Pavelpu27 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Uznávám, že to je asi divný, ale dycky mě se*e, když je na těhle fotkách někdo koho neznám. V tomhle případě mám na mysli toho pána s helmou.Tak aspoň žes poznal, že ta divná čepice se jmenuje helma, viď?
Lynx12 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Uznávám, že to je asi divný, ale dycky mě se*e, když je na těhle fotkách někdo koho neznám. V tomhle případě mám na mysli toho pána s helmou.Taky nepoznám všechny podle ksichtu, ale Gudase by měl poznat každej fanda českýho mančaftu... :-)
warann Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Jo tak to jo, dík. Problém bude asi v tom, že nejsem ten fanda. Upraveno 21. května 2019 uživatelem warann
colommbo Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Taky nejsem fanda, ale Gudase jsem poznal. Akorátže zase nevim, koho že je to vlastně škoda a proč...?
noviisek Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Ale ze to je hokejista by taky mohlo stačit, ne?
Jsilver Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na oslavu. Rozsvítilijsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou avyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxík. Taxipřijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka,kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu.Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama,snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku a já jsem vběhldo domu, abych vyhnal kočku z domu na dvůr. Kočka mi ale vyběhla do patra ajá jsem musel běžet za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla,aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Řekla proto taxikáři, žese hned vrátím, že jsem jen šel dát dobrou noc její mámě (mé tchýni). Popár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Promiňte, že mi totrvalo tak dlouho", řekl jsem když jsme se rozjížděli. Ta kurva seschovávala pod postelí. Musel jsem ji píchat do prdele věšákem, aby odtudvylezla! Snažila se mi utéct, tak jsem ji popadl pod krkem. Pak jsem jiještě musel zabalit do deky, aby mě ta svině nepoškrabala. Ale - podařilose! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvůr! Doufám, že sezase nevysere u dveří!" To ticho v taxíku bylo okouzlující... Sent from my iPhone using Tapatalk
Alex77 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 "Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždy když je tam sama,snaží se sežrat andulku"
Návštěvník YPO Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 po ránu sem se od srdce zasmál https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=cLExBJ6Xexw
Lynx12 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na oslavu. Rozsvítili....
Frostie Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Léééo Gůdas!sice tohle je Radek ale jinak dobrý. Leo byl táta.
Návštěvník Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 po ránu sem se od srdce zasmál Kurvy ti novináři, podle mě jim úplně zkazil výlet
sibirnaya Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 po ránu sem se od srdce zasmál https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=cLExBJ6Xexwja se na to fakt vyseru..
shaggy Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Zhadzovat ich zo skal, darmozracov! Sent via IPoAC
Klotzman Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Dyk řikal, že si to sami zaplatili, hotel, letadlo, šecko.... Vy jim jako nevěříte, jo?
Doporučené příspěvky