Tondaa73 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 @Povidláček....dlouhý ale dobrý... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 myslel sem, že tohle už vymizelo, evidentně ne:-)) Please contact Ken Adams on this Email: kenadams@qq.com for an inheritance funds transfer of 7.5M pounds, you have same last name with his late client. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Na FB na mě vybaflo toto a dost mě to pobavilo A 6 z 8 druhů peach přesně na FB mezi kámoškama mám a dokázal jsem zařadit! Děsivé... Je to dost dlouhý tak se omlouvám a místní cenzura to asi vypípá...kdyžtak je to na FB ve skupině "přiznání holek a kluků"mozna by ses mel zamyslet nad tim, jestli tam neprestat chodit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Na FB na mě vybaflo toto a dost mě to pobavilo A 6 z 8 druhů peach přesně na FB mezi kámoškama mám a dokázal jsem zařadit! Děsivé... Je to dost dlouhý tak se omlouvám a místní cenzura to asi vypípá...kdyžtak je to na FB ve skupině "přiznání holek a kluků" Celkem přesnej popis, řekl bych. lidi už dávno ztratili soudnost. Vkus nebo dokonce ohleduplnost je už úplně mimo.Ale moc rád bych si početl podobnou variaci na chlapy, protože těch šulinů, co naplňujou podobný kritéria, jsou mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Vono by si nemusel kolikrat chodit moc daleko?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Doufám ze to tu ještě nebylo.No jo, ale aj tie Seika sa po par hodinach "vybiju" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 No jo, ale aj tie Seika sa po par hodinach "vybiju" To mozna jo,ale k nastartovani jim staci podstatne min? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 to je dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Na mostě stojí chlap, na krku provaz, na konci provazu šutr.Ženská k němu běží a řve: počkejte, neskákejte, počkejte.Doběhne k němu, strči mu pytel od brambor: Tumáte, vemte sebou koťata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Clarkson je dobry!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 novej druh piva https://www.youtube.com/watch?t=62&v=SqWLojuk-tI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Výborný a přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 jen si neumim predstavit plnou knajpu ve ktery toci tohohle Heliáka 12tku : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ty vole to chci... čipmánkový pívo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 jen si neumim predstavit plnou knajpu ve ktery toci tohohle Heliáka 12tku : ))no ale zase na druhou stránku si představ jaký by to bylo kdyby ses snažil s někým třebas drsně pohádat..to by prostě nešlo...každej by se řehtal čemukoliv už by nebyly žádný drsný hospodský hádky a provokačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Neuvěřitelná pecka včetně kratšího videa níže.http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/televizni-kazatele Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 otevřete oči, všechno je jinak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 no ale zase na druhou stránku si představ jaký by to bylo kdyby ses snažil s někým třebas drsně pohádat..to by prostě nešlo...každej by se řehtal čemukoliv už by nebyly žádný drsný hospodský hádky a provokačky : ))to ovsem bude fungovat jen do dobry, nez tam pripadne nabehne hluchej a pekne nasranej boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 vanderBnechapem, alebo aspon neviem sa na tom az tak zasmiat( asi prilis pocujem tie zufale snahy dostat sa na vzduch pri umierani) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) vanderBnechapem, alebo aspon neviem sa na tom az tak zasmiat( asi prilis pocujem tie zufale snahy dostat sa na vzduch pri umierani) to je na adresu magorů, kteří celou událost zpochybňují jako vykonstruovanou Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky