Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nikdy jsem se na autě nemstil, ač se mi jeden na autě pomstil dooost nehezky. Chtěl jsem mu dát oko za oko, ale ve finále jsem neměl koule. Je mi to proti srsti se mstít na autech. Za to co mi udělal mi kamarád poradil PU pěnu a výfuk a nebo propíchaná plechovka odstraňovače laku. Vše na vteřinu. Výsledek strašnej.

Ale jako solidní pomstu bych klidně volil máznout nebo odložit syreček na torpédo pod stěrače, kde si většina aut bere vzuch. Větší zrůdnost tam je rozbít vejce, vylít mléko....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dam to sem, ackoliv ani nevim zda je to jako vtipny... kazdopadne tenhle clovek je fakt uplne vystrelenej ... vypada to na 5gr denne;-) nebo nevim...;-)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ondracek-je-naduty-a-budu-ho-i-nadale-urazet-hraji-si-s-myslenkou-ze-jsme-meli-komunisty-postavit-mimo-zakon-rika-novotny-80255?dop-ab-variant=1&seq-no=1&source=hp

Odkaz ke komentáři

No... Novotný je... extrémní exhibicionosta? ... moc ho nemusím...nicméně to co předvedl Ondráček, bych možní taky nazval vlastizradou.... koneckonců, je to kovanej bolševik... stále nechápu, jak tohle může v dnešní době být poslancem...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...