :-(

.

.

Hmmm tak Šinýd říkáš................si to dovedu docela živě představit............. :lol2: :lol2: :lol2: .........bych ho taky pustil,

ale do prvního kontejneru na plasty................

Odesláno

tohtoročný november... článek je ale z roku 2010, jaký má povolený rozptyl?

nj, som si vsimol ze je stary, ale dnes sa nejakym sposobom ku mne dostal a docela pobavil. A aky ma povoleny rozptyl? Dajme jej plus/minus 300rokov, do niecoho sa uz trafi :)

Odesláno

# # Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se k 
# víře
# # a to mi pomohlo. Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...