Primm Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Tyvole.http://www.super.cz/337990-damy-maji-smulu-ale-nekteri-panove-si-prijdou-na-sve-10-polonahych-odvazlivcu-z-nichz-vzejde-ceska-gay-ikona.htmltvl, takhle bez varovani jsem na to kliknul v praci v openspacu ..... a hned poznamky od kolegu... to uz mi nikdo neodpare
Ondoni Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 tak tohle je! http://www.boredpanda.com/weirdest-childrens-books/
MJ. Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 tak tohle je! http://www.boredpanda.com/weirdest-childrens-books/1 a 3 luxusní
Liqid Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 http://www.sportovnivozy.cz/64796-bmw-3-318ci-plzen Prodám bavoráčik coupe podle techničáku je pro pět osob ale nejspíše mysleli Ukrajince jinak 3 lidi na pohodindu. Kufr ideální pro somálský národ. Pod kapotou tyč nejspíše na posilování,laděný výfuk ejkej dva okapy zvuk jak správná v12. Interiér polosport plus gauč vzádu. Stav: sem tam škrábanec od nějakýho frajera s felicii, střechu posral holub nejde umýt(asi špatá strava) super rezavé zimní kola a na léto pěkné hrnce. na kapotě vyvařený znak takže pro pozéry špatná správa. Auto má kundolap na mladé ženy (zase to není auto pro pedofila) prodám pouze auto kafe cigáro ani ta čubinka co to leští není v ceně možno po dohodě... Spěchám jinak vyměním do AAA za jízdní kolo POUZE SMS DÍK.
financ Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Ftipy moc vypravet neumim, ale poslední dobou se mi při čtení prim vlákna vybavuje tenhle starý vtipP. učitelka dá dětem hádanku-"Tak děti, slunce sem svítí pod úhlem 180 stupňů a dnes si půjdu koupit mléko. Otázka zní kolik je mi let?" Děti koukají, přihlásí se Pep..ek. "Paní učitelko Vám je 48 let." "Jak si na to přišel Pep..ku?????" "NO, mám doma bratrance a tomu je 24 a táta mu říká, že to je poloviční debil"
Filip.J Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Dnes se na internetech objevil tenhle překlad (kdo nezná originál, je tady) a mně hrozně sednul, podle mě je to přeloženo parádně
KFL Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Nevim, kam jinam to dat... Moty, ty sis koupil Damaska s vlastni rytinkou (Obrazek je z Damasko FB stranky) Upraveno 17. března 2015 uživatelem KFL
Alexion Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 tak tomu to neveriim ale ved nakoniec dobre ze je to v style nas zakaznik nas pan
gougy Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 ale ved nakoniec dobre ze je to v style nas zakaznik nas panPokud je tím zákazníkem Matt Groening nebo Bender, tak super
MJ. Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Haha.kurvy Upraveno 18. března 2015 uživatelem MJ.
Ondoni Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Nevim, kam jinam to dat... Moty, ty sis koupil Damaska s vlastni rytinkou (Obrazek je z Damasko FB stranky) To je stopro fotoshop. Podle mě neexistuje materiál, kterým by šlo D gravírovat!
KFL Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) To je stopro fotoshop. Podle mě neexistuje materiál, kterým by šlo D gravírovat! :D A jinak ... Upraveno 18. března 2015 uživatelem KFL
spineshank Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den, a jejich milenci se baví, co udělají s jejich popelem.První řekne: ?Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.Druhý řekne: ?Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře.A třetí řekne:?Můj Jirka byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel?..
Povidláček Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 To jsi mi připomněl podobný vtip Jde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat HIV testy, vyplní dotazník, odevzdá krev. Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: "Tak pane doktore, jak to dopadlo?!" Doktor: "No mám pro vás špatnou zprávu, testy jsou pozitivní". Chlápek je vyšokovaný a chce vědět, jestli fakt neexistuje nějaká metoda, jak by se mohl vyléčit. Doktor na něj: "...a vy tady píšete, že jste homosexuál?" Chlápek: "......no, to jsem." Doktor: ".....hm, tak to se dalo čekat! Ale mám pro vás pomoc: vezmete 2litry mlíka, necháte ho 2 dny na Slunci a pak to vypijete dohromady se 3 zkaženými vejci a 0.5 kg řádně odvětralým zelím. Tak to budete dělat 20 dní a zachráníte se !!!" Chlápek poděkuje a nadšeně odejde. Když je pryč, tak se sestra ptá: "Pane doktore, proč jste mu neřekl, že testy dopadly dobře?" Doktor: "Ať ví, na co se používá prdel, buzerant jeden!"
Honza.manta Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 To jsi mi připomněl podobný vtip Jde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat HIV testy, vyplní dotazník, odevzdá krev. Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: "Tak pane doktore, jak to dopadlo?!" Doktor: "No mám pro vás špatnou zprávu, testy jsou pozitivní". Chlápek je vyšokovaný a chce vědět, jestli fakt neexistuje nějaká metoda, jak by se mohl vyléčit. Doktor na něj: "...a vy tady píšete, že jste homosexuál?" Chlápek: "......no, to jsem." Doktor: ".....hm, tak to se dalo čekat! Ale mám pro vás pomoc: vezmete 2litry mlíka, necháte ho 2 dny na Slunci a pak to vypijete dohromady se 3 zkaženými vejci a 0.5 kg řádně odvětralým zelím. Tak to budete dělat 20 dní a zachráníte se !!!" Chlápek poděkuje a nadšeně odejde. Když je pryč, tak se sestra ptá: "Pane doktore, proč jste mu neřekl, že testy dopadly dobře?" Doktor: "Ať ví, na co se používá prdel, buzerant jeden!" Díky!!!
petr_cha Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Asi porucha, ale vypada to pekne :-)
Doporučené příspěvky