911 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Uz jsi nekdy videl zivy klavir? Jo? Pak chci vzorek te travy, mas asi dobry zdroj. . . . * kořicové lívance s horkými malinami a ořechovou zmrzlinou * Káva & vánoční cukroví Cena: 1912,- Kč / živý klavír po celý večer Zpívaly se duety muž ? žena při živém klavíru. Vyhovuje mi prostředí, vybavení (včetně "živého" klavíru Petrof !) a Martin Hejl. Petr Hanzlík - skladatel, dramaturg, hud. režisér a producent, zpěvák písní jazzových a prezident spolku Blue Season Art Agency tak nevim, asi vsichni hulime stejnou travu no
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 to je stejný,jako "teplý" chléb.....už jste někdo někdy viděl teplej chleba?????
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 to je stejný,jako "teplý" chléb.....už jste někdo někdy viděl teplej chleba????? Jako chleba homosexuála?
marosh Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Vidím, že jsem rozpoutal lingvistické inferno...
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 uznávám....je to hloupé......když mně to naskočí,když někdo vykřikuje,že je ten chleba teplej........chleba je buď čerstvej,nebo není . To je to samé,jako když se někdo optá,kdo je nejvíc EMO. Chleba.... Proč??? Protože se řeže a má dvě patky........
Jay Doll Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 -Co jíš k snídani? - Jedině čerstvý teplý a nejvíc Emo!
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Když jsem dělal kdysi dávno elektrikáře, tak tam byly živé a mrtvé vodiče...
New X-Bob Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Mě přijde živý klavír fajn. Když tam bude živá hudba, to už znamená, že je tam živej klavírista u klavíru a k tomu dirigent. A to už je moc lidí a do shospody se pak nevejdem EMO chleba je super název díky
PavelK Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 uznávám....je to hloupé......když mně to naskočí,když někdo vykřikuje,že je ten chleba teplej........chleba je buď čerstvej,nebo není . Co je divnýho na teplým chlebu? Když se vytáhne z pekárny, tak je prostě teplej. Čerstvej samozřejmě taky, ale to není to samý. Za čerstvej se dá považovat ještě nějakou dobu po vychladnutí.
JiříR Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Co je divnýho na teplým chlebu? Když se vytáhne z pekárny, tak je prostě teplej. Čerstvej samozřejmě taky, ale to není to samý. Za čerstvej se dá považovat ještě nějakou dobu po vychladnutí. Todle taky nechápu, proč by mělo být divný "teplý chleba", čerstvý nikdy neznamená teplý.... Taky si rád koupím ještě teplý chléb nebo nějakou bagetu Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem JiříR
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Todle taky nechápu, proč by mělo být divný "teplý chleba", čerstvý nikdy neznamená teplý.... Taky si rád koupím ještě teplý chléb nebo nějakou bagetu Nojo, ale bageta když je teplá tak je lesba..bacha
New Milis Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tady to žije, úplně mám křeče.
Karlos Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 ty po teplým chlebu někdy bývají.
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tady to žije, úplně mám křeče. Máme se hádat jako v jiných vláknech? Tak aspoň fakt blbě kecáme, no....
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Co je divnýho na teplým chlebu? Když se vytáhne z pekárny, tak je prostě teplej. Čerstvej samozřejmě taky, ale to není to samý. Za čerstvej se dá považovat ještě nějakou dobu po vychladnutí. to je fuk......
tombed Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Muž musí mít vždy to co chce........ Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a zařve: "Všichni na zem! A pokladní ke mě!" Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepnul zip, vytáhl přirození a řekl: "Kuř!" Pokladní usilovně a dobře kouří. V tom si lupič strhl masku a říká: "Ahá!! Tak přece to jde!! A doma my nemůžeme!! Doma nám je to protivný...!!!"
marosh Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Jelikož zima ne a ne přijít, tak vyzývám tohoto Anděla sněhu, ať už zasáhne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Maroshu to byla sázka ve Val Gardeně???
KFL Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tohle je slušná aplikačka/hra .. - http://en.akinator.com/. Zatím mi to uhádlo úplně všechny, na který jsem myslel, a to včetně p-hereček a postav z knih či filmů. Přitom "džin" pokládá naprosto zdánlivě nesmyslný otázky (hlavně při pokusech kolem 30. či 40. otázky).
Doporučené příspěvky