Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Paní učitelka říká na konci školního roku:"Tak děti, kolik řeknete o prázdninách sprostých slov, tolik donesete kamínků." Je po prázdninách a učitelka se ptá:"Aničko,kolik máš kamínků?" Anička odpoví:"Nula." Paní učitelka jí pochválí a ptá se Honzíka:"Kolik máš ty kamínků?" Honzík odpoví: "Dva." Paní učitelka říká:"To se budeš muset polepšit!" Najednou se rozvalí dveře a Pepíček zařve: "BACHA PÍ_ČO, VEZU ŠTĚRK..

Odesláno

?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.?

?Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"

?Ale my vyrabime kladiva, ty vole."

to je hnusný.................. :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

?Hele, asi bychom nemeli nase vyrobky testovat na zviratech.?

?Ale co, kazda kosmeticka firma to dela"

?Ale my vyrabime kladiva, ty vole."

:)

To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude:

Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. 

A ještě jeden podobný:

Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru.

Odesláno

:)

To mi připomnělo můj oblíbený, který už tu ale asi bude:

Když Miley Cyrus nahá olizuje kladivo, tak je to prý "UMĚNÍ". No když jsem to naposledy udělal já, tak jsem prý "OPILÝ" a mám okamžitě opustit Hornbach. 

A ještě jeden podobný:

Můj penis byl deset minut v guinessově knize rekordů, pak mě bohužel vyhodili z Neoluxoru.

Knizni jsem neznal a vybornej :-D
Odesláno (upraveno)

Gres: nejlepší vtip za poslední dobu. Řežu se jak blbec a tečou mi slzy :D

Martě Kubišové, Zdenkovi Srstkovi a ostatním se tímto omlouvám :)

P.S. Ještě omluva krtenkovi.

Upraveno uživatelem Mari
Odesláno

To je "ze zivota". Kolikrat ja takhle tahal zenu do koupelny, zaviral dvere a kdyz uz byla cela dychtiva co ze se tam bude dit, vrazil jsem ji ruku s hodinkama pred oci a cely radostny hulakal divej na to, jak paradne sviti!

Nevim proc, ale obvykle mou radost nesdilela...

Odesláno

Mladý student moravského katolického gymnázia je předvolán k panu představenému biskupovi. Ten se na něj mile podívá a osloví ho:

"Odkaď si chlapče."

Student odpoví: "Ja su z Brna, otče."

Biskup: "Ale já jsem se tě na nic neptal, chlapče."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...