Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslíš klasický výběr z pražského telefonního seznamu "Nudil, Procházel, Hodnotil, Prohlížel, Nabízel, Přemlouval, Nedostal, Přecechtěl, Přemluvil, Jásal, Pozval, Odemknul, Ukázal, Pohladil, Svlékal, Našel, Rozepnul, Vyndal, Nasadil, Vrazil, Přitisknul, Vrtěl, Hekal, Potil, Obracel, Dodělal, Oklepal, Otřel, Zastrčil, Vstal, Vysmál, Neplatil, Radoval, Svědil, Štípal, Zjistil, Polekal, Dozvěděl, Léčil, Mazal, Natíral, Sušil, Nadával, Rozhněval, Uřezal, Zahodil":death:

Odesláno

Myslíš klasický výběr z pražského telefonního seznamu "Nudil, Procházel, Hodnotil, Prohlížel, Nabízel, Přemlouval, Nedostal, Přecechtěl, Přemluvil, Jásal, Pozval, Odemknul, Ukázal, Pohladil, Svlékal, Našel, Rozepnul, Vyndal, Nasadil, Vrazil, Přitisknul, Vrtěl, Hekal, Potil, Obracel, Dodělal, Oklepal, Otřel, Zastrčil, Vstal, Vysmál, Neplatil, Radoval, Svědil, Štípal, Zjistil, Polekal, Dozvěděl, Léčil, Mazal, Natíral, Sušil, Nadával, Rozhněval, Uřezal, Zahodil":death:

:lol2: :lol2: :lol2:

:speak_cool:

Bože, to se spaměti nenaučím a předčítat to ve společnosti je blbé...

Odesláno

Potkají se takhle dva. "Ani se mě nezeptáš, jak se mám?" "Jak se máš?" "Ani se neptej...

To je opak toho jak se potkají dva v roce 1970:

"Jak se máš?"

"Skvěle!"

"Hm, tak to musíš být pěkná svině!"

Odesláno

jeden vostrej

Manželka rodí v nemocnici a manžel se na ní za oknem s láskou dívá. Za chvíli přijde sestřička k oknu s novorozencem a praští s ním o sklo tak, až se celé rozplácne o sklo.
Manžel nevěřícně kouká za oknem. Sestřička za ním přijde a povídá: 
"To byla prdel, ono už bylo stejně mrtvé!"

Odesláno

V porodnici nefunguje váha, tak sestřička zabalí novorozeně do deky a jde s ním přes cestu k řezníkovi, aby jí ho zvážil.

Řezník vezme balíček a odejde dozadu. Za chvíli se vráti, položí na pult dva balíčky a povídá "je toho tři a půl kila, hned jsem vám to vykostil".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...