Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

myslel sem, že tohle už vymizelo, evidentně ne:-))

Please contact Ken Adams on this Email: kenadams@qq.com for an inheritance funds transfer of 7.5M pounds, you have same last name with his late client.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na FB na mě vybaflo toto a dost mě to pobavilo :clap:  A 6 z 8 druhů peach přesně na FB mezi kámoškama mám a dokázal jsem zařadit! Děsivé... Je to dost dlouhý tak se omlouvám a místní cenzura to asi vypípá...kdyžtak je to na FB ve skupině "přiznání holek a kluků"

mozna by ses mel zamyslet nad tim, jestli tam neprestat chodit..

Odkaz ke komentáři

Na FB na mě vybaflo toto a dost mě to pobavilo :clap:  A 6 z 8 druhů peach přesně na FB mezi kámoškama mám a dokázal jsem zařadit! Děsivé... Je to dost dlouhý tak se omlouvám a místní cenzura to asi vypípá...kdyžtak je to na FB ve skupině "přiznání holek a kluků"

Celkem přesnej popis, řekl bych. lidi už dávno ztratili soudnost. Vkus nebo dokonce ohleduplnost je už úplně mimo.

Ale moc rád bych si početl podobnou variaci na chlapy, protože těch šulinů, co naplňujou podobný kritéria, jsou mraky.

Odkaz ke komentáři

jen si neumim predstavit plnou knajpu ve ktery toci tohohle Heliáka 12tku : ))

no ale zase na druhou stránku si představ jaký by to bylo kdyby ses snažil s někým třebas drsně pohádat..to by prostě nešlo...každej by se řehtal čemukoliv :cheers: už by nebyly žádný drsný hospodský hádky a provokačky :clap:

Odkaz ke komentáři

no ale zase na druhou stránku si představ jaký by to bylo kdyby ses snažil s někým třebas drsně pohádat..to by prostě nešlo...každej by se řehtal čemukoliv :cheers: už by nebyly žádný drsný hospodský hádky a provokačky :clap:

: ))

to ovsem bude fungovat jen do dobry, nez tam pripadne nabehne hluchej a pekne nasranej boxer :)

Odkaz ke komentáři

vanderB

nechapem, alebo aspon neviem sa na tom az tak zasmiat

( asi prilis pocujem tie zufale snahy dostat sa na vzduch pri umierani)

to je na adresu magorů, kteří celou událost zpochybňují jako vykonstruovanou

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...