BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Kdybyste někdo chtěl doma měnit lunetu u bondovek, tak tady máte návod: Dobře on! Tím nožem měl vzít i zbytek prstů! Tohle se tak pěkným hodinkám nedělá.
lexa Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Hlavne ze bude mit novou vlozku lunety, ale dojebe tim nozem cely hodinky, krvacelo mi srdce kdyz vidim tyhle hodinare co se snazej usetrit za kazdou cenu, a tutove tam dava jeste nakej blackmarket vlozku, je to hnus
siwi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 nepřeju mu samozřejmě nic zlého, ale toto je tak k pláči až je to humorné
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Je to chcipak a vždycky byl. A abych se rovnou vyhnout osočení, tak priznavam, ze ja jsem nic nedokazal, zavidim mu, jsem malej cechacek a frustrat, nejsem kapitánem niceho, nikdy sem fotbal nehral, atd...............a presto mi tenhle hosik, kterej porad polehava, nikdy k srdci neprirostl. Nedved, Pobor, Smicer, Koller a i ten Baros pro me byli tahouni, ale tahle troska ne :-)
MR1990 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Ako sa povie černochovi čo riadi lietadlo ?Pilot ty rasista !
BenelliTree Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Klystyr a chinin na cestu a hned by mu to zase běhalo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Jsi moc přísný, Ferry.No dneska mam takovej blbej den, no. Ale chcipak to je :-)
long Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 No dneska mam takovej blbej den, no. Ale chcipak to je :-) Franto máš pravdu. Chcípák je tpo správné výstižné slovo. Psal jsme tady o něm o Rosoclém před týdnem a to byl číslo tri.Dnes poskočil o jedno místo je číslo DVĚ !Tedy je druhým hráčem na ostrovech , který je pod smlouvou a je nejvíce zraněný a vysedává, nebo polehává. :-)
vraby Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 nejsem kapitánem niceho, nikdy sem fotbal nehral, atd.Myslím,že jsi zvolený kapitán FESTINA týmu
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Myslím,že jsi zvolený kapitán FESTINA týmu Ty vole mas pravdu! Diky :-)Takze muzu pindat!
dieegoo Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Úkol zněl jasně - prostě tam ten interiér domaluj i kdyby to vypadalo sebeblbějc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Twl..já mám teda jenom základy poč. grafiky, ale tohle pustit do světa... ;-))
clockyclock Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 :-D :-D :-D .... jo a jinak fajn stranka :-P Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky