Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky moc, uff, to se mi ulevilo, bal jsem se, ze jsem to nepochopil, no, asi uz v sobe nemam ten starej dobrej skolackej smysl pro humor  :eek:  protoze jsem si dle reakci fakt myslel, ze to ma hlubsi poselstvi  :lol2:

Odesláno (upraveno)

jako vtipnej docela byl, ale že by to byla zas až taková pecka, to si teda taky nemyslím. Hlavně je dost dlouhej. Ale souhlasím s tím, že je vtipnej hlavně kvůli tý slovenčtině   :)

Edit:

VintageLover: Kdyby mohl, tak si Kurt tu makovici prostřelí znova :D

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Traja kamaráti vylovia zlatú rybku. Ako to tak býva, každý dostane tri želania:

Prvý hneď vyhŕkne: "Chcel by som miliardu euro!". V sekunde mu zapípa mobil a na účte v banke má miliardu euro, tridsaťpäť centov.

Druhý sa zamyslí a povie: "Chcel by som byť najbohatší človek na svete!". Bums, v ruke drží certifikát o tom, že jeho netto hodnota je niekoľko sto miliárd eur.

Tretí sa uškrnie a hovorí: "Ja by som chcel, aby sa moja ľavá ruka vkuse točila dozadu." Rybka sa začuduje, ale okej, ruka sa mu krúti dokola.

"Počúvam druhé želania", hovorí rybka.

"Chcem mať za ženu tú najväčšiu šupu na svete!". Tak sa aj stane, zrazu je okolo neho omotaná strašná buchta a zamilovane na neho pozerá.

Druhý premýšľa a hovorí: "Chcel by som byť tak charizmatický a šarmantný, aby ma chcela každá žena na svete." . Tak je. Prvého žena sa v momente otočí na neho a žmurkne.

Tretí sa potmehúdsky usmieva a hovorí: "Chcem, aby moja pravá ruka vkuse rotovala dopredu!" Rybka si poškrabe plutvičkou hlavu, ale budiž, týpkovi sa točia ruky jak ventilátor.

Rybka prehovorí: "Dobre si to rozmyslite, toto je vaše posledné želanie!"

Prvý si pošrkiabe bradu a hovorí: "Chcem mať železnú imunitu, nikdy nič zlomené a byť úplne zdravý do konca života". Bum, jeho jebáky zmizli, skolióza nikde, zahodí okuliare a vybavené.

Druhý: "Chcel by som naveky mať 29 rokov, aby som nezostarol ani deň!"

Tretí sa udrbáva a hovorí: "Chcel by som, aby sa mi furt kyvkala hlava dopredu-dozadu jak retardovanému ďatľovi!".

Rybka už ani nepremýšľa a splní mu to, zatočí sa a zmizne.

Po rokoch sa všetci traja stretnú a referujú si, ako sa im žije.

Prvý neskrýva nadšenie: "Chalani, som zahojený na X generácií dopredu, vrátane najširšej rodiny. Doteraz som ani nezakašlal a tuto Ivana je v posteli jedna nenásytná štetka!!!"

Druhý pokýve hlavou: "Ja som založil niekoľko desiatok charít a ani sa to neodrazilo na mojich peniazoch. Pomáham svetu a som aj tak najbohatší široko ďaleko, plus ma ľudia lúbia. A hej, Ivana je celkom šupa v posteli, môžem potvrdiť..."

Obaja pozrú na tretieho, ktorý vchádza do miestnosti, kýve rukami jak ringišpíl a mykajúc hlavou hovorí:

"Chalani, ja som to asi dojebal... "

Díky, přesně tohle jsem potřeboval. Mám rázem krásný den. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Jestli jsi to musel kontrolovat, něco je špatně:-)

Si mně zabil :lol2:

Odesláno (upraveno)

Něco z Thajska, prej Nirvááána... :D

Já. starej pitomec, jsem ten klip pustil...úúúúapampadamůůůůaa...

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Já to pochopil tak, že v podstatě očekáváš vtipnou pointu ke konci vtipu v průběhu čtení a pak tě dostane, že někdy kdo dostane tři přání je naprostej blbec.

Odesláno (upraveno)

https://reality.bazos.sk/inzerat/67563651/Nadherny-byt-v-barokovom-style-v-centre-Bratislavy.php

"Ide o jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá nemá na Slovensku ani v blízkom zahraničí žiadnu konkurenciu. Veľkoryso riešená dispozícia ponúka 130m2 nádherného priestoru, kde zariadenie  a výzdoba začína pri ručne tkaných dobových kobercoch, cez starožitný nábytok a doplnky, textilné tapety na stenách, pozlátené štuky až po lustre z doby Márie Terézie. Zo vstupnej haly sa prechádza vľavo do spálne a vpravo na lodžiu, samostatné WC, samostatnú práčovňu a do salónu poskytujúcom aj komfort súčasnej doby ? zabudovanú veľkoplošnú 3D televíziu a Hi-Fi zostavu. V salóne, ktorý poskytuje luxusné posedenie  sa nachádza aj pracovňa a biokrb. Zo salónu je priechod do jedálne vybavenej originálnym porcelánom a príbormi. Kuchyňa je vybavená všetkým potrebným vrátane dobového riadu. Pracovné dosky sú z mramoru, ktorý je tiež použitý  v kúpeľni s oknom, vybavenej vaňou aj sprchovým kútom. Klimatizovaný byt s vlastným kúrením a ohrevom vody sa nachádza na piatom podlaží zo šiestich, dom disponuje novým výťahom. "

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odesláno

Vzhledem k tomu, ze aktualne chybi v CR  tisice ridicu (nejpesimistictejsi cisla odhaduji az 30k), asi bude takovych akci pribyvat. Uz berou fakt skoro kazdeho.

U nas uz bezi kampan ve stylu: Mas ridicak aspon skupiny B? tak pojd k nam, zaridime ti autoskolu a jdes ridit autobus. (DP Ostrava).

Návštěvník YPO
Odesláno

u DP se tohle přes léto dělo taky (z B na D), nicméně síto je velmi jemné a kdo na to nemá tak prostě neprojde i přes nedostatek řidičů .... "okresní" špeditéři toto neřeší .... tam se to nese v duchu máš řidičák? a trochu vidíš? tak tě berem ....

Odesláno

Ja do toho Burger Kingu chodim tak 3x tydne rano na kafe, kdyz jsem tam prisel poprve po te akci tak jsem suverenne pronesl " Co mate s tou ceduli? To se vam tam snazil vytocit autobus ne?" a pak jsem chvilku nemohl pochopit ze si ze me nedelaji srandu...

Jo a nejen ze sundal tu svetelnou ceduli, ale na druhe strane je sraz do ktereho vyryl predkem brazdy jak kdyby jel s kirovcem :-)

Odesláno

Bratislava? Ja bych podle fotek hadal spis Buchlovice. Zamek, pod hradem Buchlov.

Tak takhle se zije na slovensku! A to hrajou na city a chtej slevy!

Odesláno

Vtip super! Hned jsem ho řekl svojí a její reakce: já to nechápu... Tak já nevím, asi máme jiný smysl pro humor.

Ja ho rek pani a vona na toho ventilatora povida: "Chudak...." a hrozne ho litovala. Jinak asi za me tady vtip roku. :D

Moje pani se taky nesmala, tak jsem ji predved toho tretiho a porad se nesmala. Fakt jsou divny

Já to svojí ani nečtu, byla by to marná ztráta energie.

Moje žena z toho měla asi dvouminutovej záchvat. Jak to tak čtu, asi mám dvě dcery s chlapem :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...