Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednou tolik.

Si pamatuji dobu před desíti lety, kdy tu někoho málem ukamenovali, že chtěl za NOS chrom pouzdro na PS1 včetně korunky 4500,-.

A dneska .. ?

Odesláno

Přesně, jestli motorovej prostor vypadá jako zbytek, ten žigul si svýho kupce najde bez potíží. 

Motorovej prostor je na 17. fotce toho inzerátu. Na 16. je vidět RZ, kdyby sis chtěl něco prolustrovat ;-)

Odesláno

Motorovej prostor je na 17. fotce toho inzerátu. Na 16. je vidět RZ, kdyby sis chtěl něco prolustrovat ;-)

Nojo, jsem to přelistoval, asi. Každopádně celý pěkný, o tom žádná.

Odesláno

Vtipné je to, že za starou popelnici chce někdo tolik peněz. Kdyby to byl nějaký unikát, tak OK. Ale za tuctovku, kterých se vyrobily mraky (byť v dobrém stavu), je to prostě mimo. Další dotaz? :)

Odesláno (upraveno)

Přesně tak, ono se stačí podívat na popis a je jasné kdo je tady mimo.

"Vůz po nadšenci a sběrateli - po provedené renovaci: nově postavený motor, nový lak, ošetřený podvozek, k vozu původní dokumentace - tech. průkaz, záruční knížka, dobové SPZ."

Edit: aha, to jsi ty co mu připadne děsně humorné že má někdo překlep v ceně na eshopu,

nebudeš náhodou nějaká mutace maxipsa nebo tak něco?

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Mimo jsi ty. VW T1 se vyrobilo taky spousta a za zachovalý kus dáš dnes miliony. VW Brouk to samý.

Na druhou stranu T1 i Brouk jsou něčím přelomové, povedené auta. Navíc jsou známé po celém světě. To nejde moc srovnávat. Nějakou cenu to u nás asi má, ale taky tomu moc nerozumím.

Doběhne uřícený chlap k pohovoru u Českých drah:

?Promiňte, omlouvám se za zpoždění??

- ?Jste přijat!?

Odesláno
Kellner se vrátí z Číny a říká Babišovi....

Já v té Číně vydělal tolik peněz, že si teď můžu koupit celý Česko......

Babiš:   ale já ho neprodávám..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...