Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ČSÚ a jejich výkazy, které odmítám vyplňovat. Pokud je zajímá kolik zaměstnávám osob a kolik tito odpracovali

hodin tak se stačí optat na ČSSZ, pokud je zajímají tržby tak se stačí optat na FÚ atd..

Teď mě pobavili sedmistránkovým formulářem jaký vyprodukuju odpady a co s nimi dělám.

Odolal jsem pokušení napsat tam "kvalifikovaný odhad" z toalety, protože si někdo dal práci s 15-ti stránkovým

manuálem, tak jsem jim slušně odepsal že mi za á zasírají datovku a za bé že mám za barákem kontejner

a jednou týdně ho vyvezou, tak jim můžu poslat kopii faktury za vývozy, ale zvážit jednotlivé složky odpadu

si netroufám. Jsem zvědavý co mi napíšou. Možná že si budeme s touto přebujelou, dle mého názoru

předraženou, byrokratickou a do jisté míry i zbytečnou institucí chvíli vzájemně ze sebe dělat prdel :)

Odesláno (upraveno)

Před cca 10-12 lety jsem vyplnil poctivě tři výkazy během tří  let  a tyto tam teď pravidelně odesílám pořád dokola, na střídačku. Ještě se nikdo neozval, takže myslím, že to ani nikdo nekontroluje. 

ČSÚ a jejich výkazy, které odmítám vyplňovat. Pokud je zajímá kolik zaměstnávám osob a kolik tito odpracovali

hodin tak se stačí optat na ČSSZ, pokud je zajímají tržby tak se stačí optat na FÚ atd..

Teď mě pobavili sedmistránkovým formulářem jaký vyprodukuju odpady a co s nimi dělám.

Odolal jsem pokušení napsat tam "kvalifikovaný odhad" z toalety, protože si někdo dal práci s 15-ti stránkovým

manuálem, tak jsem jim slušně odepsal že mi za á zasírají datovku a za bé že mám za barákem kontejner

a jednou týdně ho vyvezou, tak jim můžu poslat kopii faktury za vývozy, ale zvážit jednotlivé složky odpadu

si netroufám. Jsem zvědavý co mi napíšou. Možná že si budeme s touto přebujelou, dle mého názoru

předraženou, byrokratickou a do jisté míry i zbytečnou institucí chvíli vzájemně ze sebe dělat p...l :)

Upraveno uživatelem HDS1200
Odesláno

Tak jsem si tak ve čtvrtek projížděl Brno a narazil na fajn obchůdek, kde měli boty Loake a vše kolem módy..

Jelikož jsem hlava děravá, a zapomněl jsem jméno obchodu a adresu, hledal jsem na google a našel..

http://www.galard.cz/cs/

Proč vám to vůbec říkám (nemá to být reklama), tak jsem si je našel na FB, omrknul pár fotek a našel jednu pro vás :-D

Dobrej koment o nehtech + hodinky.

Tož tak..

post-21772-0-87776800-1424090843_thumb.jpg

Odesláno

Někdo dostal na Valentýna projížďku novým Mustangem, někdo čokoládovej odlitek partnerovy řitě  :clap:  I když teda trochu hnus

http://www.buzzfeed.com/juliegerstein/you-can-get-your-anus-cast-in-bronze-if-you-want#.puNJM83KWl

To je tedy.............. :yucky: ...............i když jinak zadeček jako konstrukční prvek na babách (štíhlých či plnoštíhlých) se mi líbí....... :D

Odesláno

předraženou, byrokratickou a do jisté míry i zbytečnou institucí chvíli vzájemně ze sebe dělat p...l :)

A to vis, ze rocni statisticke výkazy maji archivaci s neomezenou dobou tzv. A, cili je musis schovavat nafurt :-) .. My jich delame asi deset tech vykazu...
Odesláno

A to vis, ze rocni statisticke výkazy maji archivaci s neomezenou dobou tzv. A, cili je musis schovavat nafurt :-) .. My jich delame asi deset tech vykazu...

Taky dobrý. Jednou jsem se zdvořile dotázal kam mám poslat fakturu za čas při vyhledávání údajů a vyplnění formuláře. Dostal jsem docela zmatené odpovědi :)

Odesláno

Pardon za OT a nechci tady rozpoutávat nějaký flame, protože už jsem za obhajobu sčítání lidu jednou v jiném vlákně dostal kotel, jen snad.....mám na ČSÚ bývalé spolužačky, které dělají přímo SLBD a výstupem jsou data, která z mého pohledu skutečně mají hodnotu (což jsem také tenkrát obhajoval), ale je s podivem, jak ten samý úřad dokáže zjišťovat a zatěžovat s podobnými píčovinami, které zmiňujete, to je fakt vrchol  :death:

Ještě nejspíš sami nevědí, co s tím :D Když si vezmu, že jsem tam mohl taky skončit....

Odesláno

Můj kámoš tam dělá cca 16let a pořád tvrdí, že je tam vše na ho*no, takže si nedělám iluze o nějaké využitelnosti dat.

Odesláno

Holky takhle zdecimované ještě nejsou, ale možná je to právě sčítáním, protože když s ním pracuješ celé studium, tak uvěříš, že k něčemu je ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...