Povidláček Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Benda dobrej posledni SW ode me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Benda super;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Benda super, tohle je taky luxusní https://www.facebook.com/FunTube.sk/videos/208050289529374/?theater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Benda dobrej posledni SW ode me FB_IMG_1450351974746.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Hlavně jak Jágr vytáhl z tašky hokejku :-) to je trik :-)) Benda super;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ty nemáš skládací hokejku do kapsy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) No, já to psal, že zrovna jednu prodávám a byl jsem zrovna dneska řešit na poště, jak se posílá taková hokejka .-) edit: ale chápu, že Jágr bude mít něco extra :-) Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 ideální materiál pro naší vegan style kolegyni, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) to mi připomíná.. člověk na ulici dostane infarkt náhodný kolemjdoucí: "je tady někde doktor?"vegan: "Já jsem vegan." A tady ještě něco, hraje tam i vegetariánka.. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem roland0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Stewart = Star TrekCitat = Star WarsHarry = PotterGandalf = LOTR Stačí? Fajn. A vtip je kde? Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Fajn. A vtip je kde?Proč se ptáš mě? Já to jen vysvětloval Motymu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Proč se ptáš mě? Já to jen vysvětloval Motymu .Já jsem myslel, že jsi ten vtip pochopil. Mně připadají tyto obrázky poslední 3 stránky bez pointy. A to jsem ochotný akceptovat všechny formy humoru, i ten zde občas propíraný opravdu, ale opravdu hodně moc černý za hranou Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mně to vtipný připadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Já jsem myslel, že jsi ten vtip pochopil. Mně připadají tyto obrázky poslední 3 stránky bez pointy. A to jsem ochotný akceptovat všechny formy humoru, i ten zde občas propíraný opravdu, ale opravdu hodně moc černý za hranou Já ten vtip pochopil a zasmál jsem se. Pokud ty ne, tak nejsi správná cílová skupina. Nic víc, nic míň . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Já ten vtip pochopil a zasmál jsem se. Pokud ty ne, tak nejsi správná cílová skupina. Nic víc, nic míň .No já jsem to taky pochopil, ale nijak moc vtipné mi to nepřipadlo... Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 No já jsem to taky pochopil, ale nijak moc vtipné mi to nepřipadlo... Odesláno z mého VF-895N pomocí TapatalkA hned si o tom musel dát všem vědět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky