Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ups ... A je to venku :whistling:   :lol2:

Skvělá dedukce ... Ale zajisté každému došlo, že to bylo myšleno globálně a ne konkrétně na přítelkyni Xenomorfuse

Ale naběhl jsem si dobře, což je pravda  :frusty:

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Ovsem evokovali mi to jeden takovy stary:

Příjde chlap k holičovi, že chce ostříhat. Holič je takový starý morous a vůbec má obzvláště špatný den, tak chlapa usadí a jen na něj zabrble, že nemá čas a že ho ostříhá učeň, načež zmizí někde dozadu.

Učeň celý nervozní stříhá a najednou bodne chlapa nůžkama do hlavy. Chlap zařve, přilítne mistr a ptá se co se stalo:

"Váš učeň mne bodnul do hlavy!"

Mistr flákne učňovi jednu zleva a druhou zprava až to mlaskne a zařve: "Stříhej pořádně!". 

Pak flákne chlapovi a zařve: "A Ty se nevrť!". A zase zmizí vzadu.

Chlap chvíli nevěřícně kouká a učeň zase stříhá. Najednou zase chlap zařve, přilítne mistr a ptá se co se stalo:

"Váš učeň mne střihnul do hlavy!"

Mistr flákne učňovi jednu zleva a druhou zprava až se zatřesou tabulky v oknech zařve: "Stříhej pořádně sem říkal!". 

Pak flákne dvě chlapovi a zařve: "A Tobě sem říkal, ať se nevrtíš!". A zase zmizí vzadu.

Chlapík už ani nedutá a učeň stříhá dál, načež najednou šmik a na zem plácne ustřihnuté chlapovo ucho.

Oba dva na něj nevěřícně koukají, načež chlapík povídá učňovi tichým hlasem:

"Kurnik, kopni to ucho pod almaru, bo jak přijde mistr, tak nás zabije oba dva!"

Odesláno

Pobavil mě aktuální vtípek, kterej jsem ráno slyšel v autě: "Jestli se stane Donald Trump prezidentem USA, bude to poprvé v historii lidstva, kdy se bílý miliardář bude stěhovat do státního bytu po černošské rodině..."

Odesláno

Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká:
"Ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek":
pondělí: oddych po víkendu
úterý: příprava na pracovní den
středa: pracovní den
čtvrtek: oddych po pracovním dni
pátek: příprava na víkend
sobota, neděle: víkendové volno.
Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se:
"A v tu středu se s tím tady budeme jako jebat do kolika?"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...