Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Uz jsi nekdy videl zivy klavir? Jo? Pak chci vzorek te travy, mas asi dobry zdroj.

.

.

. * kořicové lívance s horkými malinami a ořechovou zmrzlinou

* Káva & vánoční cukroví

Cena: 1912,- Kč / živý klavír po celý večer

Zpívaly se duety muž ? žena při živém klavíru.

Vyhovuje mi prostředí, vybavení (včetně "živého" klavíru Petrof !) a Martin Hejl.

Petr Hanzlík - skladatel, dramaturg, hud. režisér a producent, zpěvák písní jazzových a prezident spolku Blue Season Art Agency

tak nevim, asi vsichni hulime stejnou travu no

Odesláno

uznávám....je to hloupé......když mně to naskočí,když někdo vykřikuje,že je ten chleba teplej........chleba je buď čerstvej,nebo není .

To je to samé,jako když se někdo optá,kdo je nejvíc EMO.

Chleba....

Proč???

Protože se řeže a má dvě patky........

Odesláno

:D

Mě přijde živý klavír fajn. Když tam bude živá hudba, to už znamená, že je tam živej klavírista u klavíru a k tomu dirigent. A to už je moc lidí a do shospody se pak nevejdem :)

EMO chleba je super název :lol: díky

Odesláno
uznávám....je to hloupé......když mně to naskočí,když někdo vykřikuje,že je ten chleba teplej........chleba je buď čerstvej,nebo není .

Co je divnýho na teplým chlebu? Když se vytáhne z pekárny, tak je prostě teplej. Čerstvej samozřejmě taky, ale to není to samý. Za čerstvej se dá považovat ještě nějakou dobu po vychladnutí.

Odesláno (upraveno)
Co je divnýho na teplým chlebu? Když se vytáhne z pekárny, tak je prostě teplej. Čerstvej samozřejmě taky, ale to není to samý. Za čerstvej se dá považovat ještě nějakou dobu po vychladnutí.

Todle taky nechápu, proč by mělo být divný "teplý chleba", čerstvý nikdy neznamená teplý.... Taky si rád koupím ještě teplý chléb nebo nějakou bagetu

Upraveno uživatelem JiříR
Odesláno
Todle taky nechápu, proč by mělo být divný "teplý chleba", čerstvý nikdy neznamená teplý.... Taky si rád koupím ještě teplý chléb nebo nějakou bagetu

Nojo, ale bageta když je teplá tak je lesba..bacha :)

Odesláno

to je fuk...... :)

Odesláno

Muž musí mít vždy to co chce........

Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a zařve: "Všichni na zem!

A pokladní ke mě!" Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepnul

zip, vytáhl přirození a řekl: "Kuř!" Pokladní usilovně a dobře kouří.

V tom si lupič strhl masku a říká: "Ahá!! Tak přece to jde!!

A doma my nemůžeme!! Doma nám je to protivný...!!!"

Odesláno

Tohle je slušná aplikačka/hra .. - http://en.akinator.com/.

Zatím mi to uhádlo úplně všechny, na který jsem myslel, a to včetně p-hereček a postav z knih či filmů. Přitom "džin" pokládá naprosto zdánlivě nesmyslný otázky (hlavně při pokusech kolem 30. či 40. otázky).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...