Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

už tejden neslyším z tV, rádia, z netu z fb nic jiného...už mě to trochu krká...

vidíš, a přitom tady velice nic...stejně tak o uprchlících tu pořádně ve vlákně nic nejni...teda pokud nemá mít sloník skrytý význam....

Odesláno

vidíš, a přitom tady velice nic...stejně tak o uprchlících tu pořádně ve vlákně nic nejni...teda pokud nemá mít sloník skrytý význam....

trochu ot, ale sere mi, jak má kazdej tu touhu a potřebu se k tomu vyjádřit, ikdyz už je to tejden. příklad, včera koukam na fotbal LM a o pauze, místo toho aby rozebírali zápas, tak mluví 10min o limberskym, jak točil volantem. dnes zapnu rádio a znova.

o uprchlicich se mluví pořad, to chápu...stále je to probíhající problém, ktery asi jen tak neutichne....TOT vse

Odesláno (upraveno)

a právě proto mě pobavilo, že se k tomu někdo vyjádřil tak trochu jinak...zkus zrušit nebo omezit FB, na můj nervový systém to mělo nečekaně blahodárný vliv, když jsem ho típnul uplně

5538_f327.gif

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Taky je dobrý záměrně se v TV vyhejbat jakýmukoliv zpravodajství a a především pořadům typu 168 hodin, Reportéři ČT atd., je jich mraky. Tohle mě asi uchránilo před Chocholouškem. Ale ono stačí jen prolítnout titulky zpravodajskejch serverů, ani není zapotřebí číst obsah článků, a stejně je člověk tam, kde nechtěl bejt :crying_anim02: .

Odesláno

Taky je dobrý záměrně se v TV vyhejbat jakýmukoliv zpravodajství a a především pořadům typu 168 hodin, Reportéři ČT atd., je jich mraky. Tohle mě asi uchránilo před Chocholouškem. Ale ono stačí jen prolítnout titulky zpravodajskejch serverů, ani není zapotřebí číst obsah článků, a stejně je člověk tam, kde nechtěl bejt :crying_anim02: .

vono taky stačí to tak neprožívat

Odesláno

Letí dva balonky pouští a jeden říká: pozor kaktusssssssssssssssssssssssssssssss................. a druhý: kde ho vidíšššššššššššššššššššššššššššššššššššš...........................  :-)

Odesláno

Jasně, nafotím se, jak se opírám o nějaký dumper, eh, tlačím ho :-)

... tramvaj je fakt libovka, já ji tlačil, když jsem byl v montážní jámě pod ní a jen se pořádně opřel o nápravu (jeden wagón T3)´.

Ja musim dat za pavdu, odbrzdene kolajove vozidlo na rovinke naozaj nie je ziadny velky problem potlacit. Ked som bol pubertak tak k oblubenym kratochvilam patrilo roztlacanie stareho odstaveneho zeleznicneho vagonu tak aby narazil do ukoncovanieho zatarasu na slepej kolaji a pripadne sa "odrazil" nazad. S modernym vagonom to vsak nefunguje, ten sa po odpojeni od masiny sam zabrzdi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...