Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásná blondýnka v minisukni, pod kterou je "naostro", si u baru dá kávu.

Dopije a zavolá číšníka, aby zaplatila: "Mám malou černou..."

"To se nedá přehlédnout." říká číšník.

"A stojí?" "Ano, všem okolo!" odpoví číšník.

Odesláno
Kde udelali soudruzi z JLC chybu?

To bude nejaka mejlka panove, soudruzi neudelali chybu. To je strojek pro novy vanocni trhak firmy Jaeger LeClause, model X-Mas Santa Miniclock. Je to takova manazerska alternativa cokoladoveho adventniho kalendare pro deti. Cokoladovym potesenim je zde ovsem rezerva chodu 576 hodin, tedy prave 24 dni. Staci tedy prvniho prosince natahnout a do Vanoc ma pan reditel o zabavu postarano. Abych ukojil vasi zvedavost, v jakem ze vychytanem luxusnim pouzdre bude tenhle skvostny kalibr odpocivat, prikladam jeden z prvnich skecu designerskeho tymu...

post-1770-1226321155.jpg

Odesláno

Kolega si teď koupil novou Fabii a očividně jim tam chybí technik na pošlapání kapoty. Nad jedním světlem mezera nulová a nad druhým tam jde strčit ruka. U trabanta se aspoň snažili to pomlátit a pošlapat, u škodovky se s tím asi nehodlají obtěžovat. Já bych to reklamoval ale já holt nejsem typickým škodovkářem. Trabík byl prima vozík, co ten podvozek snesl v zatáčkách bylo k neuvěření.

Odesláno

Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvý. Motorkáři se ho zželí a opatrně ho odveze domů. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdraví. Ptáček se za několik dnů skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidí mříže, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a říká: "Ty vole, já ho zabil!

Odesláno (upraveno)
Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvý. Motorkáři se ho zželí a opatrně ho odveze domů. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdraví. Ptáček se za několik dnů skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidí mříže, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a říká: "Ty vole, já ho zabil!

:lol2:

Komarno komarom taky nema chybu :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno (upraveno)

Aneb kdyz pichnete do vosiho hnizda:D

Upraveno uživatelem Onyx
Odesláno
Aneb kdyz pichnete do vosiho hnizda:D

Jé krásně vidět, jaký jsou operátoři jen roboti. Bohužel.

Taky jsem kdysi dělal operátora (u jedné začínající společnosti Český mobil :) ). Ve chvíli, kdy začali chtít aktivní telemarketing, jsem okamžitě odešel.

Odesláno
Jé krásně vidět, jaký jsou operátoři jen roboti. Bohužel.

Taky jsem kdysi dělal operátora (u jedné začínající společnosti Český mobil :) ). Ve chvíli, kdy začali chtít aktivní telemarketing, jsem okamžitě odešel.

Njn to se neda nic delat, byl to jen mladej kluk co si o prazdninach chtel vydelat nakou tu kacku. Jen ten chlap se choval jak hovado, ten kluk si takovou reakci nezaslouzil. On je jen pesak. Kdyz chci nekoho servat, tak si necham zavolat odpovednyho cloveka a nebudu rvat na kluka, kterej tam jen dela svoji praci....

Odesláno
Njn to se neda nic delat, byl to jen mladej kluk co si o prazdninach chtel vydelat nakou tu kacku. Jen ten chlap se choval jak hovado, ten kluk si takovou reakci nezaslouzil. On je jen pesak. Kdyz chci nekoho servat, tak si necham zavolat odpovednyho cloveka a nebudu rvat na kluka, kterej tam jen dela svoji praci....

To jo, ale z pohledu zákazníka je to jedna firma, choval se jen podle svých zkušeností, prostě nespokojenej. A jedno z komunikačních pravidel operátora je projevení pochopení. Myslím, že tohle byl opravdu jen nějakej brigádník, kterej má jen naučený fráze, co musí odříkat. Jako robot :) A tím, že mu to položil, si toho zákazníka nezískal a ani firma ho už nikdy nezíská.

Odesláno
To jo, ale z pohledu zákazníka je to jedna firma, choval se jen podle svých zkušeností, prostě nespokojenej. A jedno z komunikačních pravidel operátora je projevení pochopení. Myslím, že tohle byl opravdu jen nějakej brigádník, kterej má jen naučený fráze, co musí odříkat. Jako robot :) A tím, že mu to položil, si toho zákazníka nezískal a ani firma ho už nikdy nezíská.

Nas zakaznik nas pan, tot pojem, kterym se jen tak nekdo neridi:)... Ale jsou i spokojeni zakaznici, napr. ja :thumbsup_anim: at uz jedna, druha ci treti telekomunikacni spol. se ke mne chovali vzdy vstricne, ba dokonce po prestehovani kde nebyl signal, mi navrhli prestup ke konkurenci. Zrusili smlouvu, penale nechteli a rekli, ze doufaji v pripadnou dalsi spolupraci. Ale kdyz tak posloucham sve okoli, tak jsem asi jedinej kdo ma toto stesti :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...