Step Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 První jsem chtěl napsat, že to žádný humor není, ale jinak než s humorem to už asi nejde brát Smekám před ním, že i v 35 se pořád dokáže namotivovat a vrátit do takové formy, že by to místo v sestavě Arsenalu měl. Škoda no..
gougy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Tenhle člověk může být dlouhodobě již jen v tomhle vlákně !Neměl by provozovat, žádný sport, vůbec žádný . :-((( http://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/745543-rosicky-si-v-sobotnim-zapase-poranil-sval-mimo-bude-az-sest-tydnu.html#hp-sezvíš jak musí mít drahý zdravotní pojištění?
long Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 víš jak musí mít drahý zdravotní pojištění? No hlavně ta pojišťovna co ho pojistila musí mít díky němu výrazně horší hospodářský výsledek.Jak píše STEP to je taky humor.Namotivovaný Rosický je v historických tabulkách nehrajících zraněných hráčů pod smlouvou myslím na třetím místě ! On je půl roku nemocný, potom hraje patnáct minut a bude zase půl roku nemocný. To ale není poslední rok, ale většinu jeho hráčské kariéry na ostrovech.
gougy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 On je půl roku nemocný, potom hraje patnáct minut a bude zase půl roku nemocný. To ale není poslední rok, ale většinu jeho hráčské kariéry na ostrovech. to docela zásadně míchá tabulkou nejlépe placených hráčů světa - v přepočtu na odehrané minuty zřejmě touží po korunce vítěze
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Vlastne to patri sem....(vzpomel sem si na tu historku po letech pri prochazeni vlakna o limitce Karla vs. slunecni hodiny) Byl sem kdysi s tehdejsi pritelkyni nekde na vylete a na štítě jednoho domu byly hezky udelane slunecni hodiny. Chvili jsme je obdivovali a pak slecna zcela vazne konstatovala, ze to maji nejak spatne udelane, kdyz jim tam chybi ukazatele od 22h do 6h ranni ...
straspol Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Vlastne to patri sem....(vzpomel sem si na tu historku po letech pri prochazeni vlakna o limitce Karla vs. slunecni hodiny) Byl sem kdysi s tehdejsi pritelkyni nekde na vylete a na štítě jednoho domu byly hezky udelane slunecni hodiny. Chvili jsme je obdivovali a pak slecna zcela vazne konstatovala, ze to maji nejak spatne udelane, kdyz jim tam chybi ukazatele od 22h do 6h ranni ....... blondýnka..?
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 tahle kupodivu ne...al eje fakt, ze byla mnohem krasnejsi nez chytrejsi...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 ...al eje fakt, ze byla mnohem krasnejsi nez chytrejsi... To já jsem taky.
Tittus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 To je chudák, ani jsem to nečet ve sportu, vždyť je to našinec a dojel nakonec druhej
gougy Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Občanský zákoník má dokonalé číslo paragrafu o církevním sňatku Emotikona grin § 666(1) Má-li být uzavřen církevní sňatek, musí snoubenci nejprve předložit oddávajícímu osvědčení vydané matričním úřadem, v jehož správním obvodu má být manželství uzavřeno. Osvědčení musí obsahovat potvrzení o tom, že snoubenci splnili všechny požadavky stanovené zákonem pro uzavření manželství. Od vydání tohoto osvědčení do sňatečného obřadu nesmí uplynout více než šest měsíců.(2) Byl-li uzavřen církevní sňatek, je oddávající povinen do tří pracovních dnů od uzavření manželství doručit matričnímu úřadu, v jehož správním obvodu bylo manželství uzavřeno, protokol o uzavření manželství s uvedením skutečností podle jiného právního předpisu.
petr_cha Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tyhle vtipy jsme delali na zakladce... A on to nekdo nakonec fakt postaví a zkusi na závodech :-) http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-cyklistika/258939/zlomovy-skandal-belgicanku-chytili-na-ms-s-motorem-v-kole.html
Liqid Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Mě pobavilo to její vymlouvání Motorizované kolo, které mělo stejný design jako její bicykly, prý patřilo jejímu kamarádovi. Ten ho při závodě zřejmě zaparkoval poblíž kamionu mechaniků. "Moji mechanici ho očistili a dali do kamionu. Museli si myslet, že to bylo moje kolo. Ale já nevím, jak se to stalo," hledala vysvětlení záměny Van den Driesschová. Mechanici určitě nepoznaní kolo, o které se starají a dávají ho dohromady Měla štěstí, že ten její kamarád nejezdil na skládačce, to by se jí asi moc dobře nejelo.
vraby Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Divnej patron člen km.kmk,za ty roky co jsem tady jsem se ještě nesetkal s takovou komunikací :-)
Hasič Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Čt 1 ted. Krimifilm Klan Sobotkovych! Že by to prasklo?
JAJA Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Čt 1 ted. Krimifilm Klan Sobotkovych! Že by to prasklo? Jojo, je to venku. V příštím díle se zřejmě dozvíme o příbuzenském vztahu našeho prezidenta se známým majorem.
Doporučené příspěvky