odjinud Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 V Abánii bylo prej auto jen na povolení, po pádu režimu tam zase prej zkrachovala většina hromadný dopravy a Albánci si chtěli vynahradit dobu bez aut, no a který auto, že je nejlepší? Mercedes! Že je 10-20 let starej, to už nehraje roli...
brownwld Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Vojta Štajf me svezl na Barumce ve fabii R5 na shakedownu, super zazitek
tommas4 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A gde je kuwa pointa jako? Vosum minut na to čumim a?
spineshank Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A gde je kuwa pointa jako? Vosum minut na to čumim a? no nakonec mu to auto sehnal přeci
organic Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 (upraveno) Do servisu, kde je to natočený, jezdím se svou Oktávkou. Upraveno 15. března 2017 uživatelem organic
M10 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A gde je kuwa pointa jako? Vosum minut na to čumim a? No třeba? že z toho Čtvrtníček zůstal Štajf .... No ono je to sice vtipné, ale v zásadě jde o prezentační video na novou sezonu racing teamu...takže to je celá pointa
tommas4 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Už jsem se lekl že jsem pomalejší.
SCIFI Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Už jsem se lekl že jsem pomalejší.nejsi. To video je dlouhý a blbý.
spineshank Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 No třeba? že z toho Čtvrtníček zůstal Štajf .... No ono je to sice vtipné, ale v zásadě jde o prezentační video na novou sezonu racing teamu...takže to je celá pointa přesně tak,je to sice propagační video týmu,ale Čtvrtníček to zahrál jak v Monte Karlo......sedí mu tyto role.
tommas4 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A přitom mi to ani nepřišlo nijak vtipný.
SCIFI Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A přitom mi to ani nepřišlo nijak vtipný.uměle a blbě naroubovaný. Takový to zadání "když funguje montekarlo tak udělejte stejnou reklamu" a je to strašný. Dialogy jak když se baví retardi.
tommas4 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Na chodbě jednoho školského zařízení jsem narazil na nástěnce na seznam svátků,17. listopad je jasný, a 18 je vyhlášen dnem boje za ředitelské volno krása něchtěného, ale téhle škole budu fandit, nebojí se podprahově apelovat na své vedení
African Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Mě pobavil Kazma a Justin Bieber To je docelá masáž...https://www.stream.cz/onemanshow/10016403-novy-dil-plny-neuveritelnych-zvratu-skoncil-zalobou-justina-biebera
Jiří_99 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Teď jsem to dokoukal. Kazama je drsoň. Fakt pobavilo!
Dimmu Borgir Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Učitelka zadala svým žákům 5. třídy úkol. Zjistit od rodičů příběh s ponaučením na konci. Druhý den ve škole děti vyprávějí své historky.Katka říká: Můj tatínek je farmář a chová slepice kvůli vejcím. Jednou jsme je v košíku vezli do obchodu na předním sedadle, když v tom jsme nabourali, košík vyletěl a vajíčka se rozbila. " A ponaučení?", ptá se učitelka."Nedávej všechna vejce do jednoho košíku."Dobře", říká učitelka, teď Lucka." Naše rodina má taky farmu. Ale chováme slepice kvůli masu. Měli jsme jednou tucet vajec, ale vylíhlo se nám jen 10 kuřat. A poučení je - nepočítejte slepice, dokud se nevylíhnou." To je pěkný příběh", říká učitelka,"Pepíčku, jaký máš příběh ty?""Ano paní učitelko, můj tatínek mi řekl příběh o strýčkovi Liborovi. Strýček Libor byl s paragány v Kosovu a jeho vrtulník to jednou dostal. Musel nouzově přistát na nepřátelském území a jediné co měl byla láhev Slivovice, kulomet a mačeta. Než dopadl na zem, vypil lahev Slivovice, aby se nerozbila a pak přistál přímo mezi stovkou povstalců. Zabil jich 70 kulometem než mu došly náboje, potom zabil dalších 20 mačetou než se mu zlomila čepel a zbytek zabil holýma rukama.""Svatá dobroto", zděsí se učitelka, "a jaké ponaučení ti tatínek řekl z tohoto hrůzného příběhu?""Neser strejdu Libora, když je nalitej."
Kristian.nov Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Mě pobavil Kazma a Justin Bieber To je docelá masáž...https://www.stream.cz/onemanshow/10016403-novy-dil-plny-neuveritelnych-zvratu-skoncil-zalobou-justina-bieberaJe to sice kokot, ale má něco do sebe
T1000 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 :-DSuper Chodím kolem něj každý den, ale jmenuje se jinak.
Doporučené příspěvky