vietor007 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 (upraveno) no offense lidi jsou lidi to je jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2016 uživatelem vietor007
Potkan Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 No muj telefon ho taky nerozpozna, kdyz se na nej snazim zaostrit.. Holt splyva s pozadim :-)
Klotzman Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 No muj telefon ho taky nerozpozna, kdyz se na nej snazim zaostrit.. Holt splyva s pozadim :-) Není divu. Z toho obrázku úplně čiší snaha, aby to dopadlo přesně takhle.
Lobber Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 No tak teď jsem se smíchy komplet ze****al... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 No tak teď jsem se smíchy komplet ze****al...Jsem asi pomalejší. Co tě tak pobavilo?
cali Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 ...hmm, ze dospely muz sa k studiu takeho dokumentu vobec dostane?
spineshank Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Jsem asi pomalejší. Co tě tak pobavilo? Já to nechápu...tak si přidám taky,nějak jsem to nepobral.....
tommas4 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Když ukáže výstřih, má můj hlas! neříkej 2x https://www.google.cz/search?q=dominika+myslivcov%C3%A1&rlz=1C1KMZB_enCZ610CZ633&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOw6jVke7OAhXFshQKHWNHB3YQ_AUIBigB
MJ. Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 fakt sem zvědavej kolik dostane domča ve volbách hlasů.. z jiného soudkuZnámý plzeňský feťák se pobodal a tak se vyděsil, že před sebou začal utíkat
Trojan Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 fakt sem zvědavej kolik dostane domča ve volbách hlasů.. z jiného soudkuZnámý plzeňský feťák se pobodal a tak se vyděsil, že před sebou začal utíkat Ja znam kluka, kterej si dal lysohlavky, sel pres les po kolejich a najednou se tech koleji lekl. Jenze jak se jich bal a ty koleje byly na obou stranach tak furt bezel po ty trati a bal se je preskocit...
Klotzman Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Hm... a tyhle exoty pak dovezou holce do práce, crčí z nich krev, jsou agresivní a starej se, nikoho nezajímá že váží 40 kilo i s postelí, sanitář tam žádnej není, uklidňováka jim dát nesmí (páč se neví co s ním je a kromě toho na fetky to nezabírá) a krev po celé chodbě pak utírá taky sama, páč uklizečka to nesmí dělat (a kromě toho tam stejně není...).
clockyclock Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Když teď mají v Lídlu ten řecký týden, chtěl jsem si něco nakoupit na dluh, ale zavolali vedoucí a ta byla taky proti..
JaRooN Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Tys sebou neměl žádnou evropskou dotaci???
varjag Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Když teď mají v Lídlu ten řecký týden, chtěl jsem si něco nakoupit na dluh, ale zavolali vedoucí a ta byla taky proti..Tak ten je dobrej, dik :-))
Joe99 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 tohle mě dneska rozbilo a začínám shánět tu skříň ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky