Lobber Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) Ups ... A je to venku Skvělá dedukce ... Ale zajisté každému došlo, že to bylo myšleno globálně a ne konkrétně na přítelkyni XenomorfuseAle naběhl jsem si dobře, což je pravda Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem Lobber
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Jak už bylo psáno výše..............Z toho se nevykroutíš....
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Neboj, necham si to pro sebe, at se to ty nase nedozvi :-D
Lobber Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Neboj, necham si to pro sebe, at se to ty nase nedozvi :-Djsem rád, že jsi tak benevolentní
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Ovsem evokovali mi to jeden takovy stary: Příjde chlap k holičovi, že chce ostříhat. Holič je takový starý morous a vůbec má obzvláště špatný den, tak chlapa usadí a jen na něj zabrble, že nemá čas a že ho ostříhá učeň, načež zmizí někde dozadu.Učeň celý nervozní stříhá a najednou bodne chlapa nůžkama do hlavy. Chlap zařve, přilítne mistr a ptá se co se stalo:"Váš učeň mne bodnul do hlavy!"Mistr flákne učňovi jednu zleva a druhou zprava až to mlaskne a zařve: "Stříhej pořádně!". Pak flákne chlapovi a zařve: "A Ty se nevrť!". A zase zmizí vzadu.Chlap chvíli nevěřícně kouká a učeň zase stříhá. Najednou zase chlap zařve, přilítne mistr a ptá se co se stalo:"Váš učeň mne střihnul do hlavy!"Mistr flákne učňovi jednu zleva a druhou zprava až se zatřesou tabulky v oknech zařve: "Stříhej pořádně sem říkal!". Pak flákne dvě chlapovi a zařve: "A Tobě sem říkal, ať se nevrtíš!". A zase zmizí vzadu.Chlapík už ani nedutá a učeň stříhá dál, načež najednou šmik a na zem plácne ustřihnuté chlapovo ucho.Oba dva na něj nevěřícně koukají, načež chlapík povídá učňovi tichým hlasem:"Kurnik, kopni to ucho pod almaru, bo jak přijde mistr, tak nás zabije oba dva!"
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 jsem rád, že jsi tak benevolentní Chlapi musi drzet pri sobe
Rudykopalsson Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Chlapi musi drzet pri sobe Nevím chci se taky seznámit? Pošli foto. :-)
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Nevím chci se taky seznámit? Pošli foto. :-)Foto uz tady bylo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 A jo.... To by šlo, který dny má ještě volný?:-)
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Co ja vim? se ji bojim zeptat...
Rudykopalsson Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) :-) se radši neptej, já bych doma taky nejspíš nedostal propustku:-) Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem Rudykopalsson
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Mam dojem, ze bychom oba zazili polesku jak v narodnim divadle :-D
OndraTce Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Pobavil mě aktuální vtípek, kterej jsem ráno slyšel v autě: "Jestli se stane Donald Trump prezidentem USA, bude to poprvé v historii lidstva, kdy se bílý miliardář bude stěhovat do státního bytu po černošské rodině..."
clockyclock Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) tož tak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem clockyclock
Bert Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 .... uroven Dikobrazu osmdesatych let ...
VasekN Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Mně náhodou ten nekorektní humor chyběl :-) Začíná se to ale hodně zlepšovat :-)
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 :-D clockyclok... dobrý moc dobrý.
Jiří_99 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká:"Ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek":pondělí: oddych po víkenduúterý: příprava na pracovní denstředa: pracovní denčtvrtek: oddych po pracovním dnipátek: příprava na víkendsobota, neděle: víkendové volno.Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se:"A v tu středu se s tím tady budeme jako jebat do kolika?"
clockyclock Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Ovšem tohle se mi moooc líbí.. :-D (Týniště nad Orlicí) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Já jsem asi úplně blbej, ale nějak to nechápu.
Doporučené příspěvky