Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sel jsem na ryby a nemel cigara. Se sebezaprenim jsem vzal synovi z kapsy krabicku. Za 3 hodky jsem chytil 2delfiny, 3 zraloky a 1 lochnesku.

Odesláno

"Jak hluboká je vagína?

Dost hluboká na to, aby v ní chlap ztratil rozum, sebeúctu, auto, dům, psa a polovinu úspor."

Ve skutecnosti je to cca 7-10cm.

Odesláno

Schválne, rozumie tomu niekto okrem košičanov, resp. niektorých slovákov...? Vysvetlím ak bude treba, mňa to teda pobavilo teraz ako už dlho nič.. :D :D čo to má inak ten cockot na ruke zase??

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

V skratke sú to naši politici, ktorí majú radi cocain, Raši je primátor mesta Košice a dnes je tu taká akcia, volá sa to "Biela noc" kedy bude v meste kopec rôznych svetelných predstavení, rôzne vystúpenia a pod... Navyše všetci traja sú v tej istej politickej strane, ktorú máme všetci tak veľmi radi takže... :D Dnes v Košiciach bude asi veľa snehu... :D A Breitle som myslel ako prvé no...

Odesláno (upraveno)

to je nějakej hlavolam?

OK, politiku nesleduješ. I když ... Ta kauza se táhne víc jak rok. :eek:

https://is.gd/VMi1ql

Zeman přesně věděl, že ten článek byl vlevo dole! Bravo! Ovšem spletl si tisk a hlavně autora!

Upraveno uživatelem taurus24
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...